Kayınvalidemde evimin anahtarının olması sizce anormal değil mi?

betty_boop

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
413
30
643
39
Slm kızlar,
Ben henuz 3,5haftalık evliyim.. Evimiz kayınvalideme yuruyerek 2 dakıkalık mesafede.. Kayınvalidem ısrarla eşimden de benden de evimizin anahtarını istiyo gerekce olarakta işte bişe olur anahtarınızı evde unutursunuz bosuna cilingire para vermeyin falan diyo.. Bende oyalayıp durdum tamam anne veririz die.. Ama ben asla istemiorum hatta daha oncede esimle bu konuyu konusup aramızda halletmiştik. Sonucta benim evimin anahtarı nie onda dursunki cocukmuyuzda biz anahtarı zırt pırt evde unutcaz yada kaybetcez? Nyse esimlede konusup hallettik fakat dun yemekten sonra bana anneme evin anahtarını vercem haberin olsun dedi bana gayet pişkin bi şekilde bende kavga ettim bir suru.. Neymiş efendlim annesi oglum siz bana guvenmiomusunuz kac kere anahtarı istedim nie vermiosnz işte sizden habersiz ben eve girersem bnm olum cıksın falan demiş snra işte abininde ablanında anahtarı var bnde sor bakalım kac kez girmişim demiş beyimizde bişe diememis bu lafın ustune

Kızlar varmı bole biişe yaa anormal deilmi bu yoksa benmi cok abartıorum??

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ay bide pişkin pişkin kaç kere istedim mi diyo

tabii ki anormal canım, ne alaka yani, verme sakın,
daha 1 aylık bile değilsiniz nasıl başlarsa öyle gider

bende yeni evliyken onlarda anahtar yoktu yani öyle düşünüordum...balayına giderken ne olur ne olmaz die istemişlerdi vermiştik dönüştede geri vermişlerdi...
sonra ben bir gün okuldayken çok fena yağmur yağdı..benim balkonumu su basmış yatak odama su girmiş felan...güya alt kattakiler eşimin ailesine haber vermişler nerden anladılarsa bizim evi su bastığını artık..kayınvalidemde nerden bulduysa nahtar bulmuş benim halılarımı felan yıkamış bissürü bişey...ama ben ne kötü olmuştum evin o haline mi olanlara mı? onlar açıısndan iyiki anahtar varmış oldu tabi...aman bissürü şey saçma sapan olmuştu ya neyse...
bence verme anahtar manahtar sonuçta bu ev...ne olacak ki...siz evi bırakıp biyere mi gidiyorsunuz:?
bişey olursada sorumluluk siizn değil mi zaten...ben o evimdeyken hiç kendime ait hissedememiştim evimi o duyguyu bilirim..

bizim anahtar babaannemlerde olurdu,benim kadesim kücükken anhatarlara karsi birseyi vardi sürekli alir saklar sonrada kayberdi,babaannemde kesin olurdu ama zaten benim babaannem kesinlikle anahtarim var diye gelmezdi sadece saklardi iste lazim olunca,annemannemlerin oraya gidince 2-3 ay kalirdik gelmeden önce temizletmek icin gelirdi sadece ama sanirim simdki kayinvalideler sirf baskin yapmak,evin kendinlerinde oldugunu göstermek icin aliyorlar..
vermek istemiyorsaniz vermeyin

hic normal bulmuyorum...

neden siz kayinvalidenize evinizin anahtarini verecekmissiniz?
tek söyledigi gerecekce Anahtari unutabileceginiz mi?
yoksa baska gerekcelerde söylüyormu?....

Her neyse hic normal degil, hic de abartmiyorsun bence....

ne alaka anahtari unutsaniz bile yani bir anahtar daha yaptirmak
cok diplomatik ve pahali bisey degil kaydirigubbakcemile3

Hiç normal değil sen kendin isteyerek vermen daha doğal olurdu karışmasalar ölürler

ısrarla istemesi çok anormal, neden bu ısrar, bu kadar ısrar edince insanın aklına iyi niyet gelmiyor

diyelim merak etti girdi eve siz yokken, ya ortada fenzeti iç çamaşırların falan duruyosa
sempatiksalakcinni

ya evin o an için temiz değilse,
kaynanalar, pek kızcağız yorulmuş temizleyememiş diye düşünmez
sempatiksalakcinni

ya kendi temzileyeme kalkarsa o daha da beter

bu kadar ısrar bana iyi niyetli gelmedi açıkcası

Son düzenleme:
tabiki normal değil. sizde kayınvalidenizin anahtarı varmı? o zaman kendisi de olur ya çilingirci çağıracağına size yedek anahtar verseymiş. aynı durum. ya bunların hepsi aynı. al birini vur ötekini......

Canım merhaba

Evet kayınvalidenin anahtarı bu kadar ısrarla istemesi biraz gıcık bi durum kayınvalidenide tanımadıgım için neden istediğine dair yorum yapamıycam ama bence ona başka anahtar verin nasıl olsa girmicem demiş bu durumda ikinizde rahat edersiniz

hem giremezse gelip size sölerse sizde ay yanlışlık olmuş hani girmicektin dersinz

güzel fikir valla:roflol::roflol::roflol:

Çok mantıklı ve de çok kurnazcaaa:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

anneme soyledım sımdı okurken 50 yasında kadın yanı o bıle normal bulmadı sız kendınız verırsenız ısrarla anca o aman olurmus belkı karıstırmak ıcın ıstemıstır

anneme soyledım sımdı okurken 50 yasında kadın yanı o bıle normal bulmadı sız kendınız verırsenız ısrarla anca o aman olurmus belkı karıstırmak ıcın ıstemıstır

evet olabilir,cünkü bizde kendimiz vermistik mesela diger amcalarinki yoktu,böyle birseyde olabilir ya da tamamen gercek dedigi gibidir ama israrida bence yeni evlenmis ya sözünü gecirmeye calismasidir gibi geldi

madem eşine sen yokken sölemiş sende gidesin anne sen oğluna böle böle demişsin ama biz kaç yaşına gelmiş insanlarız neden unutalımki anahtarı evde hem bunun sorumluluğunu almamız gerekir nezamana kadar büyüklerin arkasına sığınıcaz dersin olur biter
bizimkilerde istemişti ben direk şimdiye kadar unutmadım şimdiden sonrada unutmam hem unutursamda çilingire parayı verip akullanmış olurum dedim unutmadımda hiç çok şükür

bu durum kaynanadan kaynanaya değişir.benim her zaman kaynanamda anahtarım olmuştur.onun ki de bende.ama bir kez bile ne o ne de ben habersiz birbirimizin evine girmedik.bu tamamen saygı meselesi.10 yıllık evliyim hiç sorun olmadı.tatile gittiğimizde arada evi yoklar o kadar. o da benim isteğimle...

evet saçma ve gereksiz insanlık hali insanın bi anı bi anını tutmuyor her zaman tertemiz olur evin o anda temizleyememişindir o da girer baqkar yeterki laf çıksın ona verirse bile eşin anahtarı sende kapının kilidini değiştir. eşininde anahtarlığından anahtarları değiştir. yada eşine de söle değştirdim diye ne bilim ya benim içime sinmezdi

Ya bence de gereksiz aslında ...Eşinde de sende de anahtar olduktan sonra biri unutursa öbüründe var...Ama bu durumu halledecek kişi de eşin..Annesine rahatça diyebilir herşeyi çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…