Kayınvalidemde evimin anahtarının olması sizce anormal değil mi?

Kayınvalideden kayınvalideye göre değişir bu iş.

Mesela benim evin anahtarı kendi annemde var, onlarınki de hala bende var. Yeri geliyor annemler yazın bağda iken telefon açıp diyorum anne sizin eve gidebiliriz dimi diye, annemlerin evi merkezde bizimki biraz uzakta o nedenle çarşıya gidince hala kendi evimmiş gibi girer çıkarız eşimle samimice. Biz yazın antalyadayken de bizim binaya uydu,kamera sistemi takılmış,annemler girdi evimize,sağolsunlar hallettiler,iyi ki varmış onlarda anahtar dedik.

Hadi diyelim benim kendi annem, ama eşimin kayınvalidesi oluyor, istemese istemez anahtarımızın onlarda varlığını. Karşılıklı samimiyete, güvene bağlı bu iş, biz nasıl annemlerin evine onlar yokken giriyorsak eşimle, annemler de ihtiyaç durumunda girebilir tabi ki bizim eve.

Konu sahibi 1 aylık evli henüz erken, kayınvalidesini tanıyacak kadar, samimiyetine inanıp,güvenecek kadar zaman geçmemiş ve korku duyması çok normal. Yoksa zaman içinde oluşacak güvene bağlı olarak; bi anahtarın da kayınvalidede durmasında bir terslik olduğunu düşünmüyorum ben.
Ha bi de şu var, madem kayınvalide sizden ısrarla anahtar istiyor ve evleriniz yakın, size de kendi evlerinin bi anahtarını versin, olur belki lazım olur diye de o zaman anlayalım samimiyetini dimi?

Slm kızlar,
Ben henuz 3,5haftalık evliyim.. Evimiz kayınvalideme yuruyerek 2 dakıkalık mesafede.. Kayınvalidem ısrarla eşimden de benden de evimizin anahtarını istiyo gerekce olarakta işte bişe olur anahtarınızı evde unutursunuz bosuna cilingire para vermeyin falan diyo.. Bende oyalayıp durdum tamam anne veririz die.. Ama ben asla istemiorum hatta daha oncede esimle bu konuyu konusup aramızda halletmiştik. Sonucta benim evimin anahtarı nie onda dursunki cocukmuyuzda biz anahtarı zırt pırt evde unutcaz yada kaybetcez? Nyse esimlede konusup hallettik fakat dun yemekten sonra bana anneme evin anahtarını vercem haberin olsun dedi bana gayet pişkin bi şekilde bende kavga ettim bir suru.. Neymiş efendlim annesi oglum siz bana guvenmiomusunuz kac kere anahtarı istedim nie vermiosnz işte sizden habersiz ben eve girersem bnm olum cıksın falan demiş snra işte abininde ablanında anahtarı var bnde sor bakalım kac kez girmişim demiş beyimizde bişe diememis bu lafın ustune :*

Kızlar varmı bole biişe yaa anormal deilmi bu yoksa benmi cok abartıorum??

Çok erken istemiş anahtarı kaynanan. Aslında anahtar verme mevzusu duruma göre değişir. Ama ileride..Mesela bizim evimiz kayınvalideme de, kendi anneme de 2 dk mesafe kadar yakın değil ama her ikisinde de yedek anahtarımız vardır. Onların anahtarları da bizde vardır

Kayınvalideden kayınvalideye göre değişir bu iş.

Mesela benim evin anahtarı kendi annemde var, onlarınki de hala bende var. Yeri geliyor annemler yazın bağda iken telefon açıp diyorum anne sizin eve gidebiliriz dimi diye, annemlerin evi merkezde bizimki biraz uzakta o nedenle çarşıya gidince hala kendi evimmiş gibi girer çıkarız eşimle samimice. Biz yazın antalyadayken de bizim binaya uydu,kamera sistemi takılmış,annemler girdi evimize,sağolsunlar hallettiler,iyi ki varmış onlarda anahtar dedik.

Hadi diyelim benim kendi annem, ama eşimin kayınvalidesi oluyor, istemese istemez anahtarımızın onlarda varlığını. Karşılıklı samimiyete, güvene bağlı bu iş, biz nasıl annemlerin evine onlar yokken giriyorsak eşimle, annemler de ihtiyaç durumunda girebilir tabi ki bizim eve.

Konu sahibi 1 aylık evli henüz erken, kayınvalidesini tanıyacak kadar, samimiyetine inanıp,güvenecek kadar zaman geçmemiş ve korku duyması çok normal. Yoksa zaman içinde oluşacak güvene bağlı olarak; bi anahtarın da kayınvalidede durmasında bir terslik olduğunu düşünmüyorum ben.
Ha bi de şu var, madem kayınvalide sizden ısrarla anahtar istiyor ve evleriniz yakın, size de kendi evlerinin bi anahtarını versin, olur belki lazım olur diye de o zaman anlayalım samimiyetini dimi?

bende bir kaç aylık evli iken aldım yedek anahtarı yukardan ben yokken benim evime habersizce girmesi pek de iyi niyetli olduğunu göstermez gibi geliyor canım ben sadece kendime pay biçerek yorum yapıyorum diğer arkadaş için bişey diyemem ama ne olursa olsun bence anahtar mevzuu gerek yok diye düşünüyorum..

bende bir kaç aylık evli iken aldım yedek anahtarı yukardan ben yokken benim evime habersizce girmesi pek de iyi niyetli olduğunu göstermez gibi geliyor canım ben sadece kendime pay biçerek yorum yapıyorum diğer arkadaş için bişey diyemem ama ne olursa olsun bence anahtar mevzuu gerek yok diye düşünüyorum..

