kayinvalidem..

esim uygun bir dille soyleyecek. ben dile getirmek istemiyorum ya
oyle mi dersiniz ya? soylemedi henuz. soyletmeyeyim mi olay buyur mu sizce? yani olay haline mi gelir?
Bunu eşiniz daha iyi bilir eğer alıngan ise büyüyebilir benimki öyle ben hiç bir şey diyemem, ama sizinki öyle değilse güzel çözülür bencr

Niye her fırsatta aslı da yapar diyosun anlamıyorum anne derdim ben olsam.Ya da kahve yaptıysam önüne koyarken aslı da yapardı dimi diyip gülerdim olayı dalga konusu yapardım her fırsatta

Niye her fırsatta aslı da yapar diyosun anlamıyorum anne derdim ben olsam.Ya da kahve yaptıysam önüne koyarken aslı da yapardı dimi diyip gülerdim olayı dalga konusu yapardım her fırsatta
evlerine gittigimizde yemek yaptiginda annem de bu yemegi bi guzel yapar ki yemelere doyamam deyip annemin yemeklerini ovmek guzel fikir gibi

peki o an ne demeliyim?yani siz olsaniz ne derdiniz
bırebır aynı seyı yasadım ve zoruma gıdecek seyler oldu ne olursa olsun konu, yaptıgım ne olursa olsun her ortamda ya pıknıkte bıle basıt bıt muhallebıde bıle x de guzel yapar oda yapar x de yapar, bu arada bende o x le gorusmuyorum ustelık

benım cok samımı oldugum en yakın arkadasım aynı zamanda kuzenım ve meslegı aıle terapıstı bırlıkte buyuduk , o bana bunu demıstı , sana mınnet etmıyorum dıyor aslında, bosa kurek sallıyorsun yanı o yuzden hıc bırsey yapma o da soylemeyı bırakacaktır

hanı dedınız ya o an ne demelıyım sız olsanız ne dersınız dıye sordunuz ya
ıste hıc bırsey yapmamak gerekıyormus tek yapacagın yemek yedıgınde onlarda tabagını kaldır sofra hazırlanırken maksımum bardakları falan gotur bırseyıne karısma bırsey yapma bırsey ısteme, bu tarz ınsanların zehırleyen ıletısımı vardır ne yaparsan karsılıgı canını sıkacak sekılde gelır demıstı :)

ne zaman kayınvalıdeme neseyle gıtsem donusumde ıcım cekılmıs gıbı olurdum sebebını de kendımde arardım hep nerde hata yapıyorum derdım meger derdın ta kendısıymıs benle alakalı degılmıs o yuzden ıcınız rahat olsun elınızı ustunden cektıgınızde yapmayı bıraktıgınızda uzaklastıgınızda sızden kıymetlısı olmaz kaçan kovalanır sozu bence kayınvalıde gelın ılıskısıne cuk oturuyor yapmayan yuzu gulmeyen umursamayan daha kıymetlı oluyor

cok adaletsızce ama oyle :) onemlı olan degerlı olan sızsınız kıymetınızı bılememısler bunca zaman yaptıgınız da allah ıcın , huzur olsun mutluluk olsun paylasım olsun dıyeydı, artık sıze verılen degerden daha ustunu vermeyın sorun cozulecektır

oyle mi dersiniz ya? soylemedi henuz. soyletmeyeyim mi olay buyur mu sizce? yani olay haline mi gelir?
kesınlıkle esınız bırsey soylemesın
ben kotu bırsey demedım kı durduk yere oglumu bana karsı doldurmus dıyecek ve tavrı cok degısecektır hıc gerek yok
bı sorununuz varsa zaten kendınız cozmelısınız esınızı aracı yapmayın ınanın sızın ıcın olumsuz olur

evlerine gittigimizde yemek yaptiginda annem de bu yemegi bi guzel yapar ki yemelere doyamam deyip annemin yemeklerini ovmek guzel fikir gibi
benım esım kendısı demıstı
kayınvalıdemde cok guzel yemek yapar hatta bunu en ıyı ondan yedım kımse kusura bakmasın dıye bır kac kere soyledı kayınvalıdemde yemekteydık dıger gelınım de yapar dedıgı an

cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. ben yemek gonderdiginde mutlaka ariyordum bir de uzerine tabaklar bos gitmesin diye yogun calistigim halde bir seyler yapip goturuyordum. onlara gittigimde de hep neseli durmaya calisirim-ne gerek varsa- guleryuzlu bir insanim, espri yapmayi severim. ama k.v enerjimi sonduruyor hep. bi keresinde onlarin mutfagindaydik bir sye oldu yemekle ilgiliydi ama konusmanin basi nasildi hic hatirlayamiyorum. ama konunun icinde esim ben ve kv vardi. esime "annen bana kiyamiyor" dedim gulerek. yoo kiyarim dedi. o an buz gibi oldum ortamda buz gibi olmustu. tam ifade edemedim ama gercekten o kadar absürd bir diyaloga cevirmisti ki. benim ona yaranmaya calistigimi falan zannediyor sanirim ama ben zaten enerjisi yuksek pozitif gulmeyi seven biriyim. kv sanirim kendine anliyor bunu:) eltim ise esimin teyzesini evden kovan, gorumcelerim ve kv onlarin evine gittigi zaman asla yanlarinda oturmayan, 1 yasinda olan cocugunu uyutma bahanesiyle saatlerce odadan cikmayan biridir. esim eltim icin "delidir ne yapsa yeridir" gozuyle bakiliyor ona demisti. dusunun aile icinde sevilmeyen biri ama benim yanimda kv min kiymetlisidir. hic laflarina dikkat etmeden k.baba ile tartisir. onerilerinizi mutlaka dikkate alicam

‘’Ay tamam Aslıda yapıyor tamam’’ anladık canım annem derdim
gorumcemle eltimin ismi aynı. 3 gun once ben pasta goturdugumde "asli da pasta yapar" dedi. ben de gorumcemden bahsediyor sanarak "aa evet dedim asli abla kendini cok gelistirmis" dedim. o da "yok yok gelin asli" diyor. evde olunca yapilir tabi dedim ben de. ay dusundukce sinir oluyorum

Ay söyle lafını ne sinir oluyosun canım benim.

ınanın eltınız bosuna oyle olmamıstır kım bılır o kayınvalıdeyle neler yasadı da oyle oldu
kayınvalıdenıze bakılırsa eltı kurtulmak ıcın yolunu bulmus ben delıyım mıllet kahrımı ceksın ben sızın kahrınızı cekecegıme demıs uzaklasmıs bellıkı :)

sız hassas , dusuncelı ve kıbar bırısınız aıle olmanın gerektırdıgı seyı yapmıssınız ama kayınvalıdenızın ıcınde bundan daha cok kaynanalık yapma durtusu var. anlayıs bırlık aıle kavramı maalesef tek taraflı olmaz , aynen dedıgınız gıbı ona yaranmaya calıstıgınızı zannedıyor eger oyle olmasa bu sekılde davranmazdı cunku

umarım herkes kalbının ekmegını yer , neysekı kucuk çaplı bırı kucuk oyunlar yapıyor ne kaynanalar var insana cinnet gecırtır buna da sukur dıyelım :) daha beterınden korusun

mesafe candır. kafanız kulagınız rahat eder hemde uzulmemıs olursunuz bosverın her cesıt ınsan var ıste herkes kendı gorgusunde kulturunde aılesınden gordugu terbıyeye gore yasar oyle davranır sız ustunuze dusenı yapmıssınız kıymetını bılemeyen bunu goremeyen utansın

cok tesekkur ederim guzel dusunceniz icin. bana da oyle geliyor illa ki beklenti icine girilmistir veya farkli seyler gormustur ki o da mesafe koymuştur. evet ne kaynanalar var ben sukrediyorum yine iyi diye. sadece cok kafaya takan biriyim. takmak istemiyorum ama elimde degil. mesafe candir gercekten ama mesafeyi koyabilmek icin cazgir olmak gerekiyor sanirim. su korona gunlerinde bile k.baba ile kv gelmiyorsunuz diye sitem ediyor. gonullerini kirmadan anlatmaya calisiyorum ama anlamamakta israr ediyorlar. kiymet bilmek herkesin harci degil bence. halbuki karsilikli deger verse herkes birbirine, ne kadar guzel olurdu aile iliskileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…