Kayınvalidem

Dmtrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
58
10
88
Bilmiyorum ben mi abartıyorum kayınvalidem in evi 3 odalı birde 2 oda ve mutfağın ortasında salon gibi toplu oturulan yer var.3. Oda farklı yere açılıyor. Kayınvalidem in evine gittiğimizde eşim ben ve kızım bebek salona açılan odalardan birinde yatıyoruz beşik o odada kayınvalidem diğer odalar boş olduğu halde salonda yatıyor yatak açıyor diğer odalardan yatak olduğu halde.kayınpeder başka yere açılan odada yatıyor bekar kanım salona açılan diğer odada yatıyordu 1 gün durup gitti oda boşalDı.kayınvalidem git kayınpederin yanında yat ben mama hazırlamaya kalkıyorum dedim ben üşüyorum orda dedi.kanım gidince git orda yat buraya yatak hazırlamaya uğraşma dedi eşim burası iyi dedi kadın anlamıyor bi türlü rahatsız olduğumdan kapımın dibinde yatıyor tuvalete kalkıyorum mama yapmaya kalkıyorum rahatsız oluyorum yanından geçerken kapalıyım hazırlanıp düzenlenip çıkıyorum ben mi abartıyorum sizce kapımın dibinde oda yokmuş gibi yatması uygun mu üşüyorum dediği bu yaz ayı

Yaslılara laf anlatmak biraz zor oluyor
Bence siz o yokmuş gibi hareket edin,belki sesten falan rahatsız olurda baska odaya gecer

Kadın değil mi kıyafeti niye dert ediyorsunuz?
Eşiniz uyarsın uzun süre kalacaksanız.

Aynı evde yaşamıyorsunuz iyi ki.
Bu kadar dert ediyorsanız kalmayın
Orası onun evi isterse mutfakta yatar kime ne

Bilmiyorum ben mi abartıyorum kayınvalidem in evi 3 odalı birde 2 oda ve mutfağın ortasında salon gibi toplu oturulan yer var.3. Oda farklı yere açılıyor. Kayınvalidem in evine gittiğimizde eşim ben ve kızım bebek salona açılan odalardan birinde yatıyoruz beşik o odada kayınvalidem diğer odalar boş olduğu halde salonda yatıyor yatak açıyor diğer odalardan yatak olduğu halde.kayınpeder başka yere açılan odada yatıyor bekar kanım salona açılan diğer odada yatıyordu 1 gün durup gitti oda boşalDı.kayınvalidem git kayınpederin yanında yat ben mama hazırlamaya kalkıyorum dedim ben üşüyorum orda dedi.kanım gidince git orda yat buraya yatak hazırlamaya uğraşma dedi eşim burası iyi dedi kadın anlamıyor bi türlü rahatsız olduğumdan kapımın dibinde yatıyor tuvalete kalkıyorum mama yapmaya kalkıyorum rahatsız oluyorum yanından geçerken kapalıyım hazırlanıp düzenlenip çıkıyorum ben mi abartıyorum sizce kapımın dibinde oda yokmuş gibi yatması uygun mu üşüyorum dediği bu yaz ayı
usunse bile yorgan denen şey var baska odada uyuması daha uygun olur ki..

abartmayın, istediği yerde yatsın.
belki normalde de kayınpederle ayrı orada yatıyordur. alışkanlıktır.

ayrıca da kapalıysanız kayınvalideden niye çekindiniz onu hiç anlamadım 🤷🏻‍♀️
he kayınvalideden bile çekiniyorsanız zaten toparlanmak zorundasınız, sonuçta kayınpeder yada kaynınızla mutfakta karşılaşabilirsiniz.
su içmeye kalkarlar vs..
kendinize dert aramayın. işinize bakın.
kayınvalide rahatsız oluyorsa kendi kalkar gider.

ayrıca da 500 ml lik bir termos tavsiye ederim. suyun sıcaklığını ayarlar, başucunuza koyar, onu kullanırsınız.

Konunuzu anlayamadim,oda kapinizin dibinde yatan kp mi kv mi? Gerci kim olursa olsun bildigim kadariyla tesetturlu hanimlar ona gore giyiniyor ev icinde kp veya kayin varsa .sonucta bu adamlar nerde yatarsa yatsin mutfakta da karsilasilabilir,wcden gidip donerken de karsilasilabilir.

Kadının kendi evinde nereye yatacağım söyleyemezsiniz.
Rahatsizsaniz gitmeyin gitmek zorundasınız tedbirinizi alın.
Aynı şeyi kayınvalide yapsa, benim evimde ne hale bana bunu der diye kıyameti koparirsiniz.

Kayinvaliden , sizin yanınizda yatmak için tutturmadigi veya seni ayrı eşini ayrı odalarda yatırmaya çalışmadığı sürece onun evi onun kuralları ilkesine uygun hareket etmeni tavsiye ederim.

Ben kıyafet açısından sorun etmezdim neticede o kadın ama konuştuğumuz her şeyi duyma ihtimali beni rahatsız ederdi heleki uzun süre kalacaksak bir hafta gibi o zaman kalmazdim ve neden kalmiyosunuz vs dediğinde de rahat edemiyoruz derdim ama anlayacağını sanmam açık açık söylemek gerek

Kadın bilerek yapıyor ki siz başka bir münasebete girmeyin diye. Ben bunda iyilik göremiyorum, basbayağı rahatsız etmek için. Çiftler biraz özel alan haketmiyorlar mı?

Kadının kendi evi de yani bana bir Misafir gelse ona derim hangi odada rahat ederserniz oraya yatak açayım. Bunda da kötü bir şey yok bence.

Takmışsınız kıyafete bayram tatili 9 gün mesela gittik 9 gün boyunca kapımızın dipinde normal mi geçensene yaz tatilinde gittik yine kapımızın dibinde yattı bi kaç gün artık yatağında yat dedik öyle gitti karşı odada kapısı açık yattı yine

Takmışsınız kıyafete bayram tatili 9 gün mesela gittik 9 gün boyunca kapımızın dipinde normal mi geçensene yaz tatilinde gittik yine kapımızın dibinde yattı bi kaç gün artık yatağında yat dedik öyle gitti karşı odada kapısı açık yattı yine
Millet kıyafete takmamış, siz rahatsız olma gerekçesi olarak onu da saymışsınız. İnsanlar da garipsemiş haliyle. Çünkü babydoll ile yatmıyorsanız kayınvalideniz için toparlanmanızı gerektirecek bir durum yok. Kadının kendi evi, istediği yerde yatar. Annem de rahat edemediği için oturma odasında yatıyor şu sıralar. Hiç sorgulamadım sen neden burada yatıyorsun diye. Başkasının evinde kendi ev konforunuzu beklemeniz garip. Gittiğinizde uzun süre kalmayın, bu kadar basit.

ne kadar saçma anlamışsınız!!
insanlar normal yazmışken
kv ise açık da çıkabilirsiniz ona da mı türbanla çıkıyorsunuz
kadın istediği yerde yatar bu arada evi değil mi?
hee ben olsam yatmam şahsen
eşinize söyleyin üstelesin olmazsa yatma burda diye
bu arada kanım değil kaynım :)

Back
X