• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem..

alimiyon

erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.853
14.696
208
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldum :KK56: uzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)Hoppa

çok iyi niyetlisin fakat uzak şehirden maddi olarak yardım etmen daha uygun,kendi annenle bile aynı evde yapamazken kayınvalideyle olmaz.. ne güzel gül gibi gelin kaynana ilişkin varken yalpalar boşu boşuna aranızı bozarsın ..herkes yerinde sağolsun,sen de uzaktan da elini hep onun üzerinde tutar özellikle maddi anlamda gücün yettiğince destek olursun

çok iyi niyetlisin fakat uzak şehirden maddi olarak yardım etmen daha uygun,kendi annenle bile aynı evde yapamazken kayınvalideyle olmaz.. ne güzel gül gibi gelin kaynana ilişkin varken yalpalar boşu boşuna aranızı bozarsın ..herkes yerinde sağolsun,sen de uzaktan da elini hep onun üzerinde tutar özellikle maddi anlamda gücün yettiğince destek olursun

Eğer çalışıyorsaniz ayni evde yaşamanizda sorun yok bence ancak ev hanimiysaniz 7/24 kaynana zor yani:KK51:
Aslında o istemiyor nişanlım işi gereği yaz döneminde şehir dışında evlenince de böyle olacak geceleri korkarım biraz da o yüzden istiyorum şu an için çalışmıyorum ama evlenince çalışıcam

Aslında o istemiyor nişanlım işi gereği yaz döneminde şehir dışında evlenince de böyle olacak geceleri korkarım biraz da o yüzden istiyorum şu an için çalışmıyorum ama evlenince çalışıcam
olmaz be kuzum ,şurda kaynana diye aratman bile yeterli neden olmaz dediğimizi anlaman için ,kadını da kendini de boşa helak etme

iyi hoş düşünüyosun da aynı eve girince işler değişir canım.
bi evde bi düzen olur ve iki kadın bi düzeni paylaşamaz asla.
yeri geliyo kendi anamız babamızla sorunlar yaşayıp çekip gitmeyi düşünüyoruz.
hayat boyu kayınvalideye katlanabileceğini düşünmek büyük cesaret işi.

İyi düşünmüşssünn hoş düşünmüşşsün ama olmuyor . İnan olmuyor. En baştan böyle bır hata yapmayın sonra yanınızdan göndermek çok zor olur.

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır misafir olarak ziyaret ediyorum burayı. Daha yeni üye oldum :KK56: uzatmadan konuya giriyorum dün burada bi konu okudum nişanlıyken kayınvalidesinin çok iyi davrandığını evlenindikten sonra kvnin tavırlarının değiştiğinden bahsetmişti aynı durum bende de var henüz 3 aydır nişanlıyımkv yeri geliyor kendi annemden daha yakın davranıyor aynı ben de onu en az onun beni sevdiği kadar seviyorum (kayınvalidem eşi tarafından aldatılmış şiddet görmüş adam çalışmış evine bakmamış başka kadınlara yedirmiş 5 yıl önce boşanmış şimdi annesiyle babasıyla yaşıyor ama öz annesi kayınvalidesiymiş gibi davranıyor hor görüyor) ben de üzülüyorum bu haline beli sakat olmasına rağmen evlenmemizde katkım olsun diye her gece 4te kalkıp patates toplamaya gidiyor vs vs. evlenince birlikte yaşamayı düşünüyorum sizce hata mı olur bu? (Uzun oldu hakkınızı helal edin)Hoppa
Ahhhh iyi davranan kaynana varmıymıs ya benım eskı kaynana nısanlıılıkta baslamıstı bana cektırmeye canım ne olursa olsun bence ayrı ev olmalı sonucta ne kadar ıyı olursa olsun sen evınde yerı gelıyor annenle bıle tartısıyorsun o gucune gıtmez ama kaynananın yaptıgı unutamazsın.

Yazık kadına ya :( kocadan çekmiş , kendi öz annesi hor Görüyor , e kadının beli sakat ama o halde sırf size destek olmak için sabah 4 te Kalkıp patates toplamaya gidiyor, özür dilerim ama bu kadar ezilmiş ve bu kadar düşünceli bir kadın kötü olamaz,bence kesinlikle yanına almalısın , düşün ki sizin anneniz o durumda , kendi annesi bile olsa annemizi ezmesini istermisiniz ? Almazmısınız yanınıza? belki eşinizle özel anlarınız falan diye düşünebilirsiniz bu konuda yapmanız gereken tek şey ona özel bir oda yapmak , çok ortak alanda olmadığınız zaman özel anlarınız size kalır, benim etrafımda çok var kadın annesine BAKIYOR ama özel oda yapmış tv si yatağı vs akşam olunca beraber yemek yiyorlar, sohbet ediyorlar, sonra herkes kendi odasına geçiyor hiç bir sıkıntı yok, ayrıca çalışacaksın madem ne güzel akşam yemek hazır ev temiz , bebek oluncaya bakar gözün arkada kalmaz oh mis :)) ben Yanınızda kalması taraftarıyım karar sizin tabi

Ha eklemek istedim , geçen gün bir yerde okudum yurt dışında anne babası olmayan kişiler özel olarak aile kiraloyorlarmış , çünkü anneanne , babaanne , dede olan ortamda yetişen çocuklar daha mutlu büyüyorlarmış

her kayınvalide kötü değildir..
lakin iki ayrı karakterin aynı çatı altında yaşaması kolay değildir. eşinizle olan özel anlarınız da azalacağını düşünerek karar verin.
hah işte siyah kuğu ,burdan pay biç kendin içinde ,her ne kadar aynı evin içinde olmasanda senin kayınvalidede aynı bina içine sokmaya çalışıyor seni :D

Ayrı oda mantıklı bencede. kadıncağızında özel alanı olmalı. Çalışıyorum oğlum bire gidiyor eve geliyor kim var ? Hiç kimse. Komşuya gidiyor :KK43:.İnsan üzülüyor Burada herkesin tecrübesi farklı her yaşanan bir olacak değil. güzel düşün güzel olsun :KK54:

Back
X