Kayinvalidem...

Esinin ve kp nin olmadığı anda bir ters çıkış yap..."Hayırlısı olsun, erkek olsun demenden rahatsiz oluyorum, erkek olurda sağlıksız olursa senin bu isteğin gelir sürekli aklıma" de mesela
Bi gün böyle diyecem sanırım patlarım herhalde

Ya zaten 5aylık evliyim bu kadar olmaz alttan laf vuruyorum istemeyle olsaydı yapardım hemen diye

Ya zaten 5aylık evliyim bu kadar olmaz alttan laf vuruyorum istemeyle olsaydı yapardım hemen diye
Niye böyle diyip adını kısıra çıkarmaya zemin hazırlıyorsun...akıllı ol... önce birbirimize alışmamız lazım, henüz düşünmüyoruz, oğlun istemiyor gibi cümleler kullan

Öyle biseye zemin hazirladigimi düşünmüyorum zaten ilk başlarda diyodum şuan zamanı değil biz zamanı biliyoruz diye ama onlar hemen hamile kalayım istiyo işte

De ki bizde istiyoruz Allah ne zaman nasip ederse..baska aciklamaya gerek yok.bunlar ozel konular yahu kayinbaba ne alaka yuh yani..
Söylüyorum her zaman ama işte anlayan nerde bende ilk duydum şaşırdım kayınpederin öyle demesine utandım hatta

sende erkek istiyormuşsun ama içimden inşallah kızın olur demek geldi
Rabbim sağlıklı hayırlı versinde kız erkek fark etmez bana ama dileğin için teşekkür ederim

Diyorum tabiki vala çocuk olsa yanına uğramayacaklar yani
Bu sorun bir cok evlilikte var : /
Bu tur baskilara,laflara o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam.
Belki bi saglik probleminiz var
Belki psikolojik olarak hazir degilsiniz
Belki baska planlariniz var simdi degilde bir sure sonra istiyorda olabilirsiniz
Bi karara saygi duymak zor bir sey olmasa gerek..

O anlayış yok malesef zaten benimle dilalogu pek yok bide böyle konusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…