kayınvalideme kızgınım...

arkadşım ALLAH yardımcın olsun bende doğum yaptım 1 aylık tım grümcemin düğününede 25 gün falan vardı bana cam sil falan demişler bende dinlememişim kendilerini bu ara aynı evde oturuyoruz halbüki bebeğim hastaydı onu sağlık ocağına götürecektim beni kocasına şikayet etmişler kızıyla babam astım hastası gel kızının terbiyesini ver die babamı çağırmışlar adamcazda naptı bu kız die geldi düştü bayıldı ve beni o halimle kayınpederim dövdü ve şimdi kendi kızı amile kaldı 2 kızının ikiside durun siz işyapmayın poşet bile taşıtmıyoo doğum yaptı bitanesi bir saniye yalnız bırakmıyooo yemek yaptırmıyo o yapamazmış çocukla bebeğim 2 yaşında rabbim görüyo eşim onlar benim annem babam bişey diemem dio ama beni hem eziyo hem ezdiriyo en azından uzaksın kapını kapa kocanda destekse bida açma ben bu akşam gitmeyi ayrılmayı düşünüyorum yarına ALLAH kerimmm

ya sorması ayıp onlar kim oluyorda sana vuruyor bazen sayqı beklerken sevqiyi unutuyolar böle bencil insanları hiç sevmiyorum onun kızı kızda sen nesin köle mi? sinirlendim qece qece:47:

ya sorması ayıp onlar kim oluyorda sana vuruyor bazen sayqı beklerken sevqiyi unutuyolar böle bencil insanları hiç sevmiyorum onun kızı kızda sen nesin köle mi? Sinirlendim qece qece:47:

bende bugün eşime aynen senin dediğini dedim de bana sus buraya baçımı ağrıtmayama geldin yanıma dedi konuşturmadı bile bana gelince başı ağrıyo hasta kızına gelince neyse yaa günaları boyunlarına olsun rabbim görsün bilsin bana yeter

eşimden ayrılmayı düşünüyorum uzun zamandır düşünüyorummm ama

Canım ya çok üzüldüm, kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de aynı durumdayım. Kendini ve yavrunu düşün mutsuzsan en doğrusu ayrılmak ama çok iyi düşün. Eşin bu süreçte değişmedi mi hiç?
Önceki mesajını da okudum kendini çok yanlız ve kimsesiz hissediyorsun. Aynılarını ben de hissettim, hala da hissediyorum. Boşver bir insana ne kadar güvenebilirsin ki, Allaha güven ona dayan, o seni asla yarı yolda bırakmaz.
Benim eşim de aynısı asla beni korumadı, savunmadı ailesine karşı. Yaşadığım şehre iki yıl önce geldim, tek başımaydım işten gelirdim bütün iş bana kalırdı, iki tane kız kardeşi var evde temizliği haftasonuna bırakırlardı ben de yapayım diye. Sen kendini düşünmezsen başkası düşünmüyor malesef. İyi, düşünceli insanlar da var ama bizim karşımıza çıkamamış demek ki.
Bende takıntı oldu, hala iki yıl önceki konuları temcit pilavı gibi çıkartıyorum, hata biliyorum ama unutamıyorum bir türlü. Eşim de hala orada mısın bir türlü kapatamadın konuyu diyor. Eğer bana biraz sahip çıksaydı unutur giderdim ama yaşadıklarımı ben biliyorum başkası değil.
İnanır mısın bir haftadır eşim değişti, bir ilgili bir düşünceli. Gereksiz yere ailesinin yanında beni savunuyor. Mesela ablası bana zayıflamışsın iyi olmuş ama yüzünden gitmiş biz de zayıflayınca hemen yüzümüzden veriyoruz dedi. Eşim ordan direk ne alaka yüzü gayet iyi, şimdi hasta o yüzden solgun görünüyor dedi. Halbuki ben bu söze kırılmadım bile. Daha önce çok daha ağırlarını işittim eşim ya susar ya onları tutardı. Ama biliyor musun içimde hiçbirine karşı zerre kadar sevgi kalmadı, eşimden de soğudum zamanında yapacaktı şimdi hiç değeri yok gözümde. Yaptığı hataları telafi etmenin bir yolu yok. Şuanda boşansak umrumda olmaz.

