hanımlar ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve yaz tatilinde yanlarına gitmeyi düşünüyorum 15 - 20 gün kızımla beraber tatil planlıyoruz malum hem özlem gidermeye hemde kafa dinlemeye! bizim k.validede konuşmalarından anladığım kadarıyla bizimle gelmek için planlar yapıyor valla dün gece eşimle tatil tarihine karar verirken belki annemde gelir sizinle demez mi beklediğim cümleyi yumurtladılar sonunda ...
Şimdiiiii :44:eşime annesini yanımda götürmek istemediğimi söylemek istemiyorum ama anlamasını istiyorum bunu güzel güzel eşimi kırmadan nasıl söleyebirim sizce valla bana kalsa ''otur oturduğun yerde rahat bırak beni ben peşine takılıyomuyum senin kadın '' demeyi çok isterim amma velakin eşimin bizim yüzümüzden huzursuz olmasını istemem.. evet şimdi bekliyorum yorumlarınızı
açık konuşurum genelde ama ailem işin içine girince olmuyor yani annemlerden davet bekler ki annem her seferinde çağırır gel der onada onun derdi annemlere kızımı doya doya sevdirmemek annemler bana geldiğinde kızımı alır hep sallar uyuturdu zatensık sık göremiyolar bide annem olduğu için sölemeiyorum fazla anlayışılıdır saolsun kızımı onun kucağına verirdi o sevsin yanlış anlamasın diye ama bu ben seni yanlız nasıl gönderirim uzaklara sen gitme annen gitsin şeklinde konuşmalara başladı bile annemle telefonda konuşurken odamızı hazırlayın geliyoruz demeler emr-i vaki konuşmalar ben dediğimi yaptırırım eşime aslında ama bu defa gidişimde dönüşümde burnumdan gelecek sayesinde yani ben yokken eşimin başının etini yiyecek rahat bırakmayacak ona üzülüyorum daha çok
açık konuşurum genelde ama ailem işin içine girince olmuyor yani annemlerden davet bekler ki annem her seferinde çağırır gel der onada onun derdi annemlere kızımı doya doya sevdirmemek annemler bana geldiğinde kızımı alır hep sallar uyuturdu zatensık sık göremiyolar bide annem olduğu için sölemeiyorum fazla anlayışılıdır saolsun kızımı onun kucağına verirdi o sevsin yanlış anlamasın diye ama bu ben seni yanlız nasıl gönderirim uzaklara sen gitme annen gitsin şeklinde konuşmalara başladı bile annemle telefonda konuşurken odamızı hazırlayın geliyoruz demeler emr-i vaki konuşmalar ben dediğimi yaptırırım eşime aslında ama bu defa gidişimde dönüşümde burnumdan gelecek sayesinde yani ben yokken eşimin başının etini yiyecek rahat bırakmayacak ona üzülüyorum daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?