kayınvalidemden gerçekten nefret ediyorum...

hayatını zehir eden insanların yanında hala durmanız hata.değmeyen insanlar yüzünden psikolojınız bozuluyor onu geçtim benim babama küfür edilecek ben susacağım dünyayı başlarına yıkarım ya ne demek ailemle görüşemiycem yanlarına gidemiycem siz kölemisiniz o evde.ve hala boyun eğiyosunuz eşinizde görüşmesin ailesiyle ozaman.beni koruyup kollamayan eşim olacaksa hiç olmasın daha iyi hiç olmassa insanın kafası rahat olur.başkaları yüzünden kendinizi yıpratmayın siz ağlarken onlar eminim gülüyodur

canım bende senin gibi düşündüğüm için allah sabrımı veriyor..ne yapayım benimde imtihnanım buymuş diyorum ama kadın son zamanlarda iyice gemi azıya aldı...küçük kaynımın kızarkadaşıyla beni kıyaslıyor habire..ben kimseyi aşağılamam horlama ama benimle onunarasında dağlar kadar fark var..zaten o kızcağız daha öğrenci...bişeyden haberi yok..onun ağzından bana bisürü laf çakıyo..yok onlar sizin gibi değil evleri dört dörtlük olacak yok kız çok akıllı benden güzel değil allahtan yoksa çoktan kafayı yedirtmişti bana...bide yalan söyleme huyu var..kayınpederim hakkında hep dedikodu yapar senin hakkında şunu diyor baban hakkında bunu diyor..adamın haberi yok sonradan anladım..bende kayınpedrime soğuk davranırım...onada benikötülermiş...maksadı kendisinden başkası sevilmesin..bazan okadaryakın davranıyorki..evine gittimmi gelip yanıma yatıyor açmısın diyor soruyor seviniyorum dualarım kabul oldu çok şükür araız düzeldi diye meğer benim ağzımdan laf alıp elaleme aileye yayıyormuş..eşimle pek konuşamaz eşim dinlemez annesini ondan laf alamaz benim saf olduğumu anlamış...ay bende çokmu slağım ne

ya daha hangi birini anlatayım...kaynıma öz evlat muamelesi bize üvey evlat..nezaman kaynım gelse bize sadec kapıyı açıp giderler hoşgeldin açmısın nasılsın yok...oğullarını kocasını yanına alır ben yalnızım ya hastalıklı bi şekilde başlar hakarete...geçen eşim eve biraz geç geldi onlardaydık bana hediye almış eşim...diyorki nerden aklına gelmiş sana hediye almak senin için pek bişey yapmazdı oğlum diyor..ya delireceğim...yatacağım 35 yılllık çekyatı açıp al burada yat dedi..anne belim zaten ağrıyor bu çekyatın demirleri görünüyo bi döşek sünger versen dedim..döşek möşek yok öyle yat dedi..sesimi çıkarmadım yattım..eşime öbür gün sen burda yat dedim eşim ben burada yatamam demirleri batıyo dedi..bende ben herzman burada yatıyorum canım yokmu dedim..eşim gitti bi döşek getirdi meğer varmış saklıyormuş benden..ya anamın evinde pofuduk döşeklerde yatardım..mis gibi uyurdum

Eşinizin ailesi ile aranıza mesafe koyun sık sık görüşmeyin.
Fazla yüz göz olmuşunuz.

canım beni bi görsen iki gün kalsak toplam konuştuğum kelime ikidir..korkudan odamdan çıkamam kafamı görseler hakaret bazan odadan çıkmıyorum ya bağıra bağıra laf sokup hakaret ediyorlar aileme bana...inanki yüzgöz olacak en ufak bi hareketim yok kendi adıma ama kadın hasta sınırları zorluyor..inat..ilede kendi dediği olacak...aldığım herşeye kusur bulup hakaret edr...kendide 40 yıllık ayakkabıyla gezer..oğulları alır ama giymez saklar...bana kaçkere hırsızmışım gibi muamele yaptı...ilkten anlmadım ama baktımki kendinde o huy varya herkesi kendi gibi sanıyo

