• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Benim henüz eltim yok ama şimdiden hissediyorum pabucumun dama atılacağını, sebebi su diğer oğluna eşimden daha fazla önem vermesi acaba sizin eşlerde bi sıkıntı olabilir mi ?
Aslinda evet kaynima ve gorumceme cok deger verir esime vermez ona bağırır. Kaynjm kayinvalidemi herkesin içinde tersler bağırır ama ona kırılmaz esim bisey der hemen küser

Siz koşmayın zaten her şeyine :KK12:
Şu an bi elti adayım var, çok istiyorum kvalidem onu benden daha çok sevsin, hep onu arasın, onu çağırsın düşsün yakamdan :KK53:
Daha şuan kız isteme falan olmadı bile ama şimdiden beni aramaları azalttı kadın, çok mesudum :KK8:

Laf söylemesi bana yedirmesi ona isleri bana gezmesi ona haksızlık yapiyor. Eltimin kurbanını kislik hazırlıklarını hep yapti bana gelince annen yapar dedi
Benim kayinvalide niye böyle degil ah ah... Tam tersi eltime annenle yap der, bana da birlikte yapalim der. Ay deli oluyorum. Elti çıkmayalim aman 😏
Senle birlikte bir seyler yapmak istediginde bugunlerini ararsin emin ol. Laf sokmalarina kulak asma eltinle takilsinlar sen de arada bir gidip keyfini cikar. Dakka basi vicik vicik deliriyor insan.

Eltinizle daha uzun süredir beraberdir ve kafa yapıları uyuşuyordur o yüzden de çok samimilerdir. Sizinle samimi olmaması sizin sevilmeyen biri olduğunuzu göstermez. Bu durum sizin canınızı bu kadar sıkıyorsa araya mesafe koyun ve ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin

Aslinda evet kaynima ve gorumceme cok deger verir esime vermez ona bağırır. Kaynjm kayinvalidemi herkesin içinde tersler bağırır ama ona kırılmaz esim bisey der hemen küser
Insanlar hikaye duymayı yani yalan duymayı sever gerçeklerden ise kacar sizin ve esinizin çok gerçekçi olduğunu düşünüyorum kayinvalideniz gerçeklerden kaçıp çocuk gibi azarlanmayi tercih ediyor bu psikolojik bir rahatsızlık ne kadar yaşlı da olsalar bize ne kadar hicbir şey yaşamamışlar gibi gelse de onlarında çocuklukta geçmişte yaraları var bunu hayatı yasarken ne şekilde yaralarını tamir etmeliler onların tercihidir , kendiniz olmaya devam edin kendi hayatiniza bakiin duymayin orda olan orda kalsin size dogru gelenleri yapin otesine ellemeyin gerçekler geç anlaşılmaya mahkumdur siz de geç anlasilacaksiniz belliki .

merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu
Neden bu kadar takıyorsunuz ki. Araları iyiyse girmeye çalışmayın

merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu
Eltin o aileyi ele geçirmiş. Geçmiş olsun ve eltiler savaşı başlasın :KK11:kadında sırf oğlunu kaybetmemek için eltinize iyi davranıyor bence.

Siz koşmayın zaten her şeyine :KK12:
Şu an bi elti adayım var, çok istiyorum kvalidem onu benden daha çok sevsin, hep onu arasın, onu çağırsın düşsün yakamdan :KK53:
Daha şuan kız isteme falan olmadı bile ama şimdiden beni aramaları azalttı kadın, çok mesudum :KK8:
Ben kayınvalideyi geçtim.Elti kadar sinsisini görmedim.Aman kim gelirse dikkat et 😂

Peki eltimi sevip bana neden boyle davraniyor benim üzüldüğüm nokta burda o gelini de ben neyim
herkesın yerı ayrıdır onunla ıletısımı daha ıyı olabılır bır grup en yakın arkadasların bıle kendı ıclerınde daha ıyı anlastıkları vardır hatta öz mü öz kardeslerde bıle vardır bır kardes dıgerıyle daha ıyı anlasır ne var kı bunda ?
kendınızı sevdırmek ıcın ugrasmayın kımın kımı ne kadar sevdıgı de kımseyı ılgılendırmez
herkese hakettıgı degerı verın herseyıne kosuyorum dıyorsunuz ya neden ne munasebet ? ınsana degerınden fazlasını verırsenız sız zararlı cıkarsınız
saygı olsun mesafe olsun yeter kayınvalıdenızın sevgısıne ıhtıyacınız yok ay yazarken bıle tuylerım urperıyor :KK70:

Back
X