Canım öyleyse olmaz tabi ki ne kızmışındır evine hırsız gibi girdikleri zaman. Ben değil kayınvalidem, kendi annemin bile benden habersizce evime girmesine razı olmam. Hepimizin özel yeri evlerimiz. Ama illa herkes habersizce, artniyetle gircek diye birşey de yok, güvenmek ve samimiyetine inanmak lazım en önemli şey bu.

kayınvalidenin anahtarı ısrarla istemesine bir anlam veremedim açıkcası
çok saçma geldi bana niye duruyomuş benim anahatarım onda hiç de vermem
kayınvalidem kendi evinin anahtarını getirdi bize bu sizde kalsın bişe olur belki dedi
peki dedim dursun baktı suratıma ben de vericem zannetti herhalde ama öyle bir yüz bulamadı bende
çok gereksiz bişey bence benim evim bana özel anahtarıda bende ve eşimde olmalı ne benim annemde
ne eşimin annesinde anahtar olmasına gerek yok:olmaz:

Canım öyleyse olmaz tabi ki ne kızmışındır evine hırsız gibi girdikleri zaman. Ben değil kayınvalidem, kendi annemin bile benden habersizce evime girmesine razı olmam. Hepimizin özel yeri evlerimiz. Ama illa herkes habersizce, artniyetle gircek diye birşey de yok, güvenmek ve samimiyetine inanmak lazım en önemli şey bu.

Öyle ama dediğim gibi ben sadece kendi kayınvalidemden örnek verdim..Hepsi benim ki kadar meraklı değildir die umuyorum..

ne kadar gereksiz bişey yaa
bence kimsenin anahtarı kimsede olmamalı
sen kendin düşünüp verseydin bişey olur anahtarı kaybederip unuturuz bi tanesi sizde dursun diye neyse
ama ısrarla istemesi hiç hoş bi durum değil
ben olsam vermezdim diye düşünüyorum

ne kadar gereksiz bişey yaa
bence kimsenin anahtarı kimsede olmamalı
sen kendin düşünüp verseydin bişey olur anahtarı kaybederip unuturuz bi tanesi sizde dursun diye neyse
ama ısrarla istemesi hiç hoş bi durum değil
ben olsam vermezdim diye düşünüyorum
aynen sonuna kadar katılmaktayım arkadaşımalkisalkisalkis
kendim dünüp vermek istesem neyse
ama kayınvalidemin istemesi hemde ısrar etmesi
beni huylandırabilir ve asla vermemalsanaalsanasmile

bence gayet normal bir durum..nasıl annemde anahtarım oluyorsa kayınvalidemdede olmalı..bunda abartılacak bir durum yok bana göre..nedense evlenince hersey tek taraflı olması gerektiğini düşünüyoruz..eşimin annesi neden olmasın.. bana göre tabi herkesin fikri kendineyerimseniben

aynı durum benim başımada geldi kaynanam çalışıyorsun gündüz ben gelirim ara sıra anahtar bırakırsınız felan dedi nişanlımda konuştum sonuçta çalışan kişiyiz belki evi toplayamadan çıkmam gerekicek arkamdan konuşsunlar istemem bir gün tesadüf olsa hep aynı sanıcaklar istemem dedim oda istemiyormuş zaten 2 anahtar varmış biri benim biri nişanlımın :))) bence olmaması gerekiyor herkesin özel hayatı var sonuçta tesadüf bişeye denk gelse bir sürü laf çıkartıcak kaynanalar hepmi böyleee

soylendıgınde cok hosuma gıtmıstı:kullanmadıgınız baska bır yerın anahtarını verın bence;)nasılsa gıtmeyecegını soyluyorsa :)

benımde anlamadıgım neden bukadar ısrar etmiş vermek istemedıgınızı anlamıs ama istemedıgın bıseyı yapma vermek zorunda değilsiniz bıde üzüldüm çok yakınmışsın kayınvalıdene ALLAH yardımcın olsun

kayınvalidenler güvenilir insanlarsa vermekte sakınca yok tabi gerçekten evle ilgili bir sorunda geleceklerse.siz yokken evi denetlemeye gelecek karakterdelerse hiç verme anahtarını.evin dağınık olur bişey olur sonra arkandan laf söz ederler.çünkü bazı insalar çok art niyetli oluyor.

bence gayet normal bir durum..nasıl annemde anahtarım oluyorsa kayınvalidemdede olmalı..bunda abartılacak bir durum yok bana göre..nedense evlenince hersey tek taraflı olması gerektiğini düşünüyoruz..eşimin annesi neden olmasın.. bana göre tabi herkesin fikri kendineyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Çok doğru

bencede hiç gerek yok anahtar falan vermeye
banada iyi niyetli bi davranış gibi gelmedi
canım eger unutabilecegine inanıyorsan kendi annene verebilirsin ama

Bence gayet normal bir durum bende kayınvalideme yakın oturuyorum ve benim evimin anahtarı onda onun evinin anahtarı bende vardır.Bu abest bir durum değil bence dünyanın bin bir türlü hali var ve acil durumlarda çokta lazım oluyor.

Canım merhaba

Evet kayınvalidenin anahtarı bu kadar ısrarla istemesi biraz gıcık bi durum kayınvalidenide tanımadıgım için neden istediğine dair yorum yapamıycam ama bence ona başka anahtar verin nasıl olsa girmicem demiş :D bu durumda ikinizde rahat edersiniz

hem giremezse gelip size sölerse sizde ay yanlışlık olmuş hani girmicektin dersinz

müthişsin canım... bence denemesi süper olur bunu :DDDDD bence ilk verdiği günün akşmı gelir kaynana bu yanlış die :DDD meraklı cadı nolcak...

Back
X