- Konu Sahibi betty_boop
-
burda durum çok farklı bence :1rolleyes:Slm kızlar,
Ben henuz 3,5haftalık evliyim.. Evimiz kayınvalideme yuruyerek 2 dakıkalık mesafede.. Kayınvalidem ısrarla eşimden de benden de evimizin anahtarını istiyo gerekce olarakta işte bişe olur anahtarınızı evde unutursunuz bosuna cilingire para vermeyin falan diyo.. Bende oyalayıp durdum tamam anne veririz die.. Ama ben asla istemiorum hatta daha oncede esimle bu konuyu konusup aramızda halletmiştik. Sonucta benim evimin anahtarı nie onda dursunki cocukmuyuzda biz anahtarı zırt pırt evde unutcaz yada kaybetcez? Nyse esimlede konusup hallettik fakat dun yemekten sonra bana anneme evin anahtarını vercem haberin olsun dedi bana gayet pişkin bi şekilde bende kavga ettim bir suru.. Neymiş efendlim annesi oglum siz bana guvenmiomusunuz kac kere anahtarı istedim nie vermiosnz işte sizden habersiz ben eve girersem bnm olum cıksın falan demiş snra işte abininde ablanında anahtarı var bnde sor bakalım kac kez girmişim demiş beyimizde bişe diememis bu lafın ustune
Kızlar varmı bole biişe yaa anormal deilmi bu yoksa benmi cok abartıorum??
Anormal bir durum olup olmadığı karşındaki insana bağlı.
Kayınvalide diyince gelinler şöyle bir düşünüyor haliyle, (karşısındaki öcü olarak gördüğünden dolayıkaydirigubbakcemile3 )
Evimin anahtarı yıllardır kayınvalidemlerde vardır. Bir kez olsun bizden habersiz evimize girmediler. O yönden takdir ederim her zaman kayınvalidemi. Onların anahtarı da bizde var. Sorun yok yani aramızda anahtar konusunda.
Sizinde kayınvalidenizin haleti ruhiyesine bağlı, eğerki ona güveniyorsanız anahtarı verin nolacak.:hulya:
ben pek öyle düşünmüyorum aslında. yani kayınvalide sorar anahtarı bir kere iki kere yardımcı olmak istiyorsa ama defalarca sorup sonunda da oğluyla konuşup karara bağlaması çok iyiniyetli durmuyor. iyiniyet iyiliğini zorla karşısındakine kabul ettirmeyi gerektirmez ki. herkes kendi meşrebince davranır niye zorluyor iglla verilecek diye.
İkimizde aynı şeyleri söylüyoruz sevgili Tarif.
Karşındaki insana bağlıdır anahtar konusu. Israrla istenmesi hoş değil elbette. Bir iki söyledin tamam, verirlerse verirler vermezlerse ısrar etme be kadın.alsanaalsanasmile
bence de şimdiden karışmaya, oğlunu en basit gördüğü anahtar olayında bile yönlendirmeye başlamış2 dakikalık mesafede ev tutarak en büyük hatayı yapmışsın zaten canım.. :1no2:
Dediğini yaptırmış ya öyle yada böyle artık ondan habersiz hiçbişey yapamazsınız , geçmiş olsun..
Sen ondan evinin anahtarını iste bakalım neler oluyor gör..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?