• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemi cok pis bozdum ama simdi buyuk sikintidayim lutfen okuyun

2 civarinda aramaliyim lutfen fikir istoyorum

düşünce doğru fakat söyleme biçimin yanlış..
ksr bakma ama kv nin yerinde kim olsa senin söylediklerine alınır, bozulur...
bu tür konuları konuşmak için çok erken... hele bi doğsun bakalım..
aradığın zaman bi ksr bakma anne de bence...
eşinin söylediği de doğru, kadın bu kadarını duyduktan sonra kalacağını sanmıorum...
kv ni ara ve anne o gün söylediklerim için kalbini kırdıysam ksr bakma, hamilelikten dolayı falan de, toparlama çalış...
gönlünü almış olursun hem, eşinde sevinir, kv de sevinir..
bu konularda biraz empati yapma taraftarıyım.. senin eşin annen böyle bişey söylediğinde direk senin söylediklerini annene söyleseydi hoşuna gider miydi.. razı olur muydun..
olmazdın
sen de rahat değilmişsin hem... inan bana bunu söylediğinde çok daha rahatlıcaksın...

cumartesı gunu aradım
sabah erken uyandım sıkıntılıyım dun aksam konustuklarımızdan ben patavatsızlık ettım dusuncesızlık ettım kusura bakma senı ıstemıyor degılım dedım oda cok musaıt degıldı sanırım yada bılmıyorum yok yok ne olacak onemlı degıl sen kendıne ıyı bak dedı yuzyuze gelınce daha detaylı konusuruz daha rahat ıfade ederım kendımı dedım
oyle yanı uzerımden bır yuk kaldı bundan sonra 10 kere dusunup 1 kere konusacagım :51:

cumartesı gunu aradım
sabah erken uyandım sıkıntılıyım dun aksam konustuklarımızdan ben patavatsızlık ettım dusuncesızlık ettım kusura bakma senı ıstemıyor degılım dedım oda cok musaıt degıldı sanırım yada bılmıyorum yok yok ne olacak onemlı degıl sen kendıne ıyı bak dedı yuzyuze gelınce daha detaylı konusuruz daha rahat ıfade ederım kendımı dedım
oyle yanı uzerımden bır yuk kaldı bundan sonra 10 kere dusunup 1 kere konusacagım :51:

Günaydın canım kv meselesi olunca dadandıım.araman güzel olmuş,dediğin gibi 10 kere düşünüp 1 kere konuşmak lazım.sonuçta eşimizin annesi,oda haklı ama ama şuda var her mesele çözülür yeterki biraz sabır edebilsek

ben sana hak verdim cuttee , söyleyiş tarzın sert belki ama o da kafasına göre plan yapmasın kendi evi sankiii

bide boşanırsınız kalırsın falan demesi çok ayıpp

ilk tartıştığınız en baştaki konunun kv ye gelmesi o kadar gereksizdi ki

keşke arayıp söylemeseydin olay buralara gelmiycektii neyse olan oldu

uzatmak ıstemem ama ben kaynanana ıcsel olarak cok kırgınım butun konusları buraya yazamadım sıkıntıdan ama ben soyledıysem oda bana bazı seyler soyledı ben kolay alınmam ama yapılanıda asla unutmam o kenara yazdım dedı ozur dıledım belkı unutur ama ben soyledıklerını kazıdım aklıam merak etmesın bır plan ıcındeyım esıme soyledıklerını soylesem bır aıle facıasına yol acarım benm esım oglumu cok sevıyor dıyorkı hep dedı ınan kendı kanıdman olsa bu kadar sevemcıem ılk goz agrım derdı daha hıc hamılelık yokkken bıle hala ılgısı aynı yonde
kaynanamın bazı akrabaları oglumu bılmıyor aslıdna duymadı o akrbaalr bunlarda soylemıyorlar e halıyle onlar kırk yılda bır ısanbula gelınce ben oglumu almadan yanlarına sadece bır kere gıdıyorum
bunu aklınızda tutun

kaynanam o gun bana bebege besık alma yanında yatır ben cocukalrımı yanımda yatırdım dedı yanı cocuk kendını guvende hıssetsınmıs

