kayınvalideme kızgınım...

ya kızlar gercekten okudukca o kadar üzüldüm ki anlatamam size acaba benım kaynanamdamı ilerde böyle olucak dıye düşünmeden edemedim benı önce istemeyen şimdi sık sık sevdıgını söyleyen gıttıgımde bana iş yaptırmayan bır kayınvalıdeye sahıbım acaba sonum sızın gıbımı olucak offf okudukca karamsarlıga kapıldım acıkcası ya bu bayanlar yanı kayınvalıdelerınız nişanlıyken sıze nasıl davranıyolardı öncedende mı böyle gaddarlardı yoksa gercek yuzlerını sonradan mı gordunuz

allah onu bildiği gibi yapsın fare yavrusu gibi lafa bak.dencek lafmı yaaa.terbiyesiz kadın:47::47::47::47::47:

Fare yavrusu mu :53: Ah o kayınvalideyi ne yapmalı :57:

Benim kayınvalidem de nişanlılığımızdan beri beni kıracak üzecek bir sürü şey söyledi. Oğluna da ben birşey demedim diyor.
Napacaz çekiyoruz istemesek de sevmesek de :68:

Eşiniz destekçiniz ise, böyle bir kayınvalideyi kendinizden mümkün olduğunca uzak tutun.
Böyleleri için canınızı sıkmaya değmez, hayatınızdan uzaklaştırmak en doğrusu.
Nasıl olsa torunlarına pek ısınamamış, fare yavrusu gibilermiş ya , torunlarını görmeseler de olur.

Ne kadar saygısız bir kadınmış...

Tamam kimse kimseye iyi olmak zorunda değildir,ama belli bir saygı çizgisinde olmak zorundadır.

Ne münasebet, hangi lafını hangi hareketini tuttsan elinde kalır.

Rahatsız olduğunuz durumları eşinize harfiyen anlatın. Sonrada araya mutlaka mesafe koyun.

Kendinizi yıpratmaya siz izin vermeyeceksiniz, herkes haddini,çizgisini bilmeli...

Bilmiyorlarsa, kendiniz çizmeli...

az görüş sık sık biraraya gelmemeye çalış
umursamaz ol canım biliyorum zor ama ne yapabilirsin ki başka
eşinin annesi sonuçta idare edeceksin bir şekilde:31:

bende bisürü şeyler yaşadım ve halende yaşıyorum..tamam eşimin annesi diye saygı gösterip susuyorum ama ona saygı göstereceğim diye kendime olan saygımı yitirdiğimi düşünüyorum bazen... Allah sabır versin herkese gelininden çekenlerede kaynanasından çekenlerede ki sanırım %90 bu yönde:26:

ya kızlar gercekten okudukca o kadar üzüldüm ki anlatamam size acaba benım kaynanamdamı ilerde böyle olucak dıye düşünmeden edemedim benı önce istemeyen şimdi sık sık sevdıgını söyleyen gıttıgımde bana iş yaptırmayan bır kayınvalıdeye sahıbım acaba sonum sızın gıbımı olucak offf okudukca karamsarlıga kapıldım acıkcası ya bu bayanlar yanı kayınvalıdelerınız nişanlıyken sıze nasıl davranıyolardı öncedende mı böyle gaddarlardı yoksa gercek yuzlerını sonradan mı gordunuz

canım biz ayrı şehirlerde yaşadığımız için kaynanamı sadece söz ve nişanda gördüm diyebilirim o zaman da çok tatlı duruyodu işte kızım falan diyodu ama meğerse gerçek yüzü farklıymış kötü biri demek istemiyorum işte oğlunu paylaşmak istemiyo heralde genelde tüm kaynanalarda olduğu gibi..ne saçma bi düşünce bi de biraz cahillikten kaynaklanıyo aramızzda o kounda uçurumlar var malesef..

yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim derdimi paylaştığınız için bazen çok bunalıyorum çünkü dertleşcek biri yok ailemede fazla bişey diyemiyorum onlarında üzülmesini istemiyorum..işte genelde herkeste var zaten böyle problemler...kendileri kaybediyo bence şu an onları hiç aramıyorum çünkü içimden gelmiyo eşim arada sırada işte ararsa zoraki konuşuyoruz eşim de zaten çoğu şeyin farkında ama ne de olsa annesi o da çok kötü yanlarını görmek istemiyo konu açılınca işte kapatmak istiyo kötü şeylerde..

eltimin bebeği de 5buçuk aylık doğdu ve mucize gibiydi yaşadı..küvezden çıktığında minicikti.kayınvalidem bakın fare gibi diye diye sevdi..bilmiyorum bu sevgi sözleri mi değil mi diye de düşünmedim değil.eltime bakıyorum tepki yok..ama içimden nasıl kızdım anlatılamaz..ben utandım onun bu sözüne..
gerçekten sinir bozucuuu..