canım benim çok kısa bir zamanda başlamış çok hırpalanmamışsın çok şükür rabbime benim derdim evlendim 20 . Günü ablama nie somurttun ve annem le kardeşimle düzgün konuşacaksın deyip ailesinin yanında eşşek sudan gelinceye kadar tek bir kabahatim yokken başladı hala daha devam ediyor bu gidişle ben biticem kendimi bu aralar hiç ii hissetmiyorum çok hamdet ki rabbime eşin seni erken ayırt etmiş ailesin den

ailen destek olmuyor mu shadow? ayrılsan ? sen insansın bunu haketmiyorsun. yada eşini kazanmaya çalışacaksın iylikle ve alttan alarak,onu memnun etmeye çalışacaksın yoksa çekişmekle ona ters düşmekle bir yere varılmıyor.tabi senin durumunu açıkça bilmiyorum ortalama yorum yapıyorum.

evet aynı evdeyiz neyazıkki canımm yaaa

canım benim umarım kendi evinize çıkarsınız eminim o zaman eşinde düzelcektir çünkü birarada olunca insan evliliğini yaşayamıyo herkes herşeye burnunu sokuyo biz bile yılda bi kere eşimin izninde gidiyoruz kaynanamlara 20 gün falan kalıyorız eşim o sürede değişiyo sanki çünkü ister istemez arada kalıyo onunda sinirleri bozuluyo zaten vicdan azabı gbi geçiyo o günler sürekli birarada olsak bilmiyorum ne olurdu:50:

canım ya çok üzüldüm, kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de aynı durumdayım. Kendini ve yavrunu düşün mutsuzsan en doğrusu ayrılmak ama çok iyi düşün. Eşin bu süreçte değişmedi mi hiç?
önceki mesajını da okudum kendini çok yanlız ve kimsesiz hissediyorsun. Aynılarını ben de hissettim, hala da hissediyorum. Boşver bir insana ne kadar güvenebilirsin ki, allaha güven ona dayan, o seni asla yarı yolda bırakmaz.
Benim eşim de aynısı asla beni korumadı, savunmadı ailesine karşı. Yaşadığım şehre iki yıl önce geldim, tek başımaydım işten gelirdim bütün iş bana kalırdı, iki tane kız kardeşi var evde temizliği haftasonuna bırakırlardı ben de yapayım diye. Sen kendini düşünmezsen başkası düşünmüyor malesef. Iyi, düşünceli insanlar da var ama bizim karşımıza çıkamamış demek ki.
Bende takıntı oldu, hala iki yıl önceki konuları temcit pilavı gibi çıkartıyorum, hata biliyorum ama unutamıyorum bir türlü. Eşim de hala orada mısın bir türlü kapatamadın konuyu diyor. Eğer bana biraz sahip çıksaydı unutur giderdim ama yaşadıklarımı ben biliyorum başkası değil.
Inanır mısın bir haftadır eşim değişti, bir ilgili bir düşünceli. Gereksiz yere ailesinin yanında beni savunuyor. Mesela ablası bana zayıflamışsın iyi olmuş ama yüzünden gitmiş biz de zayıflayınca hemen yüzümüzden veriyoruz dedi. Eşim ordan direk ne alaka yüzü gayet iyi, şimdi hasta o yüzden solgun görünüyor dedi. Halbuki ben bu söze kırılmadım bile. Daha önce çok daha ağırlarını işittim eşim ya susar ya onları tutardı. Ama biliyor musun içimde hiçbirine karşı zerre kadar sevgi kalmadı, eşimden de soğudum zamanında yapacaktı şimdi hiç değeri yok gözümde. Yaptığı hataları telafi etmenin bir yolu yok. şuanda boşansak umrumda olmaz.

beni en iyi sen anlarsın korunmamak kollanmamak okadar kötüki benim canım yanıp içim soğuduktan sonra fayda edermi beni koruması sanmıyorum eşimi sevmiyorum artık onunla vakit geçirmek istemiyorum sadece oğlum için bu evdeyimm eğer bir gün gidersem onu asla bırakmam zaten

