- Konu Sahibi bugulucamlar
kızlar biz 3 yıllık evliyiz..ve bu üç yıl içerisinde eşimin ailesi bırakın destek olmayı hep köstek oldular...yuvamızı yıkmaya kalktılar...eşime kredi çektirip borcu üstümüze yıktılar..düğünde biz kendi evimizi döşerken..evimden eşyalarımı gizlice çalıp götürmüşler...daha neler neler..şimdi ise ev almak istiyoruz ve kayınvalidemin maddi durumu çok iyi istese hemen bize ev alabilir..ama küçük kaynıma daha düşkün..ki oda ailesini hiç sevmez..ama ona bir yalakalık bir yalakalık...şimdi ise ona şunu alıcam ona bunu alıcam diye bize nispet yapıyo....kayınvalidem oldukça bencil biri..kendi evlatlarını bile kıskanır..beni hep rakip görür..eltimi benimle kıyaslar onu yüceltirki..her bakımdan ben ondan kat ve kat üstünüm...şimdi nasıl bir tavır sergilemeliyiz acaba..bize yardım etmesi için...madem bunlar ömür boyu benimle bari bi faydalarını göreyim diyorum..sonuçta eşimin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz...yabancı olsa alakayı kesersin ama olmazki...haksızmıyım..sizce nasıl bir yol haritası izlemeliiyim...yada vermese dahamı iyi olur..eltiim öyle uyanıkki..bunların yüzüne güler kaynımsa tekmeyi basar kadın hiç kötü olmaz...kaynım şimdiden eve yazılacakmış..annesine güvenerek..benim eşim saf saf hayal kuruyo....