Kayınvalideme"otur oturduğun yerde"demek istiyorum

azrabebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
156
4
96
İstanbul
hanımlar ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve yaz tatilinde yanlarına gitmeyi düşünüyorum 15 - 20 gün kızımla beraber tatil planlıyoruz malum hem özlem gidermeye hemde kafa dinlemeye! bizim k.validede konuşmalarından anladığım kadarıyla bizimle gelmek için planlar yapıyor valla dün gece eşimle tatil tarihine karar verirken belki annemde gelir sizinle demez mi beklediğim cümleyi yumurtladılar sonunda ...
Şimdiiiii :44:eşime annesini yanımda götürmek istemediğimi söylemek istemiyorum ama anlamasını istiyorum bunu güzel güzel eşimi kırmadan nasıl söleyebirim sizce valla bana kalsa ''otur oturduğun yerde rahat bırak beni ben peşine takılıyomuyum senin kadın '' demeyi çok isterim amma velakin eşimin bizim yüzümüzden huzursuz olmasını istemem.. evet şimdi bekliyorum yorumlarınızı

Canım çok net söyleyeyim anlasa da anlamazdan gelir.
Açıkça söyle kızımla başbaşa tatil yapacağım diye... Niye böyle bir isteğin olduğunu güzelce izah et.
Yoksa onun anlamasını beklersen bir bakmışsın kayınvaliden yanında tatildesiniz...

sonuna kadar haklısın...
kayınvalidende düşünce olsa bu kızın ailesi il dışında gitsin başbaşa tatil yapsın derdi ama dememiş neyse sen yine kırmadan eşine düzgünce anlat ailemi zaten sık sık göremıyorum ve başbaşa olup doyasıya hasret gidermek istiyorum annen rahat edemez ben geldım dıye cok gelıp gıden olur falan de

Son düzenleme:
İnsanlara sormadan kendi kendine plan yapanlardan nefret ederim!!!

Bence açık açık söyle eşine. Ben ailemle başbaşa olmak istiyorum de...

bende şahsen imada bulunmak yerine açık açık söylemeyi sevenlerdenim. hatta fazla açık sözlüyümdür :)

"senede bir defa gidiyorum onuda ailemle başbaşa geçirmek istiyorum eşe dosta gidicem. belki dertleşicem vs." gibi şeyler söylerdim. hatta kayın validenize "eşim yalnız kalmasın yemeğine içmeğine siz bakarsınız" de ayrıca.

canım esıne acık ve net bır sekılde soyleeee
umarım ters bır durum cıkmaz

hadı bakalım hakkında hayırlısı

aklın yolu bir :) herkes gibi ben de açık konuşmandan yanayım , sonuçta her gün annenin yanında değilsin , eşini kırmadan açıkça konuş ve seni anlamasını sağla , kızınla git anneciğinin yanına ve güzel bir tatil geçir

Erkeklerin bunu anlayacagını hiç sanmıyorum.gerçi sen eşini daha iyi tanırsın. Zor bi durum.sıkıntı yaratırmış gibime geldi bunu söylemen. Umarım düşündüğüm gibi olmaz..:82:

açık konuşurum genelde ama ailem işin içine girince olmuyor yani annemlerden davet bekler ki annem her seferinde çağırır gel der onada onun derdi annemlere kızımı doya doya sevdirmemek annemler bana geldiğinde kızımı alır hep sallar uyuturdu zatensık sık göremiyolar bide annem olduğu için sölemeiyorum fazla anlayışılıdır saolsun kızımı onun kucağına verirdi o sevsin yanlış anlamasın diye ama bu ben seni yanlız nasıl gönderirim uzaklara sen gitme annen gitsin şeklinde konuşmalara başladı bile annemle telefonda konuşurken odamızı hazırlayın geliyoruz demeler emr-i vaki konuşmalar ben dediğimi yaptırırım eşime aslında ama bu defa gidişimde dönüşümde burnumdan gelecek sayesinde yani ben yokken eşimin başının etini yiyecek rahat bırakmayacak ona üzülüyorum daha çok

bence sen ondan önce davran ve sen burdasın die gözüm arkada kalmayacak anne sen eşime benden ii bakarsın zorluk çekmez bende en kısa sürede gelmeye çalışırım de
yada aceleye getir gidişini o hazırlanmadan birden git
yoksa sen imada etsen güzel bir şekildede sölesen o her şekilde eşine sölenicek zaten bari sen tatilini güzel geçir

