• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme iki laf edemedim

Ya kadını hasta hasta ayağınıza getirtiyorsunuz, çocuklarınıza gripli gripli baktırıyorsunuz sorun olmuyor da öpünce mi oluyor Allah aşkına? Eğer çok düşünüyorsanız zaten kadını o halde evinize getirtmez başka çözüm bulursunuz. Grip öyle öpmekle değil aynı havayı soluyunca bile bulaşan bir şey. En başta kadını yormayalım demeniz sonra da çocuklara da grip bulaşmasın diye kadına baktırmamanız gerekirdi.

Sizin kadar annelik yapıyor bu insanlar hatta sizden daha çok fedakarlık yapıyorlar çünkü bakmakla yükümlü olmadıkları çocuklar için karda kışta, hasta hasta sıcak yataklarından kalkıp size geliyorlar. Bu yüzden yeri geldiğinde onlarda da kalabilir. Ne var bunda? Bu kadar fedakarlık yapıyorsa bu kadın, siz de yapmak zorundasınız.

Bence siz öpme deseniz siz yokken yapacak gönlünce. Sonuçta çocukları bırakıp gidiyorsunuz,gün içinde ne yapıyor bilemezsiniz.
Öte yandan acı ama gerçek olan şu ki,havaya tencere tava fırlatacak kadar cinnet geçirdiniz madem,asla kata ve zinhar çocuk bakmaya vs çağırmamalıydinız. Zira ev işi yemek vs yapıyor,size iyide davranıyor ama bunlar yeniden bazı şeyleri kendine hak gördüğünün göstergesi. Dolayısıyla birşey desenizde birşey değişmeyecek,yada geçici çözüm olacaktır. İnsanlar kolay kolay değişmezler maalesef.

Cok abartmissiniz ,hasta oldugu donemde anneniz baksaydi ,kadincagiz yatip dinlenseydi ,sanki sira bozulmuyor ,
Ayrica ben ,kardesim ve kuzenim anneannemde yatili kaldik ,
Bu kotu bisey degil ki ,allah korusun ,acil bir durum olur kalmalari gerekir ,
Hic mi sizsiz kalmayacaklar ,
Fazla bagimlisiniz ,
Kasyinvalidenize bisi soylemeyin ,kotuluk yok olayda,
Kimse cocuklarinizi sizden koparmaya calismiyor

Kv ćok iyi bir insan değerini bilin.Kimi insanlar böyle öpüyor çocuklarınız biraz büyüyünce o şekilde öpturmuyecektir zaten emin ol...Büyüyünce kalma meselesinide o zaman gelince kirip dökmeden guzel bir dille izah edersiniz.

Kadın 2 aydır grip diyosunuz. Bırakın opmeyi havadan bile bulaşır ha opmus ha opmemis farketmez . Ayrica kocaman kadın torunlarına size bu kadar emeği geciyorken buyuyunce gelir bende kalir lafına da bozulmayin bi zahmet . Gidip 1 ay yanında kalacak halleri yok kalırlar kısa zaman ne var bunda . Siz çocuğunuzu kalmalı okul gezilerine falanda gondermezsiniz o zaman tursusunu kurun:anne::anne:

burda görüyorsundur kendi anneleri bakmıyor kızlarına doğum yapıyor bir gün hastende zor durup ertesi gün vınnnlıyor ! doğum yapanın kendi annesi ! o kadının kıymetini bil bence,çok kalp kırmışsın yok yere yazık..bence kendi lafın geçsin istiyorsun sen

burda görüyorsundur kendi anneleri bakmıyor kızlarına doğum yapıyor bir gün hastende zor durup ertesi gün vınnnlıyor ! doğum yapanın kendi annesi ! o kadının kıymetini bil bence,çok kalp kırmışsın yok yere yazık..bence kendi lafın geçsin istiyorsun sen

