Kayınvalideme geçmiş olsun demedim ....

tamam ben de diyorum ki
torunu/oğlu vs si gibi bağlarınız olduğu için arada,
yani sonuçta bir şekilde yüzyüze bakacağınız için
geçmiş olsun da demelisin

aksi takdirde, yarın öbür gün "sen bana bir geçmiş olsun bile demeyecek kadar saygısızsın" der, verecek cevabın olmaz.

bu lafı işiteceğime ben ileride bir tartışma olduğunda eşime dönüp " ben herşleye rağmen annen geçmiş olsun bile dedim, sırf senin hatrına" demeyi tercih ederim.

evlilik bir satranç ise, hamleleri düzgün yapmak gerek

sağol canım...ama bence benim yaptığım doğru geliyo bana..neeee düşünürse neee derse desin...herkes kendini biliyo ...

sağol canım...ama bence benim yaptığım doğru geliyo bana..neeee düşünürse neee derse desin...herkes kendini biliyo ...

o halde buraya konu açma sebebini öğrenebilirmiyim
bakın ne güzel yaptım demek mi?
ben eşimin elini "sirkeledim" eşim bana hiç bişey demedi demek mi?
hepinizin kaynanalarıyla eşleriyle derdi var ama ben çözdüm ohhh rahatım demek mi?

bence başlığı değiştir o ahlde, hatta konun da buradan taşınsın, zira bu bir dert değil.
sen gayet mutlusun

Allah mutluluğunu daim etsin ne diyelim

hı hııı inanınki çoook rahat

evet aynen gidincede 2 gün surat ederim insanlıkla gelene insanlığımı gösteririm ama insanlığı olmayanada...... hehehehee valla terrakato içimi okudun ...

kocan senden izinsiz tuvalete bile gitmiyodu dimi senin heheheheheheheeeeeeeee

yani hayal ediyosun çok güldüm yaaaaaaaaaaa

Bu cevaplarını okuyunca dalga geçiyormuşun izlenimine kapıldım nedense...

Valla tatlim hayatta hersey karsilikli.kufur ne demek ya? bir insan gelinine nasil kufur eder?nasil bir ahlak nasil bir igrencliktir bu? bence asla yumusama..aynen devam et, kafan rahat olsun.yalniz bu durumun kocanla arani bozmamasi icin bazi oyunlar yapmani tavsiye ederim.erkekler bizim bakis acimiza sahip degiller,daha basit dusunuyorlar.kocan senin magdur ve hakli olduguna inansin mutlaka.boyle dusunmesi icin herseyi yap ki araniz bozulmasin...

sağol canım ...benim yalanım dolanım oyunum olmaz güzelim ben çok dürüst bi insanım zaten kocam herşeyi biliyo yoksa tepki gösterirdi evet aynen ban küfür etti aileme bile dil uzattıki annem herşeye rağmen onu sever sayar.. ailem hep hürmet saygı göstermiştir ona ..ama o.....

o halde buraya konu açma sebebini öğrenebilirmiyim
bakın ne güzel yaptım demek mi?
ben eşimin elini "sirkeledim" eşim bana hiç bişey demedi demek mi?
hepinizin kaynanalarıyla eşleriyle derdi var ama ben çözdüm ohhh rahatım demek mi?

bence başlığı değiştir o ahlde, hatta konun da buradan taşınsın, zira bu bir dert değil.
sen gayet mutlusun

Allah mutluluğunu daim etsin ne diyelim

Evet, ben de size katılıyorum. Hatta bunu yazdım da ama konu sahibi cevap verme gereği bile duymadı. "Bir Derdi Var" üstbaşlığının altına insanlar derdini yazıyor, çözüm arıyor. Ancak konu sahibi halinden çok memnun. Ben dert göremedim.

ya bana kötülüğü eden etmiş ...bende sizlerden yorum alıyorum kötü iyi herneyse....hem ben sizleri tanımıyorum bile niye kızayım sizlere

tatlım bence yaptığın şey yanlış tamam çok zor günler geçirmiş olabilirsin bende yaşadım ama eşin var ve siz hala ailesiniz yapmanız gereken arayıp sadece geçmiş olsun naılsnz diye sormak inanın zor değil bu ve yapmzsanız eşinizde mutsuz olacaktır.

tatlım bence yaptığın şey yanlış tamam çok zor günler geçirmiş olabilirsin bende yaşadım ama eşin var ve siz hala ailesiniz yapmanız gereken arayıp sadece geçmiş olsun naılsnz diye sormak inanın zor değil bu ve yapmzsanız eşinizde mutsuz olacaktır.

sağol canım....aman aman yoooo kalsın.

herkese cevaplar için teşekkür ederim iyi akşamlar......

kocan senden izinsiz tuvalete bile gitmiyodu dimi senin heheheheheheheeeeeeeee

yani hayal ediyosun çok güldüm yaaaaaaaaaaa

ya evet aynen öyle benden izinsiz wc ye bile gidemez çünkü çok saygılı gelinimdir vesselam......
keşke benim gibi hayal edip herkes istediklerine sahip olabilse dimiiiii...ama tabi herkesin yapabileceği iş değil.....

bence sonuna kadar haklısınız bende kayınvalidemle aynı durumdayım bana laf sokmalarından gına geldi bende bigün içimdekileri kusmak stiyorum ona ama zamanını bekliyorum ALLAH BÜYÜK bence siz arada ki mesefayi koruyun ben sadece artık özel günlerde arıyorum :(

"elimi sirkeleyip"
yazmışsınız,doğrusu "silkeleyip" olacaktı.