şimdi günlerdir kara kara düşünüyorum eşimle birbirimize girdik..dedimki artık taşıyacak gücüm kalmadı..3 yıldır hakaret küfür aşağılama unutmaya çalıştığım kötü günleri haftada bir ısıtıp önüme koyuyor...yeter dedim..terciihini yap..ya mesafeli olalım artık yada beni tamamen çıkar ya annenle başet yada beni def et...çüünkü artık sağlıklı düşünemez oldum..hayttan yaşamaktan zevk alamıyorum heran korkuyla ne kötülük yapacak ne yaalan uyduracak korkusuyla delireceğim çocuğuma bile engel oluyor bu insan stresten anne olamıyorum dedim...bakalım ne olacak..haftaya gene gidecez..doktora gidecem mecbur orada kalacaz...gen aynı şeyi yaparsa gecenin yarısı çıkıp otele gidecem

Tamamda ayda bir görüşün,bayramdan bayrama görüşün araya mesafe koymak şart.Ben bir süre böyle yaptım ve yüz göz olmadan düzelttim durumu,şimdi ise mesafeli fakat kırıcı olmadan gül gibi geçinip gidiyoruz.

Son düzenleme:

Batsın valla.

Allahın hödüğüalsanaalsanasmile

Bacım, madem eşinden hayır yok sen niye vermiyorsun ağızlarının payını bu şerefi eksiklere.
Senin ağzın niye laf yapmıyor. Dilinimi yuttun. Sen nasıl müsade edersin ailene sana hakaret edilmesine, fesübhanallah yabenneyaptımki

işte asıl sorun da bu..eşimde diyor ağızlarının payını ver diye bikaç kere denedim..baktımki daha kötü ye gidiyo..meğer istedikleri buymuş..beni kendileri gibi yapıp iyice arsızlaştıracaklar...kadın sırf kendine laf çakyım diye insan içişnde hakaretedr....çekindikleri tek şey eşim..eşim arada bi tepkisini belli ettimi kadın bakıyoki ne yaparsa yapsın aramız açılmıyo oğluyla oğlunu tamamen kaybedecek susuyo..öte yandan ben cevap verincede nede lsa oğlum bişey demiyo o nederse desin ben edeceğim küfürü ediyorum oda çirkefleşsin diyo..gözleri parlıyo...ben artık sustum eşimle muhattap olacaklar ha eşim gene susup oturmayı seçerse bensiz oturun dicem...yani kısaca kadın beni adam sınıfına koymuyo....oğlum sesini çıkarmıyo gene beni arayıp soruyo diyıo..ya tam bişeytan..cin gibi...allahtanda korkmuyor..yuva yıkmaktan büyük günahmı var

allah aşkına benimki gibi kaynanası olan yokmu tekmiyim..iyice bunalıma girecem..nezaman annemden bahsetsen kadın çıldırıyo artık korkumdan anne baba kardeş lafını kapattım...hayatı kıskançlık üzerine kurulu..beni okutup bu yaşa getiren insanlardan kıskanıyo...

Keşke hiç bulaşmasaydınız böyle bir evliliye en baştan... Olay sadece kayınvalidenizin eşinizin yanında hakaret etmesi değil ki!

Başbaşa olsanız bile denilmeyecek laflar bunlar, ne münasebet...

Hele ki, annenize babanıza yapılan hareketler... İnanılır gibi değil,aklım almadı resmen!

Yerinizde olsam bir dakika daha taşımazdım öyle bir ailenin soyadını.

Keşke baştan tüm bunlara meyil vermeseydiniz...

Umarım sizin için doğru kararı doğru zamanda geç kalmadan alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen katılıyorum, az bile demişsin ağzına sağlık...

Benim anlayamadığım nasıl tüm bunlara meyil verilebiliyor...Hele hele nasıl kendi ailesine laf söylenilecek kadar ileri safhalara gelinebiliyor?!

