inanınki sabrım taştı..bundan sonra en ufak bi sıkıntı hakaret aşağılamada evlerinden gözlerinin önünde terkedeceğim kocamı...inceldiğiyerden kopsun..kaldıki bunlar bikereaynı şeyi yaptılar ayırdılar bizi daa nekadar acı çekmemiz gerek...yemin ederim normal bi kadın değil..ah bir psikoloğa gitmeyi kabuletttirebilsem parasını kendim verecem....ama yok eşime göre ben deliyim...düşünün bana bunca şey yapılıyo ve ben biraz bağırıp ağlayınca ben deli oluyorum...artık bitti bu evlilik eşime ara ara duyurup hala bişansı olduğunu ima ediyorumama umrunda değil..şimdi son damlayı bekliyorum.benim giibi olan yokmu..yoksa ben tekmiyim şu dünyada...eşim evden çıkar çııkmaz kadın başlar bağırmaya kıpkırmızı olur odama girer kapıyı kapatır arkasına bişey dayarım korkuyoryum..geceleri odama taak diye girer bende anne yavaş ol deyince başlar bağırmaya...eşim horultudan duymaz bunları..ben zaten korkağım.sonrada gündüz gece çok korkunmu diye sorar sinsi sinsi....
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı delimisin divanemisin şekerim ne işin var böyle insanlarla, ben bu lafı çok nadir kullanırım ama boşan yahu, öncesi, sonrası bi daha yaparsası mı var, tabii ki aynı şeyler tekrar tekrar olmaya devam edecek
demekki hayırlısı çocuğunun olmamasıymış, allahtanda olmamış, çocuğun olsaydı sorunlar 3-5 e katlancaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?