Kayinvalideme iki laf edemedim

Canım sana öyle bir şey teklif ettiği zaman tatlı dille göndermek istemediğini söyleyebilirsin. Yada çocukları öğretirsin kalmak istemezler. Bu kadar iyliği varsa sizde yaşlı kadının kalbini kırmadan isteklerinizi yapabilirsiniz.

Bak biZde ki durum ;
İki küçük çocuğum var babanne ile evlerimiz çok yakın ama 2 dk sevmeye bile gelmez
Seviyormuş gibi yapar sürekli ölür biter sahtedan hep ilgili gibi anlatır akrabalarının yanımda.rahatına düşkündür.
Ben napıyorum iki çocukla çıldırma noktasına geldiğimde kalmalıya da bazı günler sabahtan akşama kadar oraya gönderiyorum.kendimi de düşünmem lazım. Sahte babaanneyim ben naraları atacağına biraz içini doldurayım bari diye düşünüyorum.tatsın bu duyguları.
Öpmeye ,gece yatmaya çocukları davet etmesine takılacağınıza önemli olan gün boyu çocuklarla nasıl terbiye ediyor yaşına uygun davranışları kazandırıyoe mu bunları düşünün.

Çok saçma böyle birşey için kalp kırılmaz. Mutlaka onunda sizde sabrettigi şeyler yuttugu şeyler oluyordur sizde bunu sineye çekin bence. Zaten yaşlanıyorlar hastalık dokunmasanizda geçiyor zaten.

Kalmalı bende göndermem. Çünkü bu sefer evden başka yerlerde kalabilmeyi ogreniyorlar. Bu zamanda asla gerek yok buna herkes evini yatagini bilsin.

Cok asiri dusuncesizce davraniyorlar.. onceden yaslidir eski toprak falan derdim de bebekten sonra ic yuzunu daha iyi gorebiliyorsun herseyin.. Sanki kaciriyor musum gibi davrandi hep ve noldu simdi aynisi oldu Allah da biliyor simdi hic icimden gelmiyor cocugumla basbasa birakmak.. kendisi yapti.. ayni benim yasadiklarimi yasamissin ve bakalim daha ne yasayacaz.. benimki de bigun yataga uzatmistim seviyorum bebegimi iceri geldi cocugu ayaklarindan tuttu cekti aldi goturdu kalakaldim oyle.. hey gidi yazsam sayfa yetmez.. hic takma ne soylerse soylesin cunku gercekten kafana takinca sunu dedi niye ben cevap veremedim keske bunu deseydim diye diye ben kendimi bitirdim.. Hic kimse senin ve cocuklarin kadar onemli degil.. yav he he de gec.. zaten ileride cocuklarin buyusun sana baglanacaklar ins.o zaman zaten hersey corap sokugu gibi gelir ins. sen cocuklarini yonlendirmeden..
Allah sabir versin bize

bence kibarca uyarmalısın

Herkes size yüklenmiş ama kalmalı göndermeye bende karşıyım benim kendi annem yapar az büyüsün bırakırsın kalır diye birde ayrı şehirlerde oturuyoruz kesin cevabım hayır oluyor Allah korusun hastalık karışmadığı sürece yatılı ne kendi annemde ne kayınvalidemde yatılı bırakmam kızımı Benim çocukluğum hep babaannemde geçti erkek kardeşimle aramız az ve fazla yaramaz olduğu için annem baştan kalmama izin vermiş sonra sonra ben orada her istediğim yapılıyor nazlanıyorum diye kendim kalmak istiyordum annemler geldiğinde götürmesinler diye saklanırdım annem çok üzülürmüş sonralardan söyledi birde eve geldiğinde anne baba otoritesine uyum sağlayamıyorsun çünkü anane babaanne evinde her istediğin yapılıyor annemle aklım başına gelene kadar doğru dürüst anne kız olamadık hiç hep didişirdik zaten pedegoglarda çocukların belli bir yaşa kadar ebeveyn olmaksınız yatılı kalmasına doğru bakmıyorlar

+100000

şartlar başka olsaydı ''izin verme yapıştır lafı'' derdim. hani hakeden bi tip olsaydı yorumum bu olurdu.

ama senin kaynana artık kaynana olmaktan çıkmış anne olmuş yahu. o kadar da tolerans göster en azından.

bak ben ilkokula giderken hatırlıyorum, annem çalışırdı, babanem bizde kalırdı, annem işten yorgun argın gelip bi de yemek yapardı.

ona rağmen saçma sapan tripleri kavga çıkarmaya çalışmaları hiç eksik olmazdı babanemin. annemin yorgun argın kurduğu sofraya rica minnet oturur, üstüne bi de o yemeği eleştirir beğenmezdi çok hakkı varmış gibi!

yani anneni, pardon kaynananı kırma derim ben :) çok ısrar ederse de düzgün bi şekilde ''annecim ben öyle kendi yataklarından ayrı yerde uyusunlar istemiyorum, sen kalırsın bizde'' dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…