kayınvalideme ne oldu ?

bende kaynananıza bişey oldu sandım ilahi :) sizinki kaynana olmak için dört ay beklemiş gene benimki düğünün ertesi olmuştu oğullarını alınca nişanlıyken geline olan sevgileri hak getire canım umarım eşinizi ikna etmez diyorum

yıllık izin bir kere oluyor senede sonuçta .arada bazı hafta sonları da geziyoruz buralarda ama bu sefer yurt dışına çıkıcaktık ama işte bu çıktı şimdide .

e kendi ailenin yanına gitmek istersen ne olacak ? onlar da uzakta anladığım kadarıyla... çok takılma eşine bırak sen müdahil olma konuya hiç... eşin ikna edip gitme kararı alırsa kayınvaliden sana bişi söylerse napim anne gitmek istiyo ben de gidiyorum işte yanında filan de topu eşine at çok bunaldı yoruldu kafa dağıtmak istiyo heralde filan de hatta daha kolay kabullenir oğlu işin içine girince

yıllık izin bir kere oluyor senede sonuçta .arada bazı hafta sonları da geziyoruz buralarda ama bu sefer yurt dışına çıkıcaktık ama işte bu çıktı şimdide .

ramazanda onlarlaydık yine

geçen bayram ordaymışsınız. bu bayram ilk gün yine bayramlaşacaksınız. kadı ki yurt dışı tatili diyorsun bu fırsatı insan kaç kere yakalar ??

taviz tavizi doğurur bunu bilir bunu söylerim. tatlı dille durumu izah edin.,,

kendi kızına bile kayınvalidesine gidecek diye kızıyorsa bencil bir insan demektir.

Of ya sinirlerim bozuldu Noluyomuskı tatile gidince sizde yeni evlisiniz hersene her byram boyle olck değlya bnde eşime diyorum bayramda tatil yapalm diye bayramda büyükler ziyaret edilir olmaz tatil baska zaman olr diyo asla tavz vermz bu konuda.. bizm cocugumuzda oyle gorup alıssın bayramda bızımle kalmak yerıne tatile gitsin hoşuna gidermi dedi yok dedim konuyu kapattm Haklı adam yani.Bayramı bayram yapan değerlerimizi yerine getirmeliyiz.. Nebileyim tatil için yılbaşını bekleyın mesela? Bizde 10aylık evliyiz k.v yaşıyorum ama bayrmda biton akraba var hep onları geziyoruz kalabalk onların taraf..Ve arabamızda yok inanın cok zor oluyo bızım ıcın ya araba aramak.. Neyse konudan dısarı cıkmayayım..

Konu sahibi arkaşımı cok iyi anlıyorum naslsa sürekli görüyosunz onları bi bayrmda pekala idare edebilirler aslnda..Bence sen karısma sessızzce izle snra gelin kotu oluyoooooooooo..................

planımızı yaptık herşey tamam ama işte bu sorun çıktı şimdide bilemiyorum çok bencil düşünüyor kadın

Hep bana hep bana oğlum hep yanımda kalsın sürekli gelsn gitsin bizden cıkmasın kıskanıolar bırazda kıskançlıktn bole yapıolar

bu durumu ancak bızde anne baba oldugmuzda anlarız,sonucta bayram özeldir ve aileyle gecırılınce guzel olur ama plan yapılmışsa yapacak birsey yok

Hep bana hep bana oğlum hep yanımda kalsın sürekli gelsn gitsin bizden cıkmasın kıskanıolar bırazda kıskançlıktn bole yapıolar

oğlu ile evlendin diye isteklerinden ve oğlundan vazgeçecek değil seni halen elin kızı gibi görmesi normal çoğunluk kaynanalar böyle zaten sanırım sizin kide bencil sınıfına giren tiplere giriyor yani yeni evlenmiş eşlere saygısız ve empati kurmama yoksunluğu var bilerek yapıyor cadı kaynana!!!!!!!

hiç kafana takma...sallaaa..,
,tatilde de bol bol gez eğlen...