Kısaca, nasıl izin verebildi konu sahibi bunca dalavereye...Pes valla!

kararinizi alin acik acik tehtit edin esinizi.. Onu sevdiginizi iyi bir insan oldugunu nice vadiyalardan sonra birlestiginizi ama hic bir seyin duzelmedigini cok net bir sekilde soyleyin.. Ne demek ailenize kufur? ne demek lokmanizi saymak evinizden bir seyler alip goturmek izinsiz.. bunlar cok fazla.. bir seyler yapin tavrinizi sert bir sekilde koyun. Kaynaniza karsi cikmaniz gerek haksizlik karsisinda..

Ailesi, bana ve aileme hakaretler edecek, benim eşimde öyle susup oturacak.
Böyle bir kocaya sizin de dediğiniz gibi saygı duyamam.
Böyle bir koca olmasa da olur, kim için ne için katlanıyorsunuz bunlara,
böyle bir koca için mi?
Bence de tepe tepe kullansınlar oğullarını.

canım özelden mesaj attım bı bakar cewap verırmısın lütfen

canım ben yeni üyeyim mesaj atamıyorum ama msn adresimi versem yada sen bana msj atsan...gerçekten konuşmaya beni anlayan birine çok ihtiyacım var..eşim buraya takıldığımı biliyor ve ben hep geçmişi siliyorum yada üyeliklerimi iptal edip yeniüyelik alıyorum...bunuda bulmasını istemem eşimin beni pek sevmediğini düşünüyorum artık çünkü onlar gözünün önünde benim canımı acıtıyorlar ve benim sabahlara kadar uyumadığımı biliyor genede yaşlı annem onu üzemem diyor..ben ya benim duygularım genç yaşımda hertürlü hastalık sahibi oldum diyorum umurunda bile değil...eşimin çok bencil ve sinsi olduğunu düşünmeye başladım..ayrıca son zamanlarda eşimde aileme hakaret ve küfür ediyor...babasını örnek alıyo..kayınpederim bak oğlum ben bunun ailesine küfür ediyom bişey demiyo sende edebilirsin izlenimi veriyo ve başarıyoda..eşime bu gerginliğimi yansıtmak istemedim hep içime attım halada öyle ama arada bir uyarıyorum kafamda hep aynı şeyler..hersabah kalktığımda ayrılacağım güne yaklaşıyorum diyorum....eşimin umurunda bile değil..halbuki kesinlikle ayrılmak istemiyor ama bu evliliğin huzuru için hep benden fedakarlık ve anlayış bekliyor..hayır anlamadığım ben 26 yaşındayım onlar 60 yaşında anlayışlı olması gereken onlar değilmi..ben gençim..ama nedense eşim hep bana diyor idare et diye..kusura bakmasın ama artık edemiyorum

anlayış bizlerden olması gerekiyor ama herkes haddini bilecek.kayınvalde kayınbaba önemli bi faktör.onların oğullarına güzel örnek olmaları lazım.oğullarının kötü bi hareketnde yanlışını söylemeleri lazım.böyle olmazsa sen saygı göstersen nolur ki.haketmiyolar

canım işte bende bunu anlayamadım..ben ünv bitirip hemen evlendim öğrenci sayılırdım zaten öyle fazla ev toplantısı kadın evlilik falan gibi ortamlarda bulunamadım okumaktan..yani evliliği yürütebilmek için gerekli sinsilik iki yüzlülük yoktu bende..ee kaynanamda maaşallah koca sülaleye başgelip kocasını çekmiş kendine ben ona nasıl güç yetireyim..şu zaman olmuş hala kafaslından ne geçtiğini bi lafı neden söylediğini anlayamam..okadar kurnaz yani..eşimin yanında hep başka gelinlerin lafını verir kıyaslar..benim yanımdada başka kocaları anlatır eşimi aşağılayıp sende çok çekiyorsun bundan diyerek kocama karşı doldurur beni..ilk yılımda bu dolduruşlara gelip kocama neler yaptım neler..allaha havale ediyorum..bizi unuttursun

eşin ailenle görüşmene ne diyor da gitmiyorsun? anlattıklarına göre eşin iyi biri sadece ailesi kötü. ailenizin yanına gitmenize engel olan ne bu durumda?

Ne tuhaf insanlar var yaa.
Valla arkadaşım devam edeceksen de ailesiyle görüşmemek şartıyla devam et.
Kimsenin sana da ailene de hakaret etmeye hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…