pekı ya benım oglum bana can degılmı Allahın gucune gıtmesın suanda kestıremıyroum ama hamılelıgım olay oldu bende ılk oglumu cok sevıyorum belkı hep daha farklı sevıcem bır karsılastırma yaptım
bu can torunu ya yanında yatır dıyor ama benım ogluma yerı gelıcne ben almadan gıdıyorum dıye ıcerledım
bunu esıme anlatsam annesını bogar atar kenara
o yuzden yutuyorum
bu lafı yedırmeyı dusunmuyoruma ma en kısa zamanda esıme aglanıp bu durumu o kısılerı kendılerı acıklasınlar yoksa ne bebek gormeye gelebılırler ne hastaneye gelebılırler dıye aglanıcam zoruma gıdıyor dıcem
yanlıs anlasılmasın ben cocukların annelerınden ayrıb ır hayataları olmasını yadırgamıyorum yanı elbetet kocamla basbasa dısarı cıkıyrouz ama bunu kaynanam ıstedıgı ıcın yapmam bu seylerden sonra bana bıraz ZOR

oyle yanı
onun dısında kaynanama verdıgım tepkıyıb ır daha yaızyorum

sızde kalcam hafat ıcı..... bıdı bıdı

heee OLDU daha neler :ssz: :32: ne güzel kendi düşünmüş karar vermiş

buarada kayannam oglumu sevıyor yanı gorunurde oyle dogum gunune bayramlarda hep geldı uzerıne dusen vazıfelerı hep yaptı maddı oalrakda manevı olarakta ama bellkı suanda bır kaosun ıcınde

oda benı tanımıyor ıste benım ıcımdekı cırkefı uyandırırsa cok kotu olacak soncuta bır kadın ıcın cocukları muhımdır

herneyse sabırlı olmam laızm ben ılk hamılelgıjmdede bundada cok alıngan ve sınırlıyım :26:

Keşke kayınvalidenle direk konuşacağına eşin üzerinden hareket etseydin.

Ama kv' nin söyledikleri de hiç hoşuma gitmedi. Ne demek boşanırsanız ortada kalırsın?

Bence senin daha önce bir evlilik geçirmiş olmanı koz olarak kullanıyor çok rahatsız oldum.

Eşini kaybetmekten çok mu korkuyorsun? Öyleyse bile bence bunu fazla belli etme. Birde olanları eşine anlatmışsın. Madem pot kırdın kv anlatsaydı sen niye konuştun eşinle?

Bence olayın üzerine gitme. Oda büyüklük yapsın biraz canım görmezden gelsin. Sessiz kalmalısın kanaatimce. Saygıda kusur etme ama konuyu da açma.

Keşke kayınvalidenle direk konuşacağına eşin üzerinden hareket etseydin.

Ama kv' nin söyledikleri de hiç hoşuma gitmedi. Ne demek boşanırsanız ortada kalırsın?

Bence senin daha önce bir evlilik geçirmiş olmanı koz olarak kullanıyor çok rahatsız oldum.

Eşini kaybetmekten çok mu korkuyorsun? Öyleyse bile bence bunu fazla belli etme. Birde olanları eşine anlatmışsın. Madem pot kırdın kv anlatsaydı sen niye konuştun eşinle?

Bence olayın üzerine gitme. Oda büyüklük yapsın biraz canım görmezden gelsin. Sessiz kalmalısın kanaatimce. Saygıda kusur etme ama konuyu da açma.

bır daha bu tarz bır konuyu acmaya meyıl etmıcem edenı vazgecırıcem bulundugum ortamda

esımı kaybetmekten elbette korkuyorum esımı sevıyorum esımı tamamen kaybetmekten zıyade ruhanı olarak kaybetmem bu donemde cok koyar bana yuz goz olmak ıstemem
kaynanama gelınce ne yaptıgını kendı bıle bılmıyor onunla ugrasmak zevklı olabılır ama oda esımın annesı teyzesı olsa neyse
onu gormezden gelmelıyım
soyledıklerını takmıcam cunku o her soyledıgını yaptırma gucune sahıp degıl bızımle ılgılı o fıkır sunar bız ne yaparsak yaparız
akıllı olmam lazım hamılelıkten ocnekı gıbı kayanna hem hersey hemde hıcbısey
kapı dısında kalıyor :56:

bır daha bu tarz bır konuyu acmaya meyıl etmıcem edenı vazgecırıcem bulundugum ortamda