eltimin bebeği de 5buçuk aylık doğdu ve mucize gibiydi yaşadı..küvezden çıktığında minicikti.kayınvalidem bakın fare gibi diye diye sevdi..bilmiyorum bu sevgi sözleri mi değil mi diye de düşünmedim değil.eltime bakıyorum tepki yok..ama içimden nasıl kızdım anlatılamaz..ben utandım onun bu sözüne..
gerçekten sinir bozucuuu..

benzetcek başka bişeymi yok canım ya daha güzel sevimli bişey söyleyebilirdi dalga geçiyodu bi de benimki gülerek ayıp ya başkalarının çocuklarıyla kıyaslıyodu düşüncesiz sonuçta bunlar zamanından önce doğmuş ve ikizler sonuçta tek bebek gibi olabilirmi cahil işte....sizinkinede pes diyorum Allah hesabını sorar elbette bunların diycek söz bulunmuyo böylelerine aklıma geldikçe ben sinir oluyorum zaten:20:

yorum yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim derdimi paylaştığınız için bazen çok bunalıyorum çünkü dertleşcek biri yok ailemede fazla bişey diyemiyorum onlarında üzülmesini istemiyorum..işte genelde herkeste var zaten böyle problemler...kendileri kaybediyo bence şu an onları hiç aramıyorum çünkü içimden gelmiyo eşim arada sırada işte ararsa zoraki konuşuyoruz eşim de zaten çoğu şeyin farkında ama ne de olsa annesi o da çok kötü yanlarını görmek istemiyo konu açılınca işte kapatmak istiyo kötü şeylerde..

kendi adıma rica ederim ne demek .Yorumlarımız derdini azaltabilmişse ne mutlu bize.sen haksız değilsin sonuna kadar haklısın egem07 ; sevgiler...

kendi adıma rica ederim ne demek .Yorumlarımız derdini azaltabilmişse ne mutlu bize.sen haksız değilsin sonuna kadar haklısın egem07 ; sevgiler...

çok sağol canım bendende kucak dolusu sevgiler:) dün bi arkadaş vardı shadow00 dı sanırım arkadaşım merak ettim seni eşinle sorunlarınızı halledebildnizmi bi değişiklik varmı??

canımmm bu evin bütün işlerini ben yapıyorum yemek te dahil anne sen hastasın die defalarca elini sürdürmedim hiç bişeye rabbim biliyo bunlar ne yaparsam daha fazlasını istiyo çocuğumda olsa yapabildiğimi grdükçe enayi yerine koyuluyorum yaa hamileliğimde arkamdan konuşuyolardı bi iş yapmıyo die karnım burnumda 3 aydan az var doğumuma düğün olcak heryer pis kaynana söylenip duruyo gümüşlük pis vs ben ohalde tepsi tepsi taşıdım yıkadım canım çıktı bana demediki bırak ama kendi kızının 9 ay boyunca sofrası nüne geldi gitti
o derece yani eşimde demedki anneme nie yaptırıyon kalk sen yap yada yengen nie yaptırıyon demedi bende bigün çok yoruldum annesi çamaşır asmaya gitti sen anneme nie çamaşır astırıyon d,e etmediğini bırakmadı düzen bu canım halden anlayan insanın yanında değilim ben eşime bişey anlatamıyorum ki korkuma ki annesini ktülim gzüyle görsede gene beni suçlar o annesinin yanında susmassam sus derse bide kendimi korumaya çalışırsam susmuyorum die dayak yerimmm adaletmi buu

Allah sana boool bool dayanma gücü versin o adama da akıl fikir arkadaşım, şu an buraya yazabileceğim sadece bu kadar gerisini getiremiyorum çünkü çok ağır olacak.

kaynanan ne yedirmiş ne içirmiş bu adama küçükken de bu böyle saplantılı bi şekilde anacı olmuş çok merak ettim gerçekten.. nasıl iştir bu ya!..

