ah güzelim ahh dengesiz işte ne yapabilirsinki. ama eşine çok kızdım inanki. benim eşim susturamıyorum ne yapayım daha diyordu ama hakikaten uğraşıyordu susturmak için çaba sarfediyordu yazık. gün olur devran döner sıra sanada gelecek. bu bizlerin sınanması sabırlı olmaya çalış. fazla görüşme muhatap olma. eşinle bu olaylar yüzünden kavga etme sakın ev huzurunuzu bozma. ben o hatayı bir kere yaptımda kaynanam neler dedi neler. ama şimdi kıskançlığından geberiyor bende inadına eşimle daha fazla ilgileniyorum. gülerek laf sokuyorlar aynen bende fırsatını bulduğumda şakayla karışık lafımı sokuyorum eşiminde hoşuna gidiyor ne yalan diyeyim.
yapmaya çalıştıkları şeyi ellerine verme sizi tekrar ayırmaya çalışıyor işte.
Eşinizin ailesi ile aranıza mesafe koyun sık sık görüşmeyin.
Fazla yüz göz olmuşunuz.
yaa ne demek ailenize hakaret etmesi falan. mantar mısınız siz, ağaç kovuğunda mı bittiniz?
bırakın Allah aşkına alsınlar -afedersiniz ama- karaktersiz oğullarını da gül gibi otursunlar.
o nasıl bir koca karısını yerin dibine sokarlarken el pençe divan oturuyor.
yere batsın onun kocalığı..
Batsın valla.
Allahın hödüğüalsanaalsanasmile
Bacım, madem eşinden hayır yok sen niye vermiyorsun ağızlarının payını bu şerefi eksiklere.
Senin ağzın niye laf yapmıyor. Dilinimi yuttun. Sen nasıl müsade edersin ailene sana hakaret edilmesine, fesübhanallah yabenneyaptımki
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı delimisin divanemisin şekerim ne işin var böyle insanlarla, ben bu lafı çok nadir kullanırım ama boşan yahu, öncesi, sonrası bi daha yaparsası mı var, tabii ki aynı şeyler tekrar tekrar olmaya devam edecek
demekki hayırlısı çocuğunun olmamasıymış, allahtanda olmamış, çocuğun olsaydı sorunlar 3-5 e katlancaktı
canım özelden mesaj attım bı bakar cewap verırmısın lütfen
Aynen katılıyorum, az bile demişsin ağzına sağlık...
Benim anlayamadığım nasıl tüm bunlara meyil verilebiliyor...Hele hele nasıl kendi ailesine laf söylenilecek kadar ileri safhalara gelinebiliyor?!
Kısaca, nasıl izin verebildi konu sahibi bunca dalavereye...Pes valla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?