Hayırlı evlat olsun ama inşallah kız olur da omların baskılarından kurtulur o çocuk. Yoksa size kalmaz bebeğinize bakma işi. Elinizden alıp alıp durumlar. Ayrıca geç kalmamışsınız erken bile hatta 5 aylık evlilikte çocukBen 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Ben 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Siz asıl tehlikenin farkında mısınız?Zor gelen bi durum yok ona mı takıldınız yani
Laf vuruyorsunuz da kendinize laf vuruyorsunuz farkında mısınız? Şu an düşünmüyoruz diyip geçmek zor olmasa gerek kimseye açıklama yapmayın.Ya zaten 5aylık evliyim bu kadar olmaz alttan laf vuruyorum istemeyle olsaydı yapardım hemen diye
Maşallah iyi demişsin vala bu gidişle bende böyle diyip susturacam sanrım
Ne güzel vala bende de böyle olsa :)Benim anksiyete bozukluğu var ve ciddi anlamda ilaç fln kullanıyorum takıntılıyım demezsem kendimi yiyeceğime söylüyorum ağzıma geleni. Eşim de bana eğer çok takıp rahatsız olacaksan görüştürmeyeyim sizi dedi. Yani bn artık birazda bilerek deliliğe vuruyorum işi. BEnden korkuyor ve çekiniyorlar. Temiz bi cinnet geçirseniz herşey düzelir. Laftan anlamıyorlar belli ki.
Eşinize deseniz çok kafama takılıyor çok kötü hissediyorum içten içten kinleniyorum elimde değil diye ne der. Bnm eşim de şuan düşünmüyoruz diyor.
Evdeki durumu bilseniz daha iyi anlardnizLaf vuruyorsunuz da kendinize laf vuruyorsunuz farkında mısınız? Şu an düşünmüyoruz diyip geçmek zor olmasa gerek kimseye açıklama yapmayın.
Korkutmayın beniSiz asıl tehlikenin farkında mısınız?
Oğlu yeniden doğsun zihniyetinde kv.
Oğlunuz olur da şehidin adını koyarsanız, kv sana koklatmaz bile oğlunu kıskançlığından.
Şehit oğlu diye sahiplenir, çok sorun yaşarsınız.
Taviz vermeyin.
Kocasının mezarına gelmeyem bi insan amaBence sende o elticiğin taktiğini uygula. Sonuçta aynı kulvardasınız. Belli ki onuda bunaltmislar. Kadinda hakli olarak mesafesini koymus. Daha 5 aydan seni soktukları psikolojiye bak. Ilk çocuğunuz kız olsa bu sefer 2. Yapın diye baskı yapar böyle tipler. Bu kadar yüz verme bence.
Ayrıca mekanı cennet olsun kayninizin.
birşey soracağımBen 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Vala diyoz erken ben diyorum hep hayırlı sağlıklı olsun diye rabbim beni duyardaHayırlı evlat olsun ama inşallah kız olur da omların baskılarından kurtulur o çocuk. Yoksa size kalmaz bebeğinize bakma işi. Elinizden alıp alıp durumlar. Ayrıca geç kalmamışsınız erken bile hatta 5 aylık evlilikte çocuk
Çocuğum olsa onla ilgilenirim kafam bedenim onla meşgul olur burda altlı üstlüyuz kv. Hep ağlıyo uzuluyo saygım sonsuz ama hep böyle olmaz kibirşey soracağım
bazı sebeplerden dolayı cocuğa gec kaldık derken
daha 5 aylık evlilikte gec mı kaldıgını düşünüyorsun cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?