- Konu Sahibi betty_boop
Bütün yorumları okudum da,meğer ne kadar çok bu durumda olan varmış..Anahtarını başkasına veren yanii.Bence insanın bi özel hayatı olmalı diye düşünüyorum;bu annesi,kardeşi olsa da.Pisliği de temizliği de kendine insanın.Nedense hiç bir iyiniyet gelmiyo benim aklıma ve de anahtarlarını verip de benim iznim dışımda girmedi diyen arkadaşlara da bravo,ben hiç güvenmezdim heralde..Ayrıca şimdiye kadar girip rahatsız etmediyse,bundan rahatsız etmiceği anlamına gelmez.O yüzden güvenemem işte.
Konu sahibi arkadaşım,ben senin yerinde olsaydım,baştan tavrımı koyardım.Ama sen yapmamışsın,başka anahtar verip yanıltabilirsin.Ama bu bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ipleri eline vermen gibi anlaşılabilir.Bunun üstüne bir şeyler daha yapmak isteyebilir,kontrol maksatlı.
Tabiki karar senin,ben de düşüncemi belirttim.
Konu sahibi arkadaşım,ben senin yerinde olsaydım,baştan tavrımı koyardım.Ama sen yapmamışsın,başka anahtar verip yanıltabilirsin.Ama bu bazı arkadaşlarımızın dediği gibi ipleri eline vermen gibi anlaşılabilir.Bunun üstüne bir şeyler daha yapmak isteyebilir,kontrol maksatlı.
Tabiki karar senin,ben de düşüncemi belirttim.