Canım ya çok üzüldüm, kelin ilacı olsa başına sürermiş ben de aynı durumdayım. Kendini ve yavrunu düşün mutsuzsan en doğrusu ayrılmak ama çok iyi düşün. Eşin bu süreçte değişmedi mi hiç?
Önceki mesajını da okudum kendini çok yanlız ve kimsesiz hissediyorsun. Aynılarını ben de hissettim, hala da hissediyorum. Boşver bir insana ne kadar güvenebilirsin ki, Allaha güven ona dayan, o seni asla yarı yolda bırakmaz.
Benim eşim de aynısı asla beni korumadı, savunmadı ailesine karşı. Yaşadığım şehre iki yıl önce geldim, tek başımaydım işten gelirdim bütün iş bana kalırdı, iki tane kız kardeşi var evde temizliği haftasonuna bırakırlardı ben de yapayım diye. Sen kendini düşünmezsen başkası düşünmüyor malesef. İyi, düşünceli insanlar da var ama bizim karşımıza çıkamamış demek ki.
İnanır mısın bir haftadır eşim değişti, bir ilgili bir düşünceli. Gereksiz yere ailesinin yanında beni savunuyor. Mesela ablası bana zayıflamışsın iyi olmuş ama yüzünden gitmiş biz de zayıflayınca hemen yüzümüzden veriyoruz dedi. Eşim ordan direk ne alaka yüzü gayet iyi, şimdi hasta o yüzden solgun görünüyor dedi. Halbuki ben bu söze kırılmadım bile. Daha önce çok daha ağırlarını işittim eşim ya susar ya onları tutardı. Ama biliyor musun içimde hiçbirine karşı zerre kadar sevgi kalmadı, eşimden de soğudum zamanında yapacaktı şimdi hiç değeri yok gözümde. Yaptığı hataları telafi etmenin bir yolu yok. Şuanda boşansak umrumda olmaz.
arkadaşlar yıkmak çok kolay ya sonrası? çaldıkları hayatın bedelini ödemeye eşşek gibi mecburlar. ana-babalarımız bizi onlar böyle kolay harcasın kız adımız dul olsun diye yetiştirmedi.bizde aklımızı başımıza toplayıp mücadeleci olmak zorundayız. ben büyük bir aşkla evlendiğim adamı evliliğimin 4. günü boşayacaktım yol paramı da hazırlamıştım ailem memlekette ve burda hiçkimsem yoktu. düşünün??

canım benim umarım kendi evinize çıkarsınız eminim o zaman eşinde düzelcektir çünkü birarada olunca insan evliliğini yaşayamıyo herkes herşeye burnunu sokuyo biz bile yılda bi kere eşimin izninde gidiyoruz kaynanamlara 20 gün falan kalıyorız eşim o sürede değişiyo sanki çünkü ister istemez arada kalıyo onunda sinirleri bozuluyo zaten vicdan azabı gbi geçiyo o günler sürekli birarada olsak bilmiyorum ne olurdu:50:

inşallah olmassın bi arada hiç bir zaman bacımm cahil insanlarla uğraşmak çok zor

arkadaşlar yıkmak çok kolay ya sonrası? çaldıkları hayatın bedelini ödemeye eşşek gibi mecburlar. Ana-babalarımız bizi onlar böyle kolay harcasın kız adımız dul olsun diye yetiştirmedi.bizde aklımızı başımıza toplayıp mücadeleci olmak zorundayız. Ben büyük bir aşkla evlendiğim adamı evliliğimin 4. Günü boşayacaktım yol paramı da hazırlamıştım ailem memlekette ve burda hiçkimsem yoktu. Düşünün??

haklısın da değecekmiki acaba

Rabbim sabır versin bazı şeyler yerine konmuyor yemek bir ihtiyaç olabilir fakat sevqide bir ihtiyaçtır sevqiisz bi ortamda karnın tokmuş ne farkeder birinin yüreqine dokunmak bu kadar zor mu :78:

haklısın da değecekmiki acaba

çocuğun için denemeye değer. eşini yanılt arkadaşım yapmadı etmedi demesinler kendine laf söyletme eşine de ailesini şikayet etme uzun bir süre. sonra bakacak senin didindiğini görecek belki; kendine inandırırsan eşini, seni haklı çıkaracak bir süre sonra ailesi haksız olacak görecek gerçekleri. sabret . benim kaynanam demlenmiş çayın altına su koymuş elini de demliğin üzerine koymuş kaynamasını bekliyor dedi ki sen git üşüme mutfakta ben alır gelirim.(öyle diyor ki eşim ve babasına filan desin ki bak ben yapıyorum gelin hanım hizmet bekliyor) dedim yok sen git ben getiririm gitmedi bende bekledim su kaynadı kaptım demliği gittim içeri. basit bir örnek sana işte.

