- Konu Sahibi MelisaMelisa
valla iyi düsün tasin derim ben ikiside ayni kapiya cikiyo bence tmm kapiyi calmadan gelemez diyosun o dogru ama sen bilirsin........allah yardimcin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de üst kata taşınmaman gerektiğini düşünüyorum diğer arkadaşlar gibi. beğendiğin evinden sırf o gereksiz kapı yüzünden neden taşınacaksın ki. kapı işini kayınvalidenle hallet
"anne rahatsız oluyorum, özel hayatımızı yaşayamıyoruz sürekli tedirginiz rica etsem evin kapısını çalarak gelirmisiniz?" bu tarzda kibar bir şekilde anlat derdini, insansa anlar zaten. tepki verirse de kilidini değiştir anlayacağı dilden konuşmuş olursunklava:.
kaynanan da ilginç kadınmış, kırk yıl geçse başka eve kapı açmak aklımın ucundan geçmez.
bence kapıyı kaldırtmaya çalışmak eşinle aranızı çok fazla gerecektir o yüzden bu konuyu hiç açma ve 1 hafta boyunca kayınvalideni gözlemle en çok hangi saatlerde geliyor belirlemeye çalış. Sonra kapıyı aralık bırak az bişey yani kapalı gibi dursun ama açık olsun eşinle kimsenin görmemesi gerektiği kadar yakınlaş mümkünse oturma odasında. Bunu kayınvalidene yakalanana kadar yap yakalanınca eşini razı etmen çok daha kolay olacaktır. Ben bu şartlar altında nasıl yaşayabilirim dersin en özel anlarımızı bile gördü dersin böylece kapı gider sonsuza dek.
Çok saçma geldi bana da.
Kapıda neymiş. Bende arkadaşlara katılıyorum. Özel durumlarda rahat edemiyor gibi görünmelisin.
Hem eşine hem ailesine. Birde illa duvar ördürüp kapıyı kapatamıyorsanız, dolap gibi bişey koy bence kapının önüne. Kayınvaliden sorduğunda ise; anne kusura bakmayın dolabı koymam gerekiyordu. Sizde artık diğer kapıdan gelirsiniz, farketmez nasılsa diyebilirsin. Ama sakın üst kata taşınıp düzenini bozma derim...
bence kapıyı kaldırtmaya çalışmak eşinle aranızı çok fazla gerecektir o yüzden bu konuyu hiç açma ve 1 hafta boyunca kayınvalideni gözlemle en çok hangi saatlerde geliyor belirlemeye çalış. Sonra kapıyı aralık bırak az bişey yani kapalı gibi dursun ama açık olsun eşinle kimsenin görmemesi gerektiği kadar yakınlaş mümkünse oturma odasında. Bunu kayınvalidene yakalanana kadar yap yakalanınca eşini razı etmen çok daha kolay olacaktır. Ben bu şartlar altında nasıl yaşayabilirim dersin en özel anlarımızı bile gördü dersin böylece kapı gider sonsuza dek.