Kayinvalideme iki laf edemedim

+1

Canim haklisiniz opme ve kalma olayi ben de takinti oldu.aslinda nedeni cocuklar yeni dogmustu kayinpederim falan da vardi bizde.oturuyorduk.ortada hic bir konu yokken birden durduk yere kayinpederim. Cocuklari kastederek x onlar bizim vermeyiz sana dedi.bu laf hala kulaklarimda cinlar.evet sakaydi kayinpeder kendince espri yapti ki dunya iyisidir kendisi ama inan hicbir laf bu kadar gucume gitmemisti bu yasima kadar.bir an cocuklarimin ellerimin arasindan kayip gittigini hissettim

Her lafın esprinin peşine bu kadar düşerseniz psikolojiniz bozulur... Biraz anlayışlı olmayı deneyin. Sizin evladınız onların torunları.. onlar içinde çok kıymetli.. keşke bu açıdan bakabilseniz..

Kadın yapması gerekmediği halde her şeyine yardım etmiş.
Ve geçse bu zamana kadar geçerdi o hastalık.
Şahsen birisi benden çocuklarını esirgese hiçbirinin yüzüne bakmazdım

Canim tencere tava isi soyle oldu.oglumu kucukken sunnet ettirmeyi istiyorum falan diye soylemistim bir ara.sonra bi cuma gunuydu esim dedi pazartwsi oglani sunnet ettirelim babam hastane arastiriyir gunlerdir dedi ben de o gun dersim var olmaz dedim bu kadar bi konusma gecti aramizda.sonra pazar gunu aklima dustu oglanin sunnetini ne yapacagiz dedim esim e yarin olacak ya sunnetii dedi ben beynimden vurulmusa dondum.nasil yani benim niye haberim yok dedim soyledim ya sana dedi.ben olmaz demistim ama dedim hem dur bakalim doktor falan arastirayim dedim.babam doktoru hastaneyi ayarladi randevu aldi bile dedi oglum ertesi gun sunnet olacak benim ne bundan haberim var ne hanfi hastanede olacagindan ne doktordan.actim kaynanaya telwfon sinirle yarin oglum sunnet oluyirmus hayirli olsun dedim.guldu evet dedi.ne guluyosun be bwnim cocugumla ilgili boyle bir konuda ne hakla kafaniza gore hareket edebiliyorsunuz siz o hastanede yaptiracagimi nerden cikardiniz sunneti dedim.istemiyorsan iptal edelim dedi.olan olmus yaptiginiza bak dedim.keske iptal olsun deseydim gala bu tuzden sinir olurum kendime ertesi gun oglum sunnet oldu ben sadecw yarim saat izin alabildim okuldan.oglum bensiz sunbet oldu 10dk yaninda olamadim onun.esimin kuzenlerine yigenlerine kadar herkes hastanedeydi ama annesi yoktu.eve geldim oglum kaynabamin kucafinda agliyir cani yaniyor alayim dedim dur agliyir gezdireyim dedi.bwn gwzdiririm alayim dedim biraz sussun vereyim dedi bana sinir geldi yeter be yeterrrrr diye bi ciglik attim bir daha benim cocuklarimla ilgili hicbir konuda hicbir seye karismayacaksiniz size mi dustu sunnet dedim elime ne gectiyse firlattim.kaynanam ay bu delirdi dedi.esim de anne sen sus dedi.o kavgada ben aklima geleni saydim boyle yani

Aklıma rahmetli annem geldi. Ben gripken maske tak dedim bir keresinde. Bana "çok biliyorsan çık işten kendin bak çocuklarına. Hem bakıcam hem emir alıcam. Fazla konuşma" diyerek lafı ağzıma tıkamıştı. Bir daha da asla böyle bir şey demedim.
Kayınvalideniz bu kadar şey yapıyorsa bırakın öpsün, bırakın grip bulaşacaksa bulaşsın. Bağışıklık sistemi güçlenir. İleride okula başladıklarında daha fena hasta olurlar.

ses cıkartmak ama sakince . anne kusura bakma böyle böyle diye . yapıyorsa kendi rızasıyla yapıyor severek yapıyor ve hastayken cocukları öpmesi yanlıs .

içimde bulundugun durumu anlıyorm kavga konusunu acmak istemeyisini ama böyle cok taviz verirsin

Evet ben de bundan korkuyorum

Annenize allah rahmet eglesin mekani cennet olsun cevabi guldurdu beni fena alinmis belli

Evet biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmalısınız benimkilere de babanne bakıyor o da çok düşkün sürekli öper büyük oğlum kalsın ister arada oğlum da kalmak istedi bir kaç kez izin verdim ama öyle çok sık bende istemem sonuçta çocuklarımız güvenli ellerde ve iyi bakılıyor bu herşeyden daha önemli bizler bazı şeylere göz yumup kulağımızı kapatmalıyız.

Yanlış yere çatmışsınız ama.
Yapmanız gereken eşinize iptal ettirmek olmalıydı.
Siz kaynanayı aramışsınız.
Bence sorunları yönetemeyip büyümesine neden oluyorsunuz.

Bir de bu çocuğun büyüyüp büyüklerde kalması benim hayalimdir ya.
Mis mis.

Dogru soyluyorsunuz asil kizmamam gereken esimdi gerci zaten kizdin ona da.dur bi baba biz arastitiriz hem bi x e sorayim falan demeliydi.ama o ne var insanlar bizim iyiligimizi dusunmusler dedi

Kayınvaldene sen takmışsın. içinde bu ettiğiniz kavgalar yüzünden yeniden alevlenme oluyor anladım ama yazık be kadına hasta hasta senin işini gücünü yapıp çocuklarına bakmış, senin çocuklarınsa onunda torunları alıp götürürde öperde. bi düşün şimdi aynı şeyleri kendi annen yapsa bu kadar için içini yermiydi bu kadar kafana takarmıydın kesinlikle hayır...

Bence firtina geliyorum diyor ufak ufak :) kotu niyetli bir kadin degil belli. Ama yine de hosuma gitmeyen seyleri uslubuyla soylerdim ben olsam.. Sakayla karisik bu sebeplerden dolayi tartistigimizi unuttun mu anne bile denebilir bence..

O çocuklar büyüdüğünde seni beni mi dinler hatta babaannenin evi onların evi oluyor takma kafana bırak öpsün anneannem bizi öperken backkkkkk diye 2 defa ses çıkardı :) takma böyle şeyleri bırak sevsin öpsün alsın ilerde sen çok istiyecen babaanneye gidinde az kocamla başbaşa kalalım diye inan rahat ol gevşe çocuklar için germe hiç kendinide validenide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…