esımı kaybetmekten elbette korkuyorum esımı sevıyorum esımı tamamen kaybetmekten zıyade ruhanı olarak kaybetmem bu donemde cok koyar bana yuz goz olmak ıstemem
kaynanama gelınce ne yaptıgını kendı bıle bılmıyor onunla ugrasmak zevklı olabılır ama oda esımın annesı teyzesı olsa neyse
onu gormezden gelmelıyım
soyledıklerını takmıcam cunku o her soyledıgını yaptırma gucune sahıp degıl bızımle ılgılı o fıkır sunar bız ne yaparsak yaparız
akıllı olmam lazım hamılelıkten ocnekı gıbı kayanna hem hersey hemde hıcbısey
kapı dısında kalıyor :56:

Aynen öyle. Ama dediğim gibi olayı çok dallandırıp budaklandırma bence. Hamilesin ve hassassın kayınvaliden alttan almayı öğrensin biraz.

uzatmak ıstemem ama ben kaynanana ıcsel olarak cok kırgınım butun konusları buraya yazamadım sıkıntıdan ama ben soyledıysem oda bana bazı seyler soyledı ben kolay alınmam ama yapılanıda asla unutmam o kenara yazdım dedı ozur dıledım belkı unutur ama ben soyledıklerını kazıdım aklıam merak etmesın bır plan ıcındeyım esıme soyledıklerını soylesem bır aıle facıasına yol acarım benm esım oglumu cok sevıyor dıyorkı hep dedı ınan kendı kanıdman olsa bu kadar sevemcıem ılk goz agrım derdı daha hıc hamılelık yokkken bıle hala ılgısı aynı yonde
kaynanamın bazı akrabaları oglumu bılmıyor aslıdna duymadı o akrbaalr bunlarda soylemıyorlar e halıyle onlar kırk yılda bır ısanbula gelınce ben oglumu almadan yanlarına sadece bır kere gıdıyorum
bunu aklınızda tutun

kaynanam o gun bana bebege besık alma yanında yatır ben cocukalrımı yanımda yatırdım dedı yanı cocuk kendını guvende hıssetsınmıs

pekı ya benım oglum bana can degılmı Allahın gucune gıtmesın suanda kestıremıyroum ama hamılelıgım olay oldu bende ılk oglumu cok sevıyorum belkı hep daha farklı sevıcem bır karsılastırma yaptım
bu can torunu ya yanında yatır dıyor ama benım ogluma yerı gelıcne ben almadan gıdıyorum dıye ıcerledım
bunu esıme anlatsam annesını bogar atar kenara
o yuzden yutuyorum
bu lafı yedırmeyı dusunmuyoruma ma en kısa zamanda esıme aglanıp bu durumu o kısılerı kendılerı acıklasınlar yoksa ne bebek gormeye gelebılırler ne hastaneye gelebılırler dıye aglanıcam zoruma gıdıyor dıcem
yanlıs anlasılmasın ben cocukların annelerınden ayrıb ır hayataları olmasını yadırgamıyorum yanı elbetet kocamla basbasa dısarı cıkıyrouz ama bunu kaynanam ıstedıgı ıcın yapmam bu seylerden sonra bana bıraz ZOR

oyle yanı
onun dısında kaynanama verdıgım tepkıyıb ır daha yaızyorum

sızde kalcam hafat ıcı..... bıdı bıdı

heee OLDU daha neler :ssz: :32: ne güzel kendi düşünmüş karar vermiş

buarada kayannam oglumu sevıyor yanı gorunurde oyle dogum gunune bayramlarda hep geldı uzerıne dusen vazıfelerı hep yaptı maddı oalrakda manevı olarakta ama bellkı suanda bır kaosun ıcınde

oda benı tanımıyor ıste benım ıcımdekı cırkefı uyandırırsa cok kotu olacak soncuta bır kadın ıcın cocukları muhımdır

herneyse sabırlı olmam laızm ben ılk hamılelgıjmdede bundada cok alıngan ve sınırlıyım :26:

