Kayinvalidem...

Biraz cahilce yaklasımlar bunlar canm anlıyroum seni allah ne zmn dlerse ozmn bebek verir ayrıca ben ilk sene cocuk yapılmaması taraftarıyım evlilik bi otursun sonra sorun oldugunda olan cocuga ve sana oluyor onlara hic bisi olmaz emin ol tıka kulagını bakma o tarafa eltin getrmiyorss bu senn sorunun deil asla ! Kendşne bak sakin kal ne olursa olsun o cocuga sen bakcaksn maddi manevi kaynanan deil

Aynen haklısın orası öyle zaten ben benim sıkıntılarım bana yetiyo

Ne cahil insanlar ya
Allah korusun öyle bir aieleye denk gelirsem çocuğumu ayda yılda bir gösterir, diken üstünde olurum. Çirkin ataerkil düşüncelerini empoze edemesinler diye.
Kız çocuğu erkek kardeşine hizmet ettiren, göster abilere pipini diyen, erkeği ağa paşa görüp her kusurunun affedilmesini düşünen insanlar işte boyleleri
Öteki elti biliyormuş ki mesafe koymuş demek ki. Deneyimli kadın
Bence sen de öyle yap.

'nasip kismet' dediğin halde ısrarla erkek bebek erkek bebek diyorlarsa 'acaba Adem bebek yapmayı mi bilmiyor? Siz bir göstersenize anne, o kadar erkek doğurmuşsunuz' demek lazım. İnsanın belki en özel yeri yatak odası, bunu da böyle ulu orta ağıza alan insanları utandırmak gerektiğini düşünüyorum ben, o da tabii utanirlarsa...

Altlı üstlü oturuyorum göstermemek gibi bi durumum olamaz maalesef utanmazlar utansalar öyle sözler etmezler

Hayırlısını versin rabbim kimsenin lafına bakma işine ne geliyorsa onu yap hazır ol öyle :)

Hayırlısını versin rabbim kimsenin lafına bakma işine ne geliyorsa onu yap hazır ol öyle :)
Beş aydır öyleyiz onların lafiyla yada bizim isteğimizle olacak iş değil rabbim me yazmışsa kaderimize ne zaman uygun görmüşse o müjdeyi verdirir zaten

Ben nişanlıyken kv baya kalabalik komşu grubu içinde korunmasınlar olsun hemen demişti. (Gorumcemin bebegi olmuyo)
Bende ona biz zamanı gelince karar veririz demiştim, sonra bir daha hic agzini acamadi. Daha nisanliydim ya yerin dibine soktu beni ne cok utandim. Velhasil bir sekilde agizlarini kapamazsan hep duymak zorunda kaliyosun

Kötü olmasın diye kibar olayım diyorum sonuçta acıları var anlayışlı olayım diye5

Bize de birkaç kez demişti. Ben de “ben kimsenin lafıyla hareket etmem ayrıca anne de olsanız bnm yatak odama kimse karışamaz ne ayıp ya bu eşimle bnm aramda biz istediğimizde olur dedim. Bi daha ağzını açamadı. Ve terslenmeli kendi istedi saygılı davransa insan gibi muamele ederdim

Yani terslenmek zorunda değilsin. Ama farklı bir yol bulabilirsin. Mesela henuz dusunmuyoruz ve bunda kararliyiz dersin. Yeni evliyiz daha evlilige yeni alisiyoruz gibi
Söylüyorum bunları elbette öyle dememe rağmen hala devam ediyolar

Maşallah iyi demişsin vala bu gidişle bende böyle diyip susturacam sanrım

Daha yaş 25,evlilik 5 aylık ne çocuğu yahu deyin kayınvalidenize akıl var mantık var.Daha bir birbirinizi tanıyın,kendi evinize çıkın düzeninizi kurun,çalışın zaman geçirin ne aceleniz var hayatta tek amacımız çocuk yapmak değil hele bir evlilik otursun.
Sonra burda görüyoruz kaynanam evden çıkmıyor,her şeye müdahale ediyor eşim sesini çıkarmıyor çocuk var napcam.Biraz yavaştan alın sakin.

Ben anlamiyorum ya bu kaynanalar sirf isim koyma ugruna gelinleri kuluçka makinesi goruyorlar ... hihi canim sirf sen isim koy diye ben 9 ay 10 gun karnimda tasiyim mide bulantisi cekeyim ve saatler suren sanci ile dogurayim eee sonuc sirf kaynana isim koysun diye .
bebegi sadece tasimak icin var gibi muamele ediyor kaynanalar.
Senden de cocugu sevdigi icin mi torun askiyla mi istiyor yoksa sirf isim koymak icin mi istiyor anlamadim sanki kiz olsa sevmeyecek gibi oglunun adi icin istiyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…