Kayınvalidemi affedemiyorum.1 aylık evliyim

aşırı rahatsız geçen hastaneye aldılar ağzımı açamıyorum açamam

üzülme canım stres yapma yemeğe çağır eşinin ailesi olarak bak. İnşaAllah çabuk çözülür . Benim takılarımın hepsi çalınmıştı. zor bir zamandan geçtim. Geriye kalan sadece ağır sözler

Allah yedirmesin.Eşlerimizin gözünü açsın

İyi de bütün bunlar kimsenin hırsızlığını kanıtlamaz. Bu kadar kolay olmasın insanları hırsızlık gibi bir şeyle suçlamak. Kadın görmedim dediyse bitmiştir. Aksini "kanıtlayıncaya" kadar üstüne gidip çaldı diyemezsiniz.

Nişanda bir kırgınlık oldu konuyu bilen biliyor.Yemin ederim h,ç suçum yoktu.Tüm aile toplanmış belki 20 kişi var odada beni aldı götürdü eşim annemin elini öp diye.Eline uzandığımda elini çekip odayı terketmeye kalktı genç kızdım ben nasıl onurum kırıldı bana demediği kalmadı tüm ailenin.Siz böyle söyleyince üzerimdeki taşı hisettim sanırım onu unutmuş gibi yapıyorum annem yerine koyamıyorum.Affedemiyorum

ayyy çok üzücü sizinkiyel kıyas olmaz ama insanın güveni kırılıp soğuyor

Iyi de kv ni aldığından emin bile değilsiniz. Sormamışsınız da. Nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz anlamadım.
Belki de esiniz bir borç için aldı ve size de soylemedi. Belki dustu . O yüzden ben aynısını alacağım diyor. Emin olmadiginiz konularda boyle ithamlarda bulunmamalisiniz.

2.paragraf için çok mantıklı konuşmuşsunuz.Yaşında bişey yok ama bakıma muhtaç bir kadın ona gidip haftada 2 gün yemek yapmam gerekiyor.Haketmiyor diyorum bana bunu yaptıysa içim almaz onun yüzüne gülmeyi diyorum

Gözünle görmediğiniz şey için ithamda bulunmak resmen iftira
Bi küpe kaç lira ki ayrıca
Tüm altınlarınız ondaymış eğer dediğiniz gibi "çaldıysa"daha pahalı birşey çalardı.

Kayınvalidenizi sanki sevmiyormuşsunuz da

Küpede bahaneniz olmuş gibi

Ve daha kv'nin alıp almadığı da meçhul
Ne diyeyim ki
evet sevmiyorum gerçekten.Nişanlılık dönemimde 20 kişinin önünde gururumu kırdı olduğum odayı terketti herkes içinde ağlattı demediğini bırakmadı affedemiyorum onu.Peki niye böyle yaptı diceksin.nişandakiler oynasın dedi bende lütfen ben oyuna karşıyım düğünüm mevlit olucak dedim diye.

yeni evlisiniz,
neden kendinize bu kadar yukleniyorsunuz ki?
siz evlenmeden once kim yapiyorduysa o yapmaya devam etsin.

zaten aslinda sorun, daha karsilikli tanimadan etmeden, huyunu suyunu ogrenmeden, bu sekilde yapisik hayata gecmek.

Hem altinlarinizi vererek hata yapmissiniz (ki hirsizliga ben ihtimal vermiyorum ama guven olusmadan da vermemeliydiniz kim olursa olsun), hem de sizin olmayan sorumluluklari ustlenerek.

Ayrica ceyrek altin , yarim altın olsa ya da para falan deseniz anlarım fakat küpe diyorsunuz. Küpe de öyle çok para etmez .

Sonuçta onun da oğlu evleniyor
Bişeyler istemesi gayet doğal değil mi?
Bencillik yapmışsınız gibi me geliyor

Eşiniz ile aranız iyiyse
Çok takılmayın kv'nize
Ha değilse neden nişanda bunları gördüğünüz halde evlendiniz diye sorasım var :)

daha cok yeni evlisin. bir küpeyi bu kadar kafana takma. diger bayanlarinda dedigi gibi kanitin bile yok. alt tarafi bi küpe sende düsürmüs olabilirsin. illa kv almamistir demiyorum. senin icin diyorum herseyi bu kadar takarsan senin icin zor gecer hayat. daha ne olaylar gelir gecer basindan. en bastan bu kadar kin tutma allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ama gün olur devran döner senin o kv belki ihtiyacin olacagi günler gelir

ayyy rahatlattınız Valla Allah razı olsun.Gitmek istemiyorum gitmemeye çalışıyorum.Çünkü ben ailemdede mesafeyi seviyordum uyguluyordum.Çok gidiyorum diyemem kendimi şartlıyordum gideyim diye hergün kızları gelip yapıyor.Onlardan ayıp olmasın 2 günde ben yapiyim diyorum.İşten geliyorum evdede yapıyorum bari burda yapayım bulaşıklarımıda dizer çıkarım diyodum.2 defa yaptım toplamda.Yapmayınca eşim tarafından psikolojik baskı altında hissederim diye düşünüyorum.Bide diyorum şuan iyiyiz ama eşimle aram bozulur diye.Ve gerçekten tempoya dayanamıyorum.Dün doktora gittim antibyotikler penisinler yazdı ona rağmen bugün gidip yemeğini yapıcam.Eşim öyle istedi

eşimle iyiyiz,büyütmemeye çalışıyoruz bazı şeyleri başkası olsa kapısına dayanırdı noldu altınım emanet verdim diye.Dine uygun bişey olsa kabul ederdim,kırmızı çizgimdi o benim

Şaka gibi... Aklım almıyo böyle insanları, karşılarında çirkef yırtık biri olacak ki görecekler günlerini. Utanmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…