Kayinvalidem...

Hayırlı evlat olsun ama inşallah kız olur da omların baskılarından kurtulur o çocuk. Yoksa size kalmaz bebeğinize bakma işi. Elinizden alıp alıp durumlar. Ayrıca geç kalmamışsınız erken bile hatta 5 aylık evlilikte çocuk

Bence sende o elticiğin taktiğini uygula. Sonuçta aynı kulvardasınız. Belli ki onuda bunaltmislar. Kadinda hakli olarak mesafesini koymus. Daha 5 aydan seni soktukları psikolojiye bak. Ilk çocuğunuz kız olsa bu sefer 2. Yapın diye baskı yapar böyle tipler. Bu kadar yüz verme bence.

Ayrıca mekanı cennet olsun kayninizin.

Zor gelen bi durum yok ona mı takıldınız yani
Siz asıl tehlikenin farkında mısınız?
Oğlu yeniden doğsun zihniyetinde kv.
Oğlunuz olur da şehidin adını koyarsanız, kv sana koklatmaz bile oğlunu kıskançlığından.
Şehit oğlu diye sahiplenir, çok sorun yaşarsınız.
Taviz vermeyin.

Şekerim bırak konuşsunlar, kulağının birinden girsin öbüründen çıksın. Duymayacaksın, takmayacaksın böyle her denileni dert edersen daha çok konu açarsın. Cahil insanlar oğlan olsunmuş, Mevla neyi takdir ederse o olur, sanki senin elide. Tamam cinsiyeti belirleyen bazı yöntemler var ama sonuçta takdiri ilahi.

Ben bu çocuk taleplerini arsızlık olarak görüyorum. Bu özel bi karardır ister yaparsınız ister yapmazsınız. Sevişme sayınızı da sorsunlar madem mahrem diye bir şeyleri yok.

Daha çocuk yok. Erkek yaptılar hemen çocuğu. Adınıda kendi çocuklarının adını koydular. Mecbur musunuz o ismi vermeye? Adam şehit oldu, ne güzel. Onun ruhuna yeni beden mi arıyorlar? Haberiniz olsun o erkek çocuk zaten sizin değil, kayınvalidenizin çocuğu olacak.

Biraz sesinizi çıkarın. Yoksa sadece taşıyıcı anne olacaksınız.

Eski kafalı bir kayınvalide ve kayınpeder durumu söz konusu sanırım.
Siz de onlar laf vurunca, açıkça söyleyeceksiniz cinsel hayatınızın kimseyi ilgilendirmediğini.
Siz söyleyemezseniz de eşinize söyleyeceksiniz o aradaki engel olacak.
Kimseye düşmedi kimin ne zaman çocuk yapacağı.

Kayınvaliden ve kayınpederin bir evlat kaybetmişler, ancak bunu torunları ile doldurmaya çalışmaları yanlış.
Ben yerinizde olsam bu konuda da konuşurdum. İlerde başınızı çok ağrıtabilirler bu konuda.
Aklıma bir sürü senaryo geldi bile...

Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum.
Ancak daha yeni evlisiniz, belli ki yaşınızda genç.
Çocuk sahibi olmak için bu kadar acele edilmemeli bence.
Allah bir ömür bir yastıkta nasib etsin ama burada çok konu var, çeşitli sebeplerden ayrılan çiftler adına.
Biraz temkinli adım atmanızda fayda var derim.

Allah yardımcınız olsun.
Tek diyeceğim o.
Birileri istedi diye değil, siz kendiniz ve eşiniz hazır olduğu için çocuk sahibi olun.
Hem psikolojik olarak hem de maddi olarak.
Aksi halde çocuk sahibi olmayın.
Rabbim gönlünüze göre versin, vakti geldiğinde kimseye evlat aratmasın, hemen nasib etsin inşallah..

Benim kayinvalidemde cocuk yapmiycaksan niye evlendin demisti kendisi evliligi cocuk yapmak olarak gördüğü icin. Bende cocuk icin degil sevdigimiz icin evlendik biz dedim. Neyse 3 yillik evliyim yeni bebegim oldu allaha şükür istediğimiz zaman nasip oldu. Gez toz evliliğini yaşa onlar ne demis neden takıyorsun konussun dursun. Ben olsm neler neler derdim aah ah..

Hiçbirşeye takılmadım, umursamadım, yazılanlara da yorum yapmayacağım, ancak Şehit'i şht olarak kısaltmanız hoş değil.

Neden ısrarla torun isteme sebeplerini okumadım bile, sebep her ne olursa beni bağlamaz. Evet siz de istiyorsunuz ama Allah ne derse o olur , herşeyin vakti saati var. Allah inancı olan insan sürekli sizi sıkıştırmaz. Böyle söyleyin eşinizin ailesine

Maşallah iyi demişsin vala bu gidişle bende böyle diyip susturacam sanrım

Benim anksiyete bozukluğu var ve ciddi anlamda ilaç fln kullanıyorum takıntılıyım demezsem kendimi yiyeceğime söylüyorum ağzıma geleni. Eşim de bana eğer çok takıp rahatsız olacaksan görüştürmeyeyim sizi dedi. Yani bn artık birazda bilerek deliliğe vuruyorum işi. BEnden korkuyor ve çekiniyorlar. Temiz bi cinnet geçirseniz herşey düzelir. Laftan anlamıyorlar belli ki.
Eşinize deseniz çok kafama takılıyor çok kötü hissediyorum içten içten kinleniyorum elimde değil diye ne der. Bnm eşim de şuan düşünmüyoruz diyor.

5 aylik evlilik..bebek icin gec kalmakeminimki bu etrafin cenesini kapatmak anlaminda soylenen birsey..oncelikle saglikli hayirli evlatlariniz olsun...kiz erkek nedir yani

Ne güzel vala bende de böyle olsa :)

Laf vuruyorsunuz da kendinize laf vuruyorsunuz farkında mısınız? Şu an düşünmüyoruz diyip geçmek zor olmasa gerek kimseye açıklama yapmayın.
Evdeki durumu bilseniz daha iyi anlardniz

Korkutmayın beni

Kocasının mezarına gelmeyem bi insan ama

birşey soracağım
bazı sebeplerden dolayı cocuğa gec kaldık derken
daha 5 aylık evlilikte gec mı kaldıgını düşünüyorsun cidden

Vala diyoz erken ben diyorum hep hayırlı sağlıklı olsun diye rabbim beni duyarda

birşey soracağım
bazı sebeplerden dolayı cocuğa gec kaldık derken
daha 5 aylık evlilikte gec mı kaldıgını düşünüyorsun cidden
Çocuğum olsa onla ilgilenirim kafam bedenim onla meşgul olur burda altlı üstlüyuz kv. Hep ağlıyo uzuluyo saygım sonsuz ama hep böyle olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…