Kayınvalidem??

Onemli olan oglunun beni guzel bulmasi, o yuzden gozu benden baskasini gormuyor,baskalarinin kimi begendigi onemli degolil. De sende:)
Esim her defasında cok güzel buldugunu dile getiren biri ama hmm demekle yetindim o an sasırdım cunku öyle bir sey demesini beklemiyordum

büyük ihtimal gelinin çok güzel demişlerdir ona bozulmuştur kv
oğlum daha güzel demiştir onlarda evet evet haklısın demişlerdir :kahve:

Eşim su içmiyor evlenince değişir sandım sen de değiştiremedin. Ben hata ettim herşeyi önüne koydum bekarken diyor
_anne sürahiyle de koydum bardakla da dedim... Yok yok tamam bu cocugum susuz kalıyor diyor 35 yaşında bahsi geçen oğluş❤️
Burdan bunu kesin okuyacak olan eşime sevgiler

Eşim su içmiyor evlenince değişir sandım sen de değiştiremedin. Ben hata ettim herşeyi önüne koydum bekarken diyor
_anne sürahiyle de koydum bardakla da dedim... Yok yok tamam bu cocugum susuz kalıyor diyor 35 yaşında bahsi geçen oğluş❤️
Burdan bunu kesin okuyacak olan eşime sevgiler
Butun kayınvalideler böyle sanırım

Kızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
:KK70::KK70: okurken aklima benim kv ile yasadigim bi diyalog geldi. Yeni gelindim evde mevlut okuttuk. Misafirleri gecirirken kv.nin komsularindan bi teyze x ne guzel gelin almissin masallah nerden buldun bu kizi falan dedi. Benim ki ne dese begenirsiniz.. Kendi yanaklarina vurarak ben cirkin miyim ki cirkin gelin alicam dedi.:KK70:komsu teyzeyle ben sok. Birbirimize bakakaldik. Senink ki yine kendi oglunun fiziki gorunumunden kendine pay cikartiyo en azindan. Kartala yavrusu kuzgun gorunur derler.Allah sabir versin cumlemize ne denir ki..

Kızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
Bu sorun mu????
Oooooo sizin konunuzu bir milyonla çarpacak yerden yere vuracak daha ağır şeyler yaşadım ben.
Takma kafana cnm benim bu inan ki sorun değil.

Bilmiyorum belki de oyle zaten ogullarını hep bir yuceltme cabası var

Ne var bunda??? Onlar onun canı tabi yüceltecek.Daha evlat ne bilmiyorsunuz.

Anne olunca anlarsınız.

Herşeye takmayın böyle.

canım takma sanırım geneli böyle. dışarda arkadaşları falan gelinin ne güzelmiş maşallah maşallah diyolar kv.m hemen oğlumda güzel canım oğlum çirkin mi diyor mesela :D onlarda şaşırıp oğlum güzel biliorzda gelninde güzel yani diyolar evet güzeldir boşa mı bekledik onca sene oğlum için diyor :D hele bunlar ne ki :D eşim kısa soket çorap giyer mesela bigün onlardayz bak bunları giyiyosun hasta olcaksın üşütcksin uzun giy diyor, dışarı cıkıcak bişi olcak ordan bişiler al acıkırsın yersin, eşofmanın ağı yırtılmış bigün getirde terziye götürüyüm :KK55: ya bide eşim 30 yaşında canım ve herseferinde bu hareketlerine kızar ama gelde anlat takmaa boşver :) canım hatta bi olay anlatayım şok olursun. evlendik 8 9 ay oldu olmadı bigün yine ordayz eşimin sırtı kaşındı. nasıl kaşındı ya böyle falan dedi eşim. bende dedim ki banyo yaparsn evde yada tşörtün bi yeri mi geldi falan dedim. kaynanam ne dese beğenirsin. e tabi kaşınır kaç aydır sırtına kese değmeyince dedi :D biz şok :) :sampiyon: bende ddim ki yoo ben her hafta keseliyorum dedim. eşimde tabi söyledi. yani adam evlenmş sanane sırtının kesesinden. hatta eşime sordum annen seni her hafta falan keseledi mi die. ya yok sen ona ne bakıosun ben babamı çağırıyodum arada dedi. annem ise çok çok nadir oda yani dedi. şimdi böyle ayıptır söylemesi banyoya girdiğimizde dalga geçip geçip güleriz eşim sırtıma ne kese değdi ne bişi anamm anam duy sesimi der güleriz. :D takılma yani bu anlattıklarm çok boş şeyler ama kv böyle napcan yani değişik. kendi kızlarına gelince kaymak sana gelince zeytin çekirdeği olurlar :eğlence::halay:

Valla klasik kaynana. Benim kayınvalidemde aynı malesef. Bir ortamda gelinin çok güzel densin veya bana birisi güzel birşey söylesin duymamazlıktan gelir ve illa ki oğlunu över anlatır. Yani o benim eşim sevmişim evlenmişim beğenmesem evlenmem zaten dimi ama. Herşeye takılmayın kayınvalideler kıskanıyolar oğullarını gelinlerinden ve ne yapacaklarını bilemiyolar.