arkadaşlar yıkmak çok kolay ya sonrası? çaldıkları hayatın bedelini ödemeye eşşek gibi mecburlar. ana-babalarımız bizi onlar böyle kolay harcasın kız adımız dul olsun diye yetiştirmedi.bizde aklımızı başımıza toplayıp mücadeleci olmak zorundayız. ben büyük bir aşkla evlendiğim adamı evliliğimin 4. günü boşayacaktım yol paramı da hazırlamıştım ailem memlekette ve burda hiçkimsem yoktu. düşünün??
Ben artık değişmesini bile istemiyorum umrumda değil. Kendimi koruyabilecek güçteyim, benim tek istediğim güzelce anlışmaktı zaten onlara ihtiyacım yoktu o zamanlar yeni geldiğim için birkaç ay onlarda kaldım. Tabi bunun sebebi de onlar, eşim çalışmıyordu o yüzden nişanlandık ben geldim bir yıl sonra düğün yapabildik. Nişanda takılan alyansımı, onların uçak biletlerini, getirilen çikolatayı bile ben ödedim sonra. O zamanlar eşimin de masraflarını karşıladığım için, ev tutmaya, eşya almaya gücüm yoktu. Hatta geldikten sonra onlara destek oldum ekonomik olarak. Tek istediğim vardı yorgun yorgun işten geldikten sonra yarım ağızla bile olsa sen otur yapma demeleri, onlar yapmıyorsa eşimin bana arka çıkmasıydı. Üzerinde sular aktı, şimdi evliyiz ailesinin ağzına bakan eşim son bir haftadır değişti ama ben benden gittikten sonra neye yarar. Evet ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. Değerimi sonradan anlasa da eşime karşı sevgi kalmadı içimde.

Allah kolaylık versın canım baska da bı sey demıyorum sen kocanla mutluolmaya calıs

çocuğun için denemeye değer. Eşini yanılt arkadaşım yapmadı etmedi demesinler kendine laf söyletme eşine de ailesini şikayet etme uzun bir süre. Sonra bakacak senin didindiğini görecek belki; kendine inandırırsan eşini, seni haklı çıkaracak bir süre sonra ailesi haksız olacak görecek gerçekleri. Sabret . Benim kaynanam demlenmiş çayın altına su koymuş elini de demliğin üzerine koymuş kaynamasını bekliyor dedi ki sen git üşüme mutfakta ben alır gelirim.(öyle diyor ki eşim ve babasına filan desin ki bak ben yapıyorum gelin hanım hizmet bekliyor) dedim yok sen git ben getiririm gitmedi bende bekledim su kaynadı kaptım demliği gittim içeri. Basit bir örnek sana işte.

canımmm bu evin bütün işlerini ben yapıyorum yemek te dahil anne sen hastasın die defalarca elini sürdürmedim hiç bişeye rabbim biliyo bunlar ne yaparsam daha fazlasını istiyo çocuğumda olsa yapabildiğimi grdükçe enayi yerine koyuluyorum yaa hamileliğimde arkamdan konuşuyolardı bi iş yapmıyo die karnım burnumda 3 aydan az var doğumuma düğün olcak heryer pis kaynana söylenip duruyo gümüşlük pis vs ben ohalde tepsi tepsi taşıdım yıkadım canım çıktı bana demediki bırak ama kendi kızının 9 ay boyunca sofrası nüne geldi gitti
o derece yani eşimde demedki anneme nie yaptırıyon kalk sen yap yada yengen nie yaptırıyon demedi bende bigün çok yoruldum annesi çamaşır asmaya gitti sen anneme nie çamaşır astırıyon d,e etmediğini bırakmadı düzen bu canım halden anlayan insanın yanında değilim ben eşime bişey anlatamıyorum ki korkuma ki annesini ktülim gzüyle görsede gene beni suçlar o annesinin yanında susmassam sus derse bide kendimi korumaya çalışırsam susmuyorum die dayak yerimmm adaletmi buu