Torun başka olur drrler hep o da çok seviyor ve dayanamiyor olabilir bence öpmesi öyle sevmesi falan normal. Bir de büyüyünce çocukların kalsınlar. Sizin de bir süre sonra başbaşa kalma ihtiyacınız olacak belki. Bir de kv sana çok yardımcı oluyor alttan alıyor kavga etmiş olmanıza rağmen. Demek ki iyi niyetli biri. Kırmaya gerek yok. Çok rahatsız olduysan nazik bir şekilde söyleyebilirsin

Ya iste kimine melek gibi kaynana kıymet bilmiyor..Madem kadin hasta kac zamandir annecigine baktirsaydin da kadin dinlenseydi valla ben seni hatali buldum bahsettigin seyler sorun mu allahaskina biz neler yasadik kv nin yapmadığı kalmadi.Kadincagizi hic uzme bence

Ayy cocuklugumun en guzel zamanlari annemler olmadan dedemlerde kaldigim gunlerdi. Keske yine hayatta olsalar da yine kalabilsem. Su yasimda bile hala cok net hatirliyorum muhabbetlerimizi, oynadigimiz oyunlari :-(

Ya ben bu kadar pimpirikli anne sevmiyorum.
Benim çocuğum yok ama yeğenim var canımı veriririm gerekirse o kadar seviyorum onu ve ben de çok öperim ablam bana öpme dese bozulurum şahsen.
Grip olurlarsa da olsunlar bizde oluyoruz ölümcül bi hastalık değil neticede.
Ha ben gripliyken opmem yegenimi o ayri.
Ayrıca ilerde ayda bir 15 gün de bir gidip kalmalarinda ne sakinca var ki hatta tam tersine siz de eşinizle birbirinize vakit ayirirsiniz veya islerinizi halledersiniz.
Kadın gene size iyilik yapıyor aslında.
Ha orada tehlike arz edecek bi durum vardır o ayrı mesele.

Ayni sey bende de var yalniz ben icime attim siz iyi kavga cikarmissiniz zamaninda. benim sinir sistemim alt ust oldu.. okurken bile kalp atislarim hizlandi sinirden aklima geldi yasadiklarim..
insani sinir etmek icin yapiyorlar diye dusunuyorum artik.. benim kv de de boyle ayni anlattiginiz gibi gelir eder temizlik yemek su bu ne varsa yardim eder ama bebegime gelince sanki ben onun annesi degilim de o annesiymis gibi davranmalari yok mu allah im gozumun onune geliyo hareketleri kan beynime sicriyor..
hic unutmam bebegi yikadik kv de yikiyor bana yikatmadi bile. kuruladik falan giydirecez elimden bir cekisi var bebegin kiyafetini sen yapamazsin diye.. halimizi gormeniz lazimdi bir ucundan ben cekiyorum bi ucundan o birbirimizi ite kaka.. gelince cocugu alip sanki hic gormeyecekmis gibi opmeler biraz buyu seni goturecemler sanki ben essek basiyim orda. evine gideriz yok bu oda artik senin gelince burda uyuyacanlar el kadar bebek ne anlayacak bana duyuruyor aklinca.. ben de hiiic altta kalmam yapistiririm cevabini ama soyle okkali bi cevap yapistiramadim hic cunku kendisi normal degil beni suclu cikarir..
bi ara kedi gordum bahcede ayy annecim bak kedi diyorum diyor ki hayir kediyi elletmeyecez sana mi soracam be..
yok sunu yedir bunu yedirme sunu sakin giydirme.. yani bir de emirvaki yapiyor..
benim sana nacizane onerim annen bakabilecekse baksin ya da bakiciya ver kardesim ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bir bit yenigi oliyor muhkkak icinde..