resimlerinide facebook'tan at kaynanana

hahahahahahahaha

sen git gez bence kimseyi takma
hayat hızlı geçiyo
tabi kaçar gibi de gitmeyin
kaynananın yeni yüzüylede tanışmış oldun

yok bizim burda yarım saat bizim eve .almanyadan diğer oğlu gelinleri geliyormuş bizimde orda olmamız gerekirmiş öle demiş

eşin kardeşini her zaman göremiyorsa tatile gitmek istemesi bana tuhaf geldi:44:
açıkcası ben uzun süre görmediğim kardeşimi görmeyi tercih ederim
kardeşi uzun süre türkiyede kalacaksa tabi yine tatile gidebilirsiniz ama kısa süre kalacaklarsa kaynananın isteği bana pek mantıksız gelmedi

kayınvalidesi ile yakın oturuyor her zaman görüyor ,ama tatile her zaman gidilmiyor neden hep anlayışlı olması gereken gelinler anlamıyorum ,neden hep alttan alalım ,alttan al ,diyen bizler,neden istedğimizi istediğmiz zaman yapamıyoruz eşin kardeşini çok görmek isteseydi gitmek istemezdi tatile ,zaten ilk gün yada arefe görürsünüz ,kldıki yarın öbürgün gezilmiyor hamilelik çoluk çocuk ne yazıkki doğru,o yüzden sessiz kalmalı ,kocana ses çıkarmamalı sessiz sakin ,bu tatle en çok senin iht,yacın var ,her zaman gidemeyiz çalışıyoruz ,yada çalışıyorsun.
sert bir dille kayınvalideni kötüleme ,ama size midahale etmesine izin verme ,en baştaki taviz diğerini doğurur ...
:)))
İnsanlar çifleri bi rahat bıraksalar ,hala bekarmış gibi davranıyorlar ;o zaman evlendirmeselermiş ya
:))

ben evlendiğimden beri her yıl gidiyorum (3) ;ama yıllık izinde ama bayramda ,elbette bayramlarda büyüklerle olmak gerekir fakat yeni evliler ve tatile gitmeleri daha uygun gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Ne olur bana kizmayin darilmayin, biraz empati yaparak düsününce su sonuçlari çikardim :

- sizin yerinizde olsaydim (gelin olarak yani) kv'min bu istegi benim de zoruma giderdi tatilime engel oluyor diye. sunun surasinda 4 günüm var bana çok görüyorlar derdim..

- Kv'denin açisindan düsünürsek, kadinin bir oglu daha var ama az görüyor aradaki mesafeden dolayi. O oglu da bayrama geliyor.. ve kv "bütün çocuklarim bir arada olacak" diye seviniyordu. "Hepsini bi arada görebilmek varken diger oglum tatile gitmek istiyor" diye düsünüyordur

- Almanya'dan gelen kardesin açisindan düsünürsek, eger ben ailemden uzakta baska bir ülkede olsaydim ve bayram için Türkiye'ye gelseydim, ve kardesim bu arada tatile gitseydi biraz zoruma giderdi heralde. Ben ailemle bayram geçirmek için geliyorum ama birilerinin umrunda degil derdim zannedersem.

Bana kalirsa kv'nizin bu isteginden dolayi ona kizmayin küsmeyin, onun da hakli yerleri var, ama sizi de anlayabiliyorum. Bence siz karismayin esiniz annesiyle uygun bir sekilde halletsin, birbirinizi bunun için kirmayin

Ama bu bayram yaa.. Diğer günlerden farklı
bence bayramda aileler ziyaret edilmeli..
benim kayınvalidemler 15 dk uzak bize ama her bayram muhakkak bir gece kalırız
sonra da 1 ya da 2 gece de annemlerde kalırız..
Yıllık izinlerimizde de tatil yaparız...

burda gelinleri genelde haklı görürüm ben ama malesef sizi haklı göremedim..
bence değerlerimize sahip çıkmalıyız en azından şuu bayramlar konusunda çok zor birşey değil..
Bi de kardeşi gelecekmiş yurtdışından.. Kusura bakma kayınvaliden alınmakta haklı..
Çocuklarının hepsini bir arada görmek istemiş..

Son düzenleme:
canım böle durumlardan bende nefret ediyorum,,böle şeler genelde her ewlilikye yaşanır,,bende yasıorumm..yapcak bişe yok,,eşlerimiz var arada idare etmek zorundayız..

kocanla övünüp, kaynananla dövünüyorsun. ne olacak senin bu halin?

hep uç noktalardasın, azcık ortaya kayarsan belki mutluluğu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…