Kayınvalidem??

Hepimizin karakterleri uzuldugu kırıldıgı seyler farklı.belki bazılarınız bu olaya hiç takılmazken bazılarınız uzulebilir bazılarınız esimi güzel bulmuşlar diye gururlanabilir.ben anlam veremedim böyle bir seyi bana anlatmasına ve sizlerle paylaşmak istedim.
Benim gibi dünya güzeline, senin oğlun gibi yakışıklı koca yakışır tabi deseydiniz.
Herkes memnun olurdu :)

Komiksiniz. Buna mi darildiniz?
Yarın sizin de evladiniz olunca size de en guzeli sizin evladiniz gelecek. Bunu herkes bilir. Neyine takildiniz ki?

işte takma bazen yaparlar sen bişi diyincede aa ben öyle dememiştim gibi olur. boşver ufacık şeyleri takarsa yarın büyür eşinle sorunun olur. şahsen biz öyle olduk baya şeyler yaşadık 1,5 yılda kayınvalidem yüzünden ama yinede insanım saygım var vicdanım var. eskisi gibi takmıyorum eşimde takmıyor. bu yüzden tabi dahada karnı darda yapcak bişi yok. o yüzden takma canım gelip geçer
İnş canım teşekkür ederim takmamaya çalışıyorum

Komiksiniz. Buna mi darildiniz?
Yarın sizin de evladiniz olunca size de en guzeli sizin evladiniz gelecek. Bunu herkes bilir. Neyine takildiniz ki?
Sanırım okudugunuzu anlamadınız güzel bulması değil sorun kayınvalidem kendi güzel buldugunu da soylemedi ki daha güzel bulanları bana anlattı bende bunu anlamsız buldum

Evet değil ama benim annem bunu esime yasatmazdı
o yüzden bunu yazdım zaten sizin anneniz olsa yansıtmazdı sızın kvnız olduğu ıçın yansttı... anneniz belli ki duyarlı kendı kv bıle olsa kımseyı kırmak ıstemez belkide kvnız anneniz kadar duyarlı deıl onemesemeyın anlam yuklemeyın hele ki eşinize hıç anlatıp onu da kendınızı de uzmeyın zaten haksız çıkarsınız...

Sanırım okudugunuzu anlamadınız güzel bulması değil sorun kayınvalidem kendi güzel buldugunu da soylemedi ki daha güzel bulanları bana anlattı bende bunu anlamsız buldum
Yok ben sizi anladım, ama siz kayinvalidenizin amacini anlamamissiniz.
İnanin caninizi sıkmaya değmez . Dilerim en büyük sorununuz bu olur kayinvalidenizle.

İşte taktım bende canım ne bilim
Bak her insana evladı dünyanın en güzeli gelir fakat, her anne evladının güzel yada çirkin olduğunu bilir.
E senin eşin senin yanında daha büyük duruyorsa ve güzellik olarak sen dikkat çekiyorsan kadın içten içe seni kıskanmıştır.
Bir kerede kendine ve oğluna övgü istemiştir. Ama inan öyle bişey olmamıştır.
Sana söyleyerek egosunu bı güzel rahatlatmış kendi kafasına göre.
Hiç takma kafana.
Bak benim fiziğim genetik olarak güzel ve boyum uzun ailemde herkesin aynı. Yüzüm içinde güzel derler fakat kimi beğenir kimi beğenmez o konuda iddialı olmak saçma yüz güzelliği zevk meselesi.
Benim karşıma torununu koyup, çocuğa öğretip sen çok çirkinsin dedirtiyorlardı. Bende olabilir canım benim herkes herkesi beğenip güzel demek zorunda değil, öyle bı iddiam yok dedim. Ama sen gör kalabalık içinde oluyor erkek tarafı nasıl gülüyor hoşuna gidiyor.
Sonra çocuk yanıma gelip herkesin içinde yenge zorla söyletiyorlar sen çok güzel bı yengesin diye sarıldı.
İnsan oğlu maalesef böyle uğraşmayı seviyorlar.
He anne en güzeli sen ve oğlum de geç.