Bence bulmussunda bunamissin. kadinda bi sorun yok ki. yaranamamis sadece

Kizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.kiminiz bayagi bir kizmis sinirlenmissiniz bana
Ayni sey bende de var yalniz ben icime attim siz iyi kavga cikarmissiniz zamaninda. benim sinir sistemim alt ust oldu.. okurken bile kalp atislarim hizlandi sinirden aklima geldi yasadiklarim..
insani sinir etmek icin yapiyorlar diye dusunuyorum artik.. benim kv de de boyle ayni anlattiginiz gibi gelir eder temizlik yemek su bu ne varsa yardim eder ama bebegime gelince sanki ben onun annesi degilim de o annesiymis gibi davranmalari yok mu allah im gozumun onune geliyo hareketleri kan beynime sicriyor..
hic unutmam bebegi yikadik kv de yikiyor bana yikatmadi bile. kuruladik falan giydirecez elimden bir cekisi var bebegin kiyafetini sen yapamazsin diye.. halimizi gormeniz lazimdi bir ucundan ben cekiyorum bi ucundan o birbirimizi ite kaka.. gelince cocugu alip sanki hic gormeyecekmis gibi opmeler biraz buyu seni goturecemler sanki ben essek basiyim orda. evine gideriz yok bu oda artik senin gelince burda uyuyacanlar el kadar bebek ne anlayacak bana duyuruyor aklinca.. ben de hiiic altta kalmam yapistiririm cevabini ama soyle okkali bi cevap yapistiramadim hic cunku kendisi normal degil beni suclu cikarir..
bi ara kedi gordum bahcede ayy annecim bak kedi diyorum diyor ki hayir kediyi elletmeyecez sana mi soracam be..
yok sunu yedir bunu yedirme sunu sakin giydirme.. yani bir de emirvaki yapiyor..
benim sana nacizane onerim annen bakabilecekse baksin ya da bakiciya ver kardesim ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bir bit yenigi oliyor muhkkak icinde..
Iste ben de bu tip seylere kiziyorum.arkadaslar bana kizmis haksiz bulmus falan ama iyiliginin yaninda bu tip seyler kizdiriyor beni.3.sayfada ayrintili yazdim canim.mesela oglumu benden habersiz sunnet ettirdiler ben son gun ogrendim kendi cocugumun sunnet olacagini.hastaneyi doktoru ayarlamislar haberim yok.anestezi yontemine karar vermisler doktora bildirmisler genel anestezi mi lokal mi son dk ogreniyorum.benimkiler 10 gun kuvezde kaldi dogduklarinda.kuvezden ciktiklari gun daha evin kapisindan adim atmamizla birlikte kaynanam cocugu aldigi gibi sapur supur opmeye basladi.daha ben yanaklarina bile dokunmamistim oysa.esimin yigeni de bizdeydi.ardindan o aldi sap sup optu.opmeyin yeni kuvezden ciktilar dedim 10 gun opmediler sonra yine sapur supur .yine bigun kaynanam buyuyun sizi alip alip goturcem ben de kalirsiniz dedi.yok ben gece kalmali gondermem dedim.kaynanam bana sen gondermesende onlar buyuyup yolu ogrendiklerinde kendileri gelecekler zaten dedi.eltimin kizi istisnasiz hergun babaannesinde yatiyor.bigun eltim kaynanama anne bugun gelmesin cocugumun yuzunu goremiyorum artik dedi.kaynanam bisey olmaz istiyor gel babannem dedi aldi kizi goturdu.simdi oglunu yollamiyor eltim.doktor ilk 6 ay suya getek yok icirmeyin dedi.kaynanam ikide bir biberonla su dayiyor agizlarina.dedim anbe doktor su icirmeyin dedi.kaynanam bisey olmaz suta ihtiyaclari var dedi icirdi de icirdi.oglum 2 aylikti yatakta onunla uyuyorum.geldi tatak odama kollarini uzerimden uzatti hop oglumu aldi yanimdan.bana ne sormak ne bisey.anne cocuk uyuyor alma utanmasin dedim.bisey olmaz uyansin seveyim biraz dedi aldi gitti salona.o kadar gucume gitti ki.oysaki ben oglumun mis kokusuyla uyuyordum.gittim salona ver cocugumu ben onunla uyuyorum dedim.allahtan sonra ozur diledi bunun icin hakliydin alnamaliydim dedi.bunun gibi birsuru sey iste.su anda aklima gelenler bunlar.bu arada sizin kaynana da fena sacmalamis.kediyi ellese ne olacakki hayvan sevgisini ogrenmekten baska.benim cocuklarim dogduklari gunden beri sarmas dolas kediyle buyuyorlar evde.hafta sonlari onlari barinaklara goturuyorum kopekleri seviyorlar.

