- Konu Sahibi MelisaMelisa
Bazılarınız biliyor ben kayınvalidemin yan apartmanında oturuyorum. Apartmanlar bitişik. Kayınvalide zamanında kendi yatak odasından benim evimin mutfağına kapı açmış. ben bu şekilde evlenmeyi kabul ettim. ama sonra çok pişman oldum. ama kapıyı kapattıramadım. yani evimin içinde kayınvalidenin sürekli gelip gittiği, sabah, gece farketmeden. bir kapı var. eşimle çok kavga ettik ama nuh dedi peygamber demedi ve biz kapıyı kapattıramadık. Evimi istediğim gibi döşedim.Halada çok beğenirim. Bütün odalar kocaman. ama o kapı. ne doğrudüzgün misafir çağırabiliyorum. ne de ailem gelebiliyor. her neyse kayınvalidenin apartmanında üst kat satılık. eşime alalım dedim. itiraz etmedi. şaşırdım ama kimse bişey demedi. evi gördük. çok küçük ve güzel değil. bende beğenmedim ama sırf bu kapıdan kurtulup artık sadece kendime ait bir ev istediğim için alınmasını çok istiyorum. ama kararda veremiyorum. Onlardan bir nebzede olsa krtulacağım. en azından kapıyı çalmadan gelemeyecekler. ama otorduğum evde dört dörtlük. eşime biraz ısrar etsem ok diyecek.hayati bir karar benim için. çünkü başka bir yerden ev almamıza asla izin vermezler . ne olur yardım. sizce ne yapayım???