o yüzden bunu yazdım zaten sizin anneniz olsa yansıtmazdı sızın kvnız olduğu ıçın yansttı... anneniz belli ki duyarlı kendı kv bıle olsa kımseyı kırmak ıstemez belkide kvnız anneniz kadar duyarlı deıl onemesemeyın anlam yuklemeyın hele ki eşinize hıç anlatıp onu da kendınızı de uzmeyın zaten haksız çıkarsınız...
Esim annesinin bunu anlatmasını anlamsız buldu hak verdi bana

Bak her insana evladı dünyanın en güzeli gelir fakat, her anne evladının güzel yada çirkin olduğunu bilir.
E senin eşin senin yanında daha büyük duruyorsa ve güzellik olarak sen dikkat çekiyorsan kadın içten içe seni kıskanmıştır.
Hiç takma kafana.
Bak benim fiziğim genetik olarak güzel ve boyum uzun ailemde herkesin aynı. Yüzüm içinde güzel derler fakat kimi beğenir kimi beğenmez o konuda iddialı olmak saçma yüz güzelliği zevk meselesi.
Benim karşıma torununu koyup, çocuğa öğretip sen çok çirkinsin dedirtiyorlardı. Bende olabilir canım benim herkes herkesi beğenip güzel demek zorunda değil, öyle bı iddiam yok dedim. Ama sen gör kalabalık içinde oluyor erkek tarafı nasıl gülüyor hoşuna gidiyor.
Sonra çocuk yanıma gelip herkesin içinde yenge zorla söyletiyorlar sen çok güzel bı yengesin diye sarıldı.
Neler var yok artık

Hiç takma kafana.
:oha::oha: bende bunu yaşamadımda yazdıklarım yukarıda var benmkide ayrı değişikk yanii

Evlat nedir bilmiyorum evet ama gelinim oldugunda ona asla böyle bir sey yasatmıcagımı cok iyi biliyorum

Ne yaşatmış allahaşkına??? Ne kadar abartıyotsunuz.Oğlum daha yakışıklı demiş.Anne o.

Öyle görüyordur.

canım takma sanırım geneli böyle. dışarda arkadaşları falan gelinin ne güzelmiş maşallah maşallah diyolar kv.m hemen oğlumda güzel canım oğlum çirkin mi diyor mesela :KK70: onlarda şaşırıp oğlum güzel biliorzda gelninde güzel yani diyolar evet güzeldir boşa mı bekledik onca sene oğlum için diyor :KK70: hele bunlar ne ki :KK70: eşim kısa soket çorap giyer mesela bigün onlardayz bak bunları giyiyosun hasta olcaksın üşütcksin uzun giy diyor, dışarı cıkıcak bişi olcak ordan bişiler al acıkırsın yersin, eşofmanın ağı yırtılmış bigün getirde terziye götürüyüm :KK55: ya bide eşim 30 yaşında canım ve herseferinde bu hareketlerine kızar ama gelde anlat takmaa boşver :) canım hatta bi olay anlatayım şok olursun. evlendik 8 9 ay oldu olmadı bigün yine ordayz eşimin sırtı kaşındı. nasıl kaşındı ya böyle falan dedi eşim. bende dedim ki banyo yaparsn evde yada tşörtün bi yeri mi geldi falan dedim. kaynanam ne dese beğenirsin. e tabi kaşınır kaç aydır sırtına kese değmeyince dedi :KK70: biz şok :) :sampiyon: bende ddim ki yoo ben her hafta keseliyorum dedim. eşimde tabi söyledi. yani adam evlenmş sanane sırtının kesesinden. hatta eşime sordum annen seni her hafta falan keseledi mi die. ya yok sen ona ne bakıosun ben babamı çağırıyodum arada dedi. annem ise çok çok nadir oda yani dedi. şimdi böyle ayıptır söylemesi banyoya girdiğimizde dalga geçip geçip güleriz eşim sırtıma ne kese değdi ne bişi anamm anam duy sesimi der güleriz. :KK70: takılma yani bu anlattıklarm çok boş şeyler ama kv böyle napcan yani değişik. kendi kızlarına gelince kaymak sana gelince zeytin çekirdeği olurlar :eğlence::halay:
Ay keseye çok güldüm.
Hem güzel gelin isterler,ama evlendikten sonra gelinlerine güzel denilince çileden çıkarlar.

Back
X