Bir de annem kaynanamdan beter karisir laf ta soylenmez ona da soyluyorum yapma etme diye o bana on soyluyo karsiliginda.onunla da az tartismadim yani.annen olsa boyle yapmazdin ama diyenler olmus .anbeme daha cok kiziyorum.bakici tutamiyoruz cocuklarim tup bebekle oldu 4 yila yakin tedavi gorduk esimin ameliyatlari tedaviler tup denemeleri vs derken bittik tukendik.hala borc oduyoruz.brimizin maasi sirf borclara gidiyor

Eğer çocuklara aileden biri bakıyorsa karışma hakları da var bence.Elbette annesiniz ama önemli olan bakmak aslında doğurmak değil.Saatlerinin büyük çoğunluğunu babaanneleriyle geçiriyorlar babaannenin karışmasından daha doğal ne olabilir anlamıyorum.

Ama ben hassasım diyosanız ya bakıcı bulur baktırırsınız karışmazlar yada işten ayrılır kendiniz bakarsınız.Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor pek

bu öğretmenler çoğu neden böyle oluyor ya. herşeyin kendi istekleri gibi olmasını istiyorlar tüm insanları yönetmeye çalışıyor bir çoğu her konuda bilir kişi gibi en doğrusunu kendileri biliyor sanıyorlar. öyle olmayanlar da zaten geri kalanından şikayetçi oluyor kaç tanesi ile dertleştim bu konuda.

kadın evi toparlıyor, yemek yapıyor onlarda sorun yok öpünce grip geçer.

grip elle dokunulan yerlerle de geçer madem bu kadar kıymetli çocuklarınız var bakıcı tutun ya da siz bakın.

bütün gün ev içinde dolanırken grip geçmedi de öpünce geçecek diye dert ediyorsunuz güya ama samimi değilsiniz öyle öpmesi sizi rahatsız ediyor asıl bence.

hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz öyle. o zaman grip olduğunda gelme anne dinlen diyin o günler bakıcı tutun hasta haliyle hizmetleniyor kadın yine yaranamamış.

lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee.

Canim sadece grip
bu öğretmenler çoğu neden böyle oluyor ya. herşeyin kendi istekleri gibi olmasını istiyorlar tüm insanları yönetmeye çalışıyor bir çoğu her konuda bilir kişi gibi en doğrusunu kendileri biliyor sanıyorlar. öyle olmayanlar da zaten geri kalanından şikayetçi oluyor kaç tanesi ile dertleştim bu konuda.

kadın evi toparlıyor, yemek yapıyor onlarda sorun yok öpünce grip geçer.

grip elle dokunulan yerlerle de geçer madem bu kadar kıymetli çocuklarınız var bakıcı tutun ya da siz bakın.

bütün gün ev içinde dolanırken grip geçmedi de öpünce geçecek diye dert ediyorsunuz güya ama samimi değilsiniz öyle öpmesi sizi rahatsız ediyor asıl bence.

hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz öyle. o zaman grip olduğunda gelme anne dinlen diyin o günler bakıcı tutun hasta haliyle hizmetleniyor kadın yine yaranamamış.

lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee.
mevzusu degil 3.sayfada ve 10.sayfada yazdim baska mevzular da var.oglumu benden habersiz sunnet ettirdiler falan neyse oyle iste.ogretmenlikle ilgisi oldugunu hic dusunmemistim.yorumunuz icin tesekkurler

Back
X