O zaman sen de pabuç bırakmayacaksın. Ne demek anneannesi gelince çocuğu uyutmak falan.
Çocuk senin çocuğun ne zaman uyuyacağına da sen karar verirsin...
Hem ne alaka annenlere seninle gelmesi ben çözemedim.
Hayatımda bu kadar saçma sapan bir şey ne duydum ne gördüm...

Bu nasıl birşey yaa kayınvalidenin ne işi var seninle annenleree Allah Allah.Eşimin başının etini yer demişin bence biraz bencil ol,oraya yanında götürüp senin başının etini yiyeceğine oğluyla kalsın ne halleri varsa görsünler.Açıkca belirt eşine durumu gerekiyorsa kayınvalidene de ima et lafla sözle

Şu lafı bana diyecek adamın alnını karışlarım. sen kimsin ya. Annesiyim ben o çocuğun annesi.

erkek milleti böyle şeyleri anlamamazlıktan gelir. açıkça söyle ve bu konuda lütfen anlayış gösterin de. uzatma bence. tavrını koy. çanta gibi her yere peşinde taşıyamazsın

Bence gitmeyin ve de vazgeçtim gitmiycem deyin.Daha sonra bi bahaneyle pat diye gidiverin.Gelmesine fırsat kalmasın.

hanımlar annemler burdayken yanlarına gideceğim zaman saolsun eşim biz gidiyoruz diye sabah uğrayınca bende geliyim der benden önce iner kurulurdu arabaya zaten bu şehirde çok fazla gideceğim bir yer yok abim halam dayım hangisine geidecek olsam benden önce hop... kuzenim beni ziyarete gelmişti geçenlerde bende kızımı da alıp avmye gidip biraz gezme planı yaptım çıkarken haberi olsun diye ben çıkıyorum dedim nereye dedi avmye dedim kuzenle dur bekle bende geliyim dedi yok hayır dur gelme diyemem ya da koşarak uzaklaşamam ordan sen bilirsin dedim biz gezicez sıkılma sen dedim yok yok sıkılmam dedi yine hoppp...
az önce burdaydı daha doğrusu sabah eşim çıkmadan geldi anca geçti evine ordan da gezmeye ben sana bende geliyim diyomuyum yahuuu sen kuyruk gibi takılıyosun peşime bu kızlarınada aynı şeyi yapıyomuş dışarıya yemeğe çıkıcaklarken benide götürün bende geliyim diye
bunu bi bana yapmıyo anlayacağınız komşuları bir yere gideceği zamanda tanısada tanımasada kalkar gider durun bende geliyim der kuyruk misali ya da maydanoz mu demeliyim bilemedim

Canım çok taviz vermişsin gibi geldi bana.
Tamam sen ben gidiyorum deyince o da gelicem derse bir şey yapamazsın.
Ama sorun şu ki sen niye her gittiğin yeri ona söylüyorsun ki?
İlla haberi olmak zorunda mı?

Son düzenleme:
valla canım benim de kardeşim evlenecek yaza..eşim dediki annemi de götürelim ben olmaz dedim istemediğimi söyledim alındı filan ama bana belli etmedi çok sonuçta biz biletleri aldık kayınvalide de gelmek istiyordu biara söylemişti ben özellikle gelmesini istemedim kızlar...kocamla gitmek istiyorum kaynanam en son kına gecemde memleketime geldi ve bir kibirli tavırlar bir beğenmemezlik benim ailemi sormayın......

sana tavsiyem direkt söyle..kızımla tatl yapmak istiyorum annenle başka zamana gideriz ben orda annenle sürekli ilgilenemem de bence..

Son düzenleme:
şimdi arkadaşlar bide şöyle bi durum var k.validenin babasıda bizim memlekette komşu ilçelerde yanlız en son benim düğünde 15 ay önce gitti oraya onu bahane edecek diye düşünüyorum o yüzdende elim kolum biraz bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…