Daha önce bebeğimin ismi konusunda kv ile tartıştığımızı yazmıştım. O tartışmadan 3-4 gün sonra ufak bir operasyon geçirdi. Geçmiş olsuna gittim bir daha da görüşmedik. 2 hafta kadar önce gebeliğimle ilgili bazı sıkıntılardan bir gece hastanede yattım. Ne geldi ne aradı. Bu konuyu eşimle konuşurken anneme bağırmışsın ya o tartışmada muhtemelen ona kırılmıştır dedi. Çok şaşırdım. Çünkü ben bağırma hatırlamıyorum. Hem görümcem hem eltim annene bağırdı demişler yeni duydum. Evet ortam çok gergindi, belki sesler de yükselmiştir ama eğer gerçekten bağırma varsa karşılıklı olmuştur. Hadi görümcemi biraz anlıyorum annesinin tarafını tutuyor ama eltime çok şaşırdım. O bağırsa ben gidip kocasına karın annene bağırdı demem. Şimdi kafamı kurcalayan bu konunun ardını aramalı mıyım çünkü kendimi iftiraya uğramış hissediyorum. Yoksa üstünden 1 ay geçmiş diyerek hiç oralı olmamalı mıyım? Çünkü kv bana 6 yılda bir çocuk yapamadın derken de aynı insanlar anne sen nasıl konuşuyorsun diyememişlerdi. Karakterleri mi bu demeliyim bilmiyorum.