canım şimdi kv elinde olmadan muhakkak ege ile torunu arasında ayrım yapacaktır...bu su geçirmez bir gerçek
ama artık şu akarabalardan sakama meselesi saçma..evleneli 1 yol oluyor yani..
ege şimdi küçük anlamıyor ama birkaç yıl sonra anlayacaktıır olup biteni..senin canın sıkıldığı kadar o çocukta dışlandığını düşünecektir..o yüzden dediğin planı biran önce yapki akrabaları öğrensin ve egeyi kabul etsinler öle yada böle..
kv kp egeyi bencede seviyorççhediye alıyorlar bayramlık alıyorlar..ama ne yazıkki bebek olunca elbet ilgileri alakaları bebeğe daha fazla olacaktır.. burada onurla sana çok iş düşecek canım..egeye bunu yansıtmammak az aza indirmek size düşüecek..
sen kv ne kırılmakla çok haklısın..dünkü konuda kesinlikle sen haklıydın dünde dedim..sadece söleme biçimin yalnış olmuştu..onda da üstüne düşeni yaptın özrünü diledin...ama bu kadar şimdi onlar üstüne düşeceni yapacaklar...eve egeyi herkese söleyecekler..

Cudana bir degil dort kisiler syrica maddi durumun nasil oldugindan bahsetmistim 3 degil 7 bogaz birmi 7 3 erkek kp ve esimin bir iki yas kucuk kardesleri :( benimde yasamak isyedigim bi hayat var yahu yatak odasimi evliligim saat 11 ben hala saten gecelikleyim evde hatta evi bile supurucem bnumla :( annem bakma kismima ise kv cok kinci bir kadin eve adim atmaz aramazsam bizede gelin dedim can atar bize gelneye dun cevap vwrmedi ve bilerek yapti bunu isler buyur birde ailem duyarsa bunu beni yerler annem bi hafta o kalsin bi hafta ben bakarim sakin kadini kirma doye daha dun soyledi
Hamilelikte canavarlasiyorum ben kafam allak bullak

hamile olan sensin canımya boşver onlar seni el üstünde tutsunlar hiçte arayıp bişey deme bence eğer şimdi ararsan her fırsatta seni ezicek bişeyler bulur.kv nin istediği gibi yaşamak saçma zaten sende düşünceni söylemişssin gayet net bi şekilde belki yanlış belki doğru ama şimdilik aynı konuyu açma ve hiçbişey olmamış gibi davran.Eşin kısmına gelincede biraz naz yap:)) o unutur zaten erkekler böyle şeyleri sadece o an için umursar sonrasında unutur gider.

canım şimdi kv elinde olmadan muhakkak ege ile torunu arasında ayrım yapacaktır...bu su geçirmez bir gerçek
ama artık şu akarabalardan sakama meselesi saçma..evleneli 1 yol oluyor yani..
ege şimdi küçük anlamıyor ama birkaç yıl sonra anlayacaktıır olup biteni..senin canın sıkıldığı kadar o çocukta dışlandığını düşünecektir..o yüzden dediğin planı biran önce yapki akrabaları öğrensin ve egeyi kabul etsinler öle yada böle..
kv kp egeyi bencede seviyorççhediye alıyorlar bayramlık alıyorlar..ama ne yazıkki bebek olunca elbet ilgileri alakaları bebeğe daha fazla olacaktır.. burada onurla sana çok iş düşecek canım..egeye bunu yansıtmammak az aza indirmek size düşüecek..
sen kv ne kırılmakla çok haklısın..dünkü konuda kesinlikle sen haklıydın dünde dedim..sadece söleme biçimin yalnış olmuştu..onda da üstüne düşeni yaptın özrünü diledin...ama bu kadar şimdi onlar üstüne düşeceni yapacaklar...eve egeyi herkese söleyecekler..

bu surec oncesınde babam onlarla bır konusma yapmayı dusunuyorlar
bır zahmet eve gelırken bebege getırdıklerı hedıyeden bır tanede ogluma getırmek zorunda hıısedecekler kendılerını zaten para sıkıntıları yok
hafta ıcıde bızde kalmazsa ne alaya
dıger mevzuyu suanda degıl 15 gun sonrakı duygusal doktor kontrolunden sonra yapıcam zaten dr kontrolunde aglıyorum cıkısta kendımı tutmazsam salya sumuk aglarım
bana degıl buarada esıme ıs dusuyor ınsallah guzel olacak
ege buyudugnde bu ayrıma ızın vermem canım o zamana kadar soylemeye mecburlar yoksa cocukları annemde