ailem kesinlikle bişey demedi kendileri bilir kızım üzülme sen dediler, eşimde ailesi istemediği için sanırım kendince kızdı ailesine ama oda bişey demedi onlar istemeyince destek olmayınca ne desinki
yok canım,iş nedeniyle ben çok yer gezdim.her yerde kız tarafı yaptığı düğünü kendi karşılar.hatta bir tanıdığım bir gün kına bir gün düğün yaptılar.hatta orda çekilen fotoğrafları da kendileri aldılar.benim kız kardeşimde evlendi.bizim taraftaki düğünü babam karşıladı.hatta diğer tarafataki düğün için tuttuğu arabanın parasını da babam karşıladı,erkek tarafı da misafir olarak geldiler
sen cok ıyı nıyetlı bır ınsana benzıyorsun canım
ama bu devırde bu kadar ıyı nıyet suıstımal edılıyor ne yazıkkı
sana dugun yapmadılar esın sesını cıkarmadı ne gectı elıne
erkek dedıgın karısına sahıp cıkabılmelı
faydaları yoksa zararlarıda olmamalı karsı tarafın
kımsenın sana karısmasına ızın verme
bencede o bakarsa cocuğa sizden hiç çıkmaz yaptıklarını abartır cocukta huzursuz bi ortamda büyür yazık olur yani
valla ben doğru bulmuyorum herkes üstüne düşeni yapmalı, diğer çocuklarına yaptığı özveriyi bende göremeyince böyle sonuçlar çıkıyo diğer oğlunu evlendirikende gelinin memletine gitmiş yapmış düğünü ama a dan z ye kendisi ilgilenmiş herşeyi kendisi karşılamış bana kendi ağzıyla söylüyo e bende aynısını göremeyince kırgınlık oluyo işte..
zaten o konuda çok haklısın ama en büyük hata eşinde.düğün konusunda onun tepki gösterip yaptırması gerekirdi.neyse geçmiş artık.dediğim gibi eşinle mutluysan zor da olsa unutmaya çalış
işte benim dediğimde o faydan yoksa zararında olmasın ve hala beni sömürmeye çalışıyosan bende isyan ederim artık..
canım bunu once esınle konusman lazım once esın arkanda olacakkı annesının sesı kesılsın
esıne bu evın bazı kuralları oldugunu ,
sen yokken kayınvalıdenın senden habersız kımseyı cagırmaması gerektıgını
senın duzenıne karısmaması gerektıgını ona hıssettırmenız lazım bunuda en yı esın yapar
benım anneannemde 2 cocugunu buyuttu yengemın ne bırgun bıryerı karıstırmısızdır ne duzenıne karısmısızdır ayıp cunkı ınsan bellı bı yastan sonra kendını agırdan almalı bence kayınvalıden boyle yaparak kendını kucultuyor
asıl problem bunları görmeyen yada görmemelikten gelip seni düşünmeyen eşinde cnm bence
ve herzaman düşünceli alttan alan kişi üzülen taraf olur senin kırılmanı umursamaynı seni aileden görmeyeni el gibi hizmetçi gibi gören kayınvalidene artık ses çıkarma zamanın gelmişte geçiyor....sen elinden geleni yapmışsın konuşacaksın eşinle böyle böyle eğer birdaha uzun süre aklmaya gelirse ben hizmetçilik yapmaya niyetim yok kendi emeklerimle kurduğum düzeni birinin altüst etmesine de izin veresim yok deyip. istemediğini isterse annesini istediği yere götürebileceğini ama artık düzenini bozmak için uğraşmasına izin vermeyeceğini söyle tabi daha düzgün daha ılımlı ama açıkça dolaylı değil net bir şekilde
bu kadın insanı sinir hastası eder. tut kelin perçeminden durumu. eşinde kusura bakma ama odunmuş yani.gerçi seninde hataların var mesela kendını bu kadar ezdirmen gibi...
işte başlarda konuşmaya çekiniyodum ama artık güzel güzel söylüyorum eşime oda beni anlamıyo değil aslında haklısın ama annem ne diyim ben şimdi ona diyo, hatta kadınada söylüyorum başkalarından konu açılınca ev ev üstünde olmaz herkes kendi evini düzenini bilsin herkes evinde mutlu olsun diye ama anlamak işine gelmiyo..
sende aileni davet et, eşin mızmızlanırsa annem ne diyim dersin, tıpa tıp aynı cevapları ver, seninki anada bizimki bostan korkuluğumu dersin hatta, dinsizin hakkından imansız gelir, deli deliyi görünce sopasını saklar atasözleri boşuna söylenmemiş canım, hanımefendiliği bırak kenara, nabza göre şerbet ver
sevmede zaten sevmek zorunda değilisn ama işte anlamıolar zorla her şeyi yaparım ben, o beni seveceek die bencil bir tutum takınırlar kendileri çok sevio ya bizleri
sende aileni davet et, eşin mızmızlanırsa annem ne diyim dersin, tıpa tıp aynı cevapları ver, seninki anada bizimki bostan korkuluğumu dersin hatta, dinsizin hakkından imansız gelir, deli deliyi görünce sopasını saklar atasözleri boşuna söylenmemiş canım, hanımefendiliği bırak kenara, nabza göre şerbet ver
ben okurken sinir krizi geçirdim sen sabırlıymışsın.
valla çok haklısın arkadaşım zaten alttan alanın tepesine çıkıyorlar kötü davranana kuzu gibiler, aslında resmen kötü niyetliler bazen saygı bile haketmiyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?