Bi gün böyle diyecem sanırım patlarım herhaldeEsinin ve kp nin olmadığı anda bir ters çıkış yap..."Hayırlısı olsun, erkek olsun demenden rahatsiz oluyorum, erkek olurda sağlıksız olursa senin bu isteğin gelir sürekli aklıma" de mesela
Yani bence de eşiniz haklı.Eşime diyorum boşver takma diyo işte
Burda haklısın gerçektensizin aile iliskileriniz oturmamis daha, konumlar netlesmemis. biraz agirdan alin derim.
Yapın de bu cümleye karşılık...Kayinpederim demis onlar yapmiyosa biz yapak diye tövbe tövbe
Ya zaten 5aylık evliyim bu kadar olmaz alttan laf vuruyorum istemeyle olsaydı yapardım hemen diyeBenimde kaynanamin ablasi cok soruyo illet oluyorum kadina ya.gecen sordugunda ugrasiyoruz dedim bidahakine gel yardim et dicem hiic kusura bakmasin.sanki ben tedavi olsam gidip ona anlaticam.butun aile duysun ondan sonra.bosver canim bak ben 3 senelik evliyim 1 senedir ugrasiyorum kısır bile denildi sakayla karisik umrumda bile deil.
Diyorum da işteYapın de bu cümleye karşılık...
Niye böyle diyip adını kısıra çıkarmaya zemin hazırlıyorsun...akıllı ol... önce birbirimize alışmamız lazım, henüz düşünmüyoruz, oğlun istemiyor gibi cümleler kullanYa zaten 5aylık evliyim bu kadar olmaz alttan laf vuruyorum istemeyle olsaydı yapardım hemen diye
Söylüyorum her zaman ama işte anlayan nerde bende ilk duydum şaşırdım kayınpederin öyle demesine utandım hattaDe ki bizde istiyoruz Allah ne zaman nasip ederse..baska aciklamaya gerek yok.bunlar ozel konular yahu kayinbaba ne alaka yuh yani..
Diyorum tabiki vala çocuk olsa yanına uğramayacaklar yaniLaf vurmakla bir sonuc alamazsiniz
Hayirlisi diye gecistirip takmamak en guzeli:)
5ayda kucaklarina alcklar herhal5 ayda ne çocuğu yahu..
kendileri yapsın istediği ismi de koysun.
5ayda kucaklarina alcklar herhal
Kaynanaya inat kız olsa ne güzel olur....ama bu defa da hemen 2. yi hemen yapın derler..sende erkek istiyormuşsun ama içimden inşallah kızın olur demek geldi
Rabbim sağlıklı hayırlı versinde kız erkek fark etmez bana ama dileğin için teşekkür ederimsende erkek istiyormuşsun ama içimden inşallah kızın olur demek geldi
Bu sorun bir cok evlilikte var : /Diyorum tabiki vala çocuk olsa yanına uğramayacaklar yani
Yok öyle bi durum olursa lafımı bu defa esirgemem patlatırım yaniKaynanaya inat kız olsa ne güzel olur....ama bu defa da hemen 2. yi hemen yapın derler..
O anlayış yok malesef zaten benimle dilalogu pek yok bide böyle konusuyoBu sorun bir cok evlilikte var : /
Bu tur baskilara,laflara o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam.
Belki bi saglik probleminiz var
Belki psikolojik olarak hazir degilsiniz
Belki baska planlariniz var simdi degilde bir sure sonra istiyorda olabilirsiniz
Bi karara saygi duymak zor bir sey olmasa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?