çocuğun için denemeye değer. Eşini yanılt arkadaşım yapmadı etmedi demesinler kendine laf söyletme eşine de ailesini şikayet etme uzun bir süre. Sonra bakacak senin didindiğini görecek belki; kendine inandırırsan eşini, seni haklı çıkaracak bir süre sonra ailesi haksız olacak görecek gerçekleri. Sabret . Benim kaynanam demlenmiş çayın altına su koymuş elini de demliğin üzerine koymuş kaynamasını bekliyor dedi ki sen git üşüme mutfakta ben alır gelirim.(öyle diyor ki eşim ve babasına filan desin ki bak ben yapıyorum gelin hanım hizmet bekliyor) dedim yok sen git ben getiririm gitmedi bende bekledim su kaynadı kaptım demliği gittim içeri. Basit bir örnek sana işte.

canımmm bu evin bütün işlerini ben yapıyorum yemek te dahil anne sen hastasın die defalarca elini sürdürmedim hiç bişeye rabbim biliyo bunlar ne yaparsam daha fazlasını istiyo çocuğumda olsa yapabildiğimi grdükçe enayi yerine koyuluyorum yaa hamileliğimde arkamdan konuşuyolardı bi iş yapmıyo die karnım burnumda 3 aydan az var doğumuma düğün olcak heryer pis kaynana söylenip duruyo gümüşlük pis vs ben ohalde tepsi tepsi taşıdım yıkadım canım çıktı bana demediki bırak ama kendi kızının 9 ay boyunca sofrası nüne geldi gitti
o derece yani eşimde demedki anneme nie yaptırıyon kalk sen yap yada yengen nie yaptırıyon demedi bende bigün çok yoruldum annesi çamaşır asmaya gitti sen anneme nie çamaşır astırıyon d,e etmediğini bırakmadı düzen bu canım halden anlayan insanın yanında değilim ben eşime bişey anlatamıyorum ki korkuma ki annesini ktülim gzüyle görsede gene beni suçlar o annesinin yanında susmassam sus derse bide kendimi korumaya çalışırsam susmuyorum die dayak yerimmm adaletmi buu

ben artık değişmesini bile istemiyorum umrumda değil. Kendimi koruyabilecek güçteyim, benim tek istediğim güzelce anlışmaktı zaten onlara ihtiyacım yoktu o zamanlar yeni geldiğim için birkaç ay onlarda kaldım. Tabi bunun sebebi de onlar, eşim çalışmıyordu o yüzden nişanlandık ben geldim bir yıl sonra düğün yapabildik. Nişanda takılan alyansımı, onların uçak biletlerini, getirilen çikolatayı bile ben ödedim sonra. O zamanlar eşimin de masraflarını karşıladığım için, ev tutmaya, eşya almaya gücüm yoktu. Hatta geldikten sonra onlara destek oldum ekonomik olarak. Tek istediğim vardı yorgun yorgun işten geldikten sonra yarım ağızla bile olsa sen otur yapma demeleri, onlar yapmıyorsa eşimin bana arka çıkmasıydı. üzerinde sular aktı, şimdi evliyiz ailesinin ağzına bakan eşim son bir haftadır değişti ama ben benden gittikten sonra neye yarar. Evet ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. Değerimi sonradan anlasa da eşime karşı sevgi kalmadı içimde.

aynı şeyler arkadaşım yarım azlada olsa menfaat gzetmeden bir sevgi ufak bir sevgi beklediğimiz

aynı şeyler arkadaşım yarım azlada olsa menfaat gzetmeden bir sevgi ufak bir sevgi beklediğimiz
Canım senin durumun daha zor, hala aynı evdesin eşin seni anlamıyor. Bütün iş erkeklerde bitiyor. Onlar eşlerini ezdirmese aileler bu kadar yüz bulup ezmeye çalışmayacak. Allah yardımcımız olsun.

Canım senin durumun daha zor, hala aynı evdesin eşin seni anlamıyor. Bütün iş erkeklerde bitiyor. Onlar eşlerini ezdirmese aileler bu kadar yüz bulup ezmeye çalışmayacak. Allah yardımcımız olsun.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tek güvencem RABBİM o doğruyu bilen gren duyan

tipik kaynana sendromu...:97:
allah acil şifalar versin canım:44:

Back
X