kayınvalideme ne oldu ?

Sen daha yeni evlisin canım.
Öyle anlayış beklemek falan gelinlerin hayal edip bir türlü
sahip olamadıkları ideal kaynana protoipine aittir.
Gerçek hayatta pek rastlanmaz yani.
Baştan mesafeli olmak en iyisi tabi.
Eğer tatile gidemiyecekseniz bayram programına ailenide kat.
Ağaç kavuğunda yetişmedik sonuçta.

öyle yaparlarsa bende anneme giderim ne yapayım tek başına .1 ay önce götürmüştü eşim annemlere bu seferde tatil yapalım dedik .ama böle onlarla geçirmek istemiyorum iple çekiyorum hüsrana uğradım .

Başlığın komik geldi şu an :)

Kayınvalideme ne oldu ?

Ne olacak,kayınvalide oldu.Daha ne olsun :)))

Başta acemiymiş,şimdi tam kayınvalide olmuş.

ağaç kavuğundan çıktık sanıyolar heralde .hep biz hep biz .bide eşim gerçekten çok hayırlı bir evlat hergün gider nerdeyse bir gün gitmezse ikinci günü mutlaka uğrar .insanlar hep kendilerini düşünüyolar işte

Kayınvalideme ne oldu ?

ne bileyim pek bir severdi beni birden böle olunca :)tecrübesizim bu konuda 4 aylık evliyim .kayınvalidelerin hepsi mi böle yaa

ne bileyim pek bir severdi beni birden böle olunca :)tecrübesizim bu konuda 4 aylık evliyim .kayınvalidelerin hepsi mi böle yaa

Sever sever,yine sever.
Yeter ki sen aranı bozma.
Her anne evladına düşkündür.
Biraz idare edip kızdırmamak lazım.

arife günü bayramlaşır tatilinize gidersiniz yine.

büyükler evlatlarını özellikle böyle bayramda seyranda yanlarında isterler.

sizin de kendi hayatınız,programınız var sonuçta . belki çalışıyorsunuz boş zamanınız yok bayram tatilini başbaşa değerlendirmek istiyorsunuz. eşiniz annesine güzelce söylesin.

kadın ayılıp bayılırsa sonucu bilemicem şaka bir yana anlayış yok

Kayınvalideme ne oldu ?

güldürdün beni

siz bence yine tatilinize gidin,eşini ikna edersin dediğin gibi zaten aynı yerdesiniz,hep görüşüyorsunuz.aynen bizim gibi :) o yüzden boşver sinirlerini hoplatma.

kesin doldurur eşimi .zaten diğer oğluda geliyor almanyadan bide kızı var o gelmicekmiş eşinin ailesine gidiceklermiş onada kızmış köpürmüş .bizde demiştik yani yalnız kalmayacaklar sonuçta abimde gelicek bizde ilk günü el öpüp gideriz ama yalan oldu sanırım .

tatiliniz niye yalan olsun canım. ilk günü hem diğer oğluyla da bayramlasmıs olursunuz. hem de eşin kardeşiyle hasret giderir sonra yine gidersiniz tatilinize.

gönlünü almış olursunuz. diğeri kendinizden tavize girer. sonra önüne gecemezsin baska isteklerde diye düşünüyorum şahsen.

Son düzenleme:

sen gelinsin ya mutlaka gelmelisin,
ama bak kendi kizida esinin ailesine gitmek zorunda kalinca, ona köpürüyor
e gelinde insan evladi degilmi ????????
Hic anlamiyorum bu insanlari

bence kocani kesinlikle doldurur gibime geliyor,
eger esin ikna olursa,
bayramin ilk gününden kostura kostura kendi ailene git,
kendi aileninde gönlünü hos tut, yazik degilmi sende anne kuzuzusun,
hic anlamiyorum bu insanlari yaaa, gelinleri köle gibi görüyorlar, anasi babasi yok sanki

sanki kimsesizsin

tatile çıkmak için başka günlerde hiç fırsatınız olmuyor mu? yıllık izin vs gibi... olmuyorsa biraz anlayışlı olmaları gerek diye düşünüyorum... yok oluyorsa siz de ilerde anne-baba olacağınızı düşünmelisiniz derim...

evet sanki bizim ailemiz yok .ben sırf eşimi sevdiğim için istanbuldan kalktım geldim erzuruma yani .taa memleketin bir ucundayım .ben kabul ettim herşeyi .kadının düşünmesi gerek böle böle yaptı kız gitsin azcık eğlensin nerdeee yani huzursuzluk çıkarıcak boş yere

yani bayramda ailelerle vakit geçirilmesinden yanayım aslında ama eğer gerçekten istemiyorsanız taviz vermeyin sonraki her bayramı orada geçirmek istemiyorsanız

ramazanda neredeydiniz ki?yanlarında olmadınız mı hiç acaba? eğer öyleyse kadıncağız haklı olabilir

yıllık izin bir kere oluyor senede sonuçta .arada bazı hafta sonları da geziyoruz buralarda ama bu sefer yurt dışına çıkıcaktık ama işte bu çıktı şimdide .

ramazanda onlarlaydık yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…