:KK70::KK70: okurken aklima benim kv ile yasadigim bi diyalog geldi. Yeni gelindim evde mevlut okuttuk. Misafirleri gecirirken kv.nin komsularindan bi teyze x ne guzel gelin almissin masallah nerden buldun bu kizi falan dedi. Benim ki ne dese begenirsiniz.. Kendi yanaklarina vurarak ben cirkin miyim ki cirkin gelin alicam dedi.:KK70:komsu teyzeyle ben sok. Birbirimize bakakaldik. Senink ki yine kendi oglunun fiziki gorunumunden kendine pay cikartiyo en azindan. Kartala yavrusu kuzgun gorunur derler.Allah sabir versin cumlemize ne denir ki..
İnsanların kendini güzel gosterme cabaları işte anlamıyorum hiçç

Valla klasik kaynana. Benim kayınvalidemde aynı malesef. Bir ortamda gelinin çok güzel densin veya bana birisi güzel birşey söylesin duymamazlıktan gelir ve illa ki oğlunu över anlatır. Yani o benim eşim sevmişim evlenmişim beğenmesem evlenmem zaten dimi ama. Herşeye takılmayın kayınvalideler kıskanıyolar oğullarını gelinlerinden ve ne yapacaklarını bilemiyolar.
Evet kıskanıyorlar anladım bende artık

Ne var bunda??? Onlar onun canı tabi yüceltecek.Daha evlat ne bilmiyorsunuz.

Anne olunca anlarsınız.

Herşeye takmayın böyle.
Evlat nedir bilmiyorum evet ama gelinim oldugunda ona asla böyle bir sey yasatmıcagımı cok iyi biliyorum

canım takma sanırım geneli böyle. dışarda arkadaşları falan gelinin ne güzelmiş maşallah maşallah diyolar kv.m hemen oğlumda güzel canım oğlum çirkin mi diyor mesela :KK70: onlarda şaşırıp oğlum güzel biliorzda gelninde güzel yani diyolar evet güzeldir boşa mı bekledik onca sene oğlum için diyor :KK70: hele bunlar ne ki :KK70: eşim kısa soket çorap giyer mesela bigün onlardayz bak bunları giyiyosun hasta olcaksın üşütcksin uzun giy diyor, dışarı cıkıcak bişi olcak ordan bişiler al acıkırsın yersin, eşofmanın ağı yırtılmış bigün getirde terziye götürüyüm :KK55: ya bide eşim 30 yaşında canım ve herseferinde bu hareketlerine kızar ama gelde anlat takmaa boşver :) canım hatta bi olay anlatayım şok olursun. evlendik 8 9 ay oldu olmadı bigün yine ordayz eşimin sırtı kaşındı. nasıl kaşındı ya böyle falan dedi eşim. bende dedim ki banyo yaparsn evde yada tşörtün bi yeri mi geldi falan dedim. kaynanam ne dese beğenirsin. e tabi kaşınır kaç aydır sırtına kese değmeyince dedi :KK70: biz şok :) :sampiyon: bende ddim ki yoo ben her hafta keseliyorum dedim. eşimde tabi söyledi. yani adam evlenmş sanane sırtının kesesinden. hatta eşime sordum annen seni her hafta falan keseledi mi die. ya yok sen ona ne bakıosun ben babamı çağırıyodum arada dedi. annem ise çok çok nadir oda yani dedi. şimdi böyle ayıptır söylemesi banyoya girdiğimizde dalga geçip geçip güleriz eşim sırtıma ne kese değdi ne bişi anamm anam duy sesimi der güleriz. :KK70: takılma yani bu anlattıklarm çok boş şeyler ama kv böyle napcan yani değişik. kendi kızlarına gelince kaymak sana gelince zeytin çekirdeği olurlar :eğlence::halay:
Canım orda gecen konuyu bana anlattı ya ben ona sinir oluyorum anlatmasına ne gerek vardı yani kendi dusuncesi olarak soylemiyor bana da ordaki diyaloğu anlatıyor

Canım orda gecen konuyu bana anlattı ya ben ona sinir oluyorum anlatmasına ne gerek vardı yani kendi dusuncesi olarak soylemiyor bana da ordaki diyaloğu anlatıyor
işte takma bazen yaparlar sen bişi diyincede aa ben öyle dememiştim gibi olur. boşver ufacık şeyleri takarsa yarın büyür eşinle sorunun olur. şahsen biz öyle olduk baya şeyler yaşadık 1,5 yılda kayınvalidem yüzünden ama yinede insanım saygım var vicdanım var. eskisi gibi takmıyorum eşimde takmıyor. bu yüzden tabi dahada karnı darda yapcak bişi yok. o yüzden takma canım gelip geçer

Hadi onlar hata yapmış peki siz niye kendinizi eşinizle kıyaslıyorsunuzki onu anlamadım .Eşiniz daha güzel olsun ne olacakki :işsiz:

Evet Kocam benden yakışıklı bende bununla gurur duyuyorum de:bicak: yada kirpı de yavrusunu pamuk kuzum diye severmis de :bicak:

Back
X