kayinvalidem..

Size kötü örnek olmasın diye söylüyor bunları çok net. Aman sen de eksik etme kendini diye. Eğer rahatsız olduysam bu tarz söylemlerden ben direkt ya öyle mi en son ne zaman geldi asli abla derdim. Konu açardım çaktırmadan sık gorusuyo musunuz ki diye. Alala ne zaman yaptı falan. Bildiğimi inceden ima ederdim.

Doğrudur benim kv, elti gelmez gitmez ama sürekli o da gelir sever buraya gelir beni arar der ama yalan, maksat ben gideyim vs

Kendini ıspatlama çabası gibi. Hani bazı insanlar olmayan seyleri olmus gibi anlatır ya olmasını istediği gibi, kahınvalidenizdr öyle sanırım. Size fırsat vermeyecek işte aklınca. Bence takılmayın devam edin. Bireyler yapıp götürmekten zarar gelmez sizin büyüklüğünüx oda

Kvde Aslının kendisiyle görüsmek istemediiginin farkında ama bozuntuya vermemeye calısıyor bence.
Sizlik bi konu değil bence.

İyi de kadinin size bir kotulugu yok anlattiginiz kadariyla. Ne guzel aksamlaro size yemek yolluyor, mis gibi hazir yemeginiz oluyormuş isten gelince.

Kadin sizden zorla pasta borekte beklemiyormuş. Siz de ikram yapiyormuşsunuz işte. Sirf Asli da yapar dedi diye neden araniza nifak sokacaksiniz anlamiyorum cidden bu kiskancligi.

Buarada kaynanama ayda 1 defa bikac saat ziyarete giderdik biz koronadan once ama millete neredeyse birlikte yasadigimizi uydurup soylemiş. :)))) Gurur meselesi yapiyorlar bu durumlari, ondan oyle soyluyor olabilir.

Yorum yapmamaya devam edin. Aslında bana kıyaslama gibi gelmedi. Yani pek nasıl anlatsam da bilemedim .

Kotu niyetli degil siz iletisiminiz aynen devam ettirin kotu yorumlara aldanmayin elti uzak durdugu icin bence kotu hissedip onu bastirmaya calisiyo kendi icinde olan bisey tam ifade edemedim ama asla kotu niyetli degil bence takmaya degmez

kayniş en buyuk problemin bundan 6 sene once yasandigini biliyorum. kayinvalidemin kiz kardesi eltime bebek gormeye gidiyor, hayirli olsun" a yani. eltim kadini evden kovuyor. bundan dolayi buyuk problem yasanmis
hahaha benim eltim direkt kvalide kpeder hepimizi evden kovdu kvalide hala peşinde dolanıyor çocuğu oldu evine gidin diyor anne o bizi evden kovdu nasıl bi daha gideyim diyince e sadece seni kovmadı ya beni de kovdu dedi ay şaka gibi bu kaynişler

eşim dogumdan sonra bir sure boyle agresif oldugunu soyledi. ben de Lohusalik depresyonu diye dusundum ama bilemiyorum tabiki o zaman ki olaylar. gorumcemler gittiginde de evi dublex asagi pek inmezmis. ama ben gittigimde oyle bir sey yapmadi hic.
Anlıyorum. Sana anlatılmayan birşeyler var. Ama önemi de yok. Sen gaza gelme, eltinin daha iyi yaptığını iddia ediyorsa, '' Bir gün de o yapsın, biz yiyelim. '' de.

7 aylik evliyim daha:) cocugum yok henuz o kisimlara gelmedik yani. "goturmeyecegim" diye ilk burda demedim yani burdaki yorumlarin etkisiyle degil aslinda. sanki gercekten yarisma olmadigi hald yaristirmaya calisiyor gibi geliyor bana

aramizda nifak olsun diye konu acmadim buraya. eltimle ikimizi kendince yaristirmaya calistigini hissettigimi ve nasil bir tutum sergilemem gerektigi hakkinda fikir edinmek istedim. neden "kiskanclik" olarak algiladiniz ki meseleyi? ailede en cok eltimle kafalariniz uyusuyor meslek itibariyle konusacak cok seyimiz oluyor paylasimlar daha cok yani. kv dem bunu da iyi biliyor. yani benim rahatsizligim eltimi benim yanimda aniyor diye degil, soyleme tarzi ve her lafin icinde eltimi de katarak bak o da yapiyor laflari. anliyor musunuz

ayy inanmiyorum ya evine kabul etmiyorsa zorlamamam lazim. demek ki iliskiyi koparmak istiyor.

Ben art niyetli bir kayinvalide göremedim yazdıklarınızda.

Benim için kıyaslama eltin bu yemeği senden güzel yapıyor denilirse olur. Kadın diğer geliniyle olan uzaklıktan rahatsız, kendi kendini avutuyor, dışarıya bir sorun yokmuş gibi yansıtmaya çalışıyor muhtemelen. Ayrı

O da size yemekler yapıp gönderiyormus, gelinler arası rekabet, gaza getirme gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.
Eltiyle ilgili söylediği lafları duymazdan gelebilirsiniz bence.

Sizi gaza getirmeye rekabete sokmaya çalışıyor

Tanısı diyor ki, sen yapmaya devam et seni seviyorum.

ancak bu kadar guzel anlatılabilirdi. nasıl döktun kelimelere yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…