merhaba arkadaşlar kayınvalidemdeki beklemediğim değişimi anlatmak istiyorum sizlere doğumuma 3 hafta kala kayınpederimle yanımıza geldiler ben çalışıyordum izne ayrıldım bu zamana kadar ve doğuma kadar hiç bir problem olmadı gayet iyiydi herşey daha yeni doğum yaptım 17 günlük bir bebeğim var. doğumum önce suni sancı olarak başlatıldı fakat açılmam olmayınca mecburen sezeryana aldılar çıktığımda çok kötüydüm çok canım yanıyordu 1 günde tüm psikolojim alt üst olmuş gibiydi elim ayağım oynamıyor neyse bebeğimi getirip hemşireler emzirdiler daha sonra emzirmeye bile mecalim yoktu yardım ediyorlardı.. kayınvalidem dakika başı emziriyim diye zorluyor beni tip tip haraketler yapıyor canımı sıkıyordu sanki bilerek yapıyormuşum gibi afedersiniz sanki sen öl geber der gibi yinede çocuk emsin sanki onun çocuğu emzirme konusunda ben sanki istemiyormuşum yavrumu emzirmeyi gibi çok baskı yaptı ve daha sonra eve geldiğimizdede devam etti sürekli bebek konusunda üstüme geldi artık doldum taştım zaten iyi değilim üstüme üstüme geldi hep dua ettim ne olur gitse diye.. bir gün kayın pederime annemle çocuğa hiç acımadığımızı bakmadığımızı söyledi hastanede benim içinde şımarmasın gibi birşey söyledi daha sonrada annemle ilgili hep annesi yapıyor falan dedi.. daha bir çok şey en ufak birşeyden huylanır oldu ben eşime söylediğimde annen böyle yapıyor diye normalmiş gibi davrandı.. kayınvalidem daha sonra biraz anladıysada yaptığını artık hiç içimden gelmiyor ona bir şey.. böle olacağını düşünmezdim hiç..şimdi annem için söylediklerini annem bilse üzülür oysa annem tam tersi hep iyiler onları bana.. sizce anneme anlatmalımıyım.. bu durumu.. ve ilerde çocuğa bakma durumu var ve ben hiç istemiyorum neyapmalıki o bakmasın .. istemiyorum..eşimde memur memlekete tayin gitmek istiyor ben istemiyorum.. kayın validem hiç birşey demezken nerde isterseniz orda olur derken şimdi onada karışır oldu.. yine kayınpederime tayin gelirse benim içinde mecbur oda gelicek falan diyordu.. bir gün çektim konuştum ben neyaptım size durumum belli ne diye böyle yapıyorsun sonra işte yağlı ballı konuşmaya başladı.. hiç içimden ona inanmak gelmiyor.. öbür elitimede hak verir oldum 10 senelik evli kavgalı konuşmuyorlardı daha yeni barıştılar.. demekki kayınvalidemde varmış bir çok şey..ancak onun yaptığını söylerdi.. biraz fikir verin kızlar bana biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın sizler bari lohusalığıma verin..