canım takma sanırım geneli böyle. dışarda arkadaşları falan gelinin ne güzelmiş maşallah maşallah diyolar kv.m hemen oğlumda güzel canım oğlum çirkin mi diyor mesela

onlarda şaşırıp oğlum güzel biliorzda gelninde güzel yani diyolar evet güzeldir boşa mı bekledik onca sene oğlum için diyor

hele bunlar ne ki

eşim kısa soket çorap giyer mesela bigün onlardayz bak bunları giyiyosun hasta olcaksın üşütcksin uzun giy diyor, dışarı cıkıcak bişi olcak ordan bişiler al acıkırsın yersin, eşofmanın ağı yırtılmış bigün getirde terziye götürüyüm

ya bide eşim 30 yaşında canım ve herseferinde bu hareketlerine kızar ama gelde anlat takmaa boşver :) canım hatta bi olay anlatayım şok olursun. evlendik 8 9 ay oldu olmadı bigün yine ordayz eşimin sırtı kaşındı. nasıl kaşındı ya böyle falan dedi eşim. bende dedim ki banyo yaparsn evde yada tşörtün bi yeri mi geldi falan dedim. kaynanam ne dese beğenirsin. e tabi kaşınır kaç aydır sırtına kese değmeyince dedi

biz şok :)

bende ddim ki yoo ben her hafta keseliyorum dedim. eşimde tabi söyledi. yani adam evlenmş sanane sırtının kesesinden. hatta eşime sordum annen seni her hafta falan keseledi mi die. ya yok sen ona ne bakıosun ben babamı çağırıyodum arada dedi. annem ise çok çok nadir oda yani dedi. şimdi böyle ayıptır söylemesi banyoya girdiğimizde dalga geçip geçip güleriz eşim sırtıma ne kese değdi ne bişi anamm anam duy sesimi der güleriz.

takılma yani bu anlattıklarm çok boş şeyler ama kv böyle napcan yani değişik. kendi kızlarına gelince kaymak sana gelince zeytin çekirdeği olurlar