sen eşine yansıtma ve eşinle aranı bozma sakın.hiçbirşey demedikçe eşin seni haklı bulacaktır

arkadaşlar içimi dökmek istedimm...ailem üzülmesin diye fazla bişey anlatamıyorumm onlaraa ama eşimin ailesine çok kızıyorumm..evlendik borç harç hiç bişey yapmadılar ev aldık 5 milyar borç verdiler bize ev almış oldular herkese böyle söylüyolar sinir oluyorum...düğünde takılan tüm altınlarımıza el koydular neymiş efendim borçmuş bunlar ...üstelik borçlarımız bi dünya..eşime gidip beni çekiştiriyo kayınvalidem hemde benim duycağımı bile bile..sürekli iimalarda bulunuyo yemek yaparım beğenmez benim yanımda bişey demiyo eşim gelince söylüyo hastane yemeği gibi olmuş tatsız tuzsuz ..bebeklerimiz oldu yardıma çağırdık binbir bahane uydurdu gelmek istemedi neyse sonra yalvar yakar geldi.. her gün sıkıldım diyip durdu çocuk gibi..bebeklermiz 20 gün erken doğdu biz küvöze girmedi sağlıklılar diye sevinirken o fare yavrusu diyip durdu ilk başta kanı kaynamamış çocuklara sonra sonra ısınmışş..Allahım yaa bunlar senin oğlunun çocuğu yaa lafa bak..işte böyle daha bi sürü şey..ben ikizlere tek başıma bakıyorum diye herkes valla helal olsun derken o,ne var sanki işi gücü yok küçücük evi var bizim gibimi yani benim hiç bi iş yapmadığımı ima ediyo bi yandan insan gelinini destekler biraz ama nerdee..doğumdan sonra bi bluz giyidm biraz kabarık hemen laf sokuyo sanki hiç doğum yapmamış gibi diye gıcık!!! doğumdan sonra en zor zamanlarımda lohusalığımda özellikle kalbimi böyle kırıdığı için çok kızgınım ona!!!!

herşey bi yana.. lohusalıkta yaşanılanlar hiç unutulmuyor..

herşey bi yana.. lohusalıkta yaşanılanlar hiç unutulmuyor..

evet canım haklısın bi kadının en hassas olduğu zamanlar bence hamilelik ve lohusalık..ve karşımdaki insan bunları yaşamış biliyor ve bile bile böyle yapması daha da üzüyo insanı işte..bi debenim sütüm iki çocuğuma yetmiyodu doğal olarak mama da veriyoduk zaten ordan da laf sokup durdu hep neymiş efendim o çocuklarına kendi sütünnden hariç bi gıdım bişey vermemiş 6 aya kadar..sanki ben bayılıyorum çocuğuma mama vermeye sinir..

ay aklıma geldikçe habire yazıp duruyorum sinirlerim zıplıyor artık kadının da kulakları çın çın çınlıyodur:)

arkadaşlar içimi dökmek istedimm...ailem üzülmesin diye fazla bişey anlatamıyorumm onlaraa ama eşimin ailesine çok kızıyorumm..evlendik borç harç hiç bişey yapmadılar ev aldık 5 milyar borç verdiler bize ev almış oldular herkese böyle söylüyolar sinir oluyorum...düğünde takılan tüm altınlarımıza el koydular neymiş efendim borçmuş bunlar ...üstelik borçlarımız bi dünya..eşime gidip beni çekiştiriyo kayınvalidem hemde benim duycağımı bile bile..sürekli iimalarda bulunuyo yemek yaparım beğenmez benim yanımda bişey demiyo eşim gelince söylüyo hastane yemeği gibi olmuş tatsız tuzsuz ..bebeklerimiz oldu yardıma çağırdık binbir bahane uydurdu gelmek istemedi neyse sonra yalvar yakar geldi.. her gün sıkıldım diyip durdu çocuk gibi..bebeklermiz 20 gün erken doğdu biz küvöze girmedi sağlıklılar diye sevinirken o fare yavrusu diyip durdu ilk başta kanı kaynamamış çocuklara sonra sonra ısınmışş..Allahım yaa bunlar senin oğlunun çocuğu yaa lafa bak..işte böyle daha bi sürü şey..ben ikizlere tek başıma bakıyorum diye herkes valla helal olsun derken o,ne var sanki işi gücü yok küçücük evi var bizim gibimi yani benim hiç bi iş yapmadığımı ima ediyo bi yandan insan gelinini destekler biraz ama nerdee..doğumdan sonra bi bluz giyidm biraz kabarık hemen laf sokuyo sanki hiç doğum yapmamış gibi diye gıcık!!! doğumdan sonra en zor zamanlarımda lohusalığımda özellikle kalbimi böyle kırıdığı için çok kızgınım ona!!!!

yazdıklarını okurken böyle bi insanla nasıl baş edilir diye geçiriyodum içimden ama işaretlediğim yere gelince cevap olarak ''ay evet ya senin kaynana sana büyük ev almış benimki de beni düşündüğünden herhalde küçücük eve tıkıştırmış bizi'' deyiverseydin keşke dedim :52:

konu sahibinden özür dilerim ama burada sorayım dedim.arkadaşlar dün burada bir konu vardı.bi arkadaş taksit taksit uzun bir yazı yazmıştı.hamileyim diye yargısız infaz yapmayınmı neydi.o nereye gitti bulamıyorumda

Back
X