Bu şekilde yorum yapan birkaç kişi daha var forumlarda..

En azından yorum yaptıktan sonra böyle uyarılsa yine kabul edilebilir ama bu yapılan sinir bozucu..

O kelimeyi bilmiyor olabilir, hızlıca yazmış olabilir v.s

İlllaki öğretmek için gönüllüyseniz bunu uslubuyla yapınız lütfen.

.....

Neden paylaştığınızı anlamadım ama yaptığınız çokta doğru değil..

Yaşadıklarınızı bilmiyorum ama ne olursa olsun, soğuk bir geçmiş olsun dileği bile yeterliydi bence üzerinize düşeni yapmanız için.

Hastalık herkes için.

İlk sayfayı okuduğumda bir şeyler yazmak istedim.. bana.. "Yapılanı anlatıp ağırlıklı tepkiyi" alma isteği gibi gelmişti... Çünkü yazdıklarınızda duygu yoktu.. Belki de yorumlara göre yerinizi belirleyecektiniz ve elbette yine kendi bildiğinizi yapacaktınız.. Böyle düşünmüştüm..
Ancak, hiç tanımadığınız insanlarla yaptığınız yazışma üslubu, size ters bir şey yapıldığında nasıl tepki verebildiğinizi gösteriyor gibi...
hatta verdiğinizi de.. Üslub çok fazla şeyi gösterir.. Seviyesini düşük gördüğünüz birine karşı bile kullandığınız üslub, karakterinizin en çok kendini belli ettiği neredeyse "tek" andır..
Ben kayınvalidemle aramda geçen her tür negatifliği bir kez daha gözden geçirir ve kendimin o esnada nasıl tepkiler verdiğini düşünürdüm.. Hakkımı korumak ve haklılığını korurken haksızlaşmış olmak eyleminden birisine girmiş olabilir ve dolayısıyla da, yaşadığım tüm o kötü günlerin, kayınvalidemle birlikte bir mimarı da ben olmuş olabilirdim...
Bu ortaya çıkınca da.. Yani hatalarım olmuşsa eğer... Yine de bir geçmiş olsun diler, yoluma öyle devam ederdim...
Nedense, bana da bir yanıtınız olursa, onu da görmek isteyeceğim hissine kapıldım..
Belki de asıl o zaman, kayınvalidenizle aranızda geçenler ve bu konunun neden açıldığını anlayabileceğim...

İlk sayfayı okuduğumda bir şeyler yazmak istedim.. bana.. "Yapılanı anlatıp ağırlıklı tepkiyi" alma isteği gibi gelmişti... Çünkü yazdıklarınızda duygu yoktu.. Belki de yorumlara göre yerinizi belirleyecektiniz ve elbette yine kendi bildiğinizi yapacaktınız.. Böyle düşünmüştüm..
Ancak, hiç tanımadığınız insanlarla yaptığınız yazışma üslubu, size ters bir şey yapıldığında nasıl tepki verebildiğinizi gösteriyor gibi...
hatta verdiğinizi de.. Üslub çok fazla şeyi gösterir.. Seviyesini düşük gördüğünüz birine karşı bile kullandığınız üslub, karakterinizin en çok kendini belli ettiği neredeyse "tek" andır..
Ben kayınvalidemle aramda geçen her tür negatifliği bir kez daha gözden geçirir ve kendimin o esnada nasıl tepkiler verdiğini düşünürdüm.. Hakkımı korumak ve haklılığını korurken haksızlaşmış olmak eyleminden birisine girmiş olabilir ve dolayısıyla da, yaşadığım tüm o kötü günlerin, kayınvalidemle birlikte bir mimarı da ben olmuş olabilirdim...
Bu ortaya çıkınca da.. Yani hatalarım olmuşsa eğer... Yine de bir geçmiş olsun diler, yoluma öyle devam ederdim...
Nedense, bana da bir yanıtınız olursa, onu da görmek isteyeceğim hissine kapıldım..
Belki de asıl o zaman, kayınvalidenizle aranızda geçenler ve bu konunun neden açıldığını anlayabileceğim...

bir oooooof çekmek iştiyorum içimden...şimdide gözyaşlarım aktı..belki samimi bulursun belki yalan o sana kalmış...çok kötü yıllar geçirdim hep mutlu olacağım demiştim o umutla evlendim ama çok görüldü ...belkide benim kaderim bozuk..namusuma kadar dil uzatan bu kadın ben hastalandığımda ki tuvalete bile kalkamadığım gün çekirdeğini alıp ben gidiyom diyip komşularla çekiştirip sonradan komşulardan duyduğum...yok hasta deil numara iş yapmamak için yatıyor demeler... ya anlatamıycağım okadar kötü günler kötü anılar varki çooook doluyum...ve açtım bu konuyu bilmem açtım çaresizlik de ne dersen de bende bilmiyorum açtım..

aslında iyi bi insan uyumlu bi kişi olduğumu söyler iş çevrem ve arkadaşlarım....ama bu 6 yıl nasırlaştırdı beni kalpsizleştirdi yapılan haksızlıklar gelin olduğumun gecesi masadan kendime pilav almadım diye kovulmaktan beter edilmem...ki ben çok çekingendim illk gün çekindim ..hep düşmanca suratlar getirdi beni bu hale ilk günden beri hep değişirler diye bekledim değişmedi hep düşmanlık .........artık takmıyorum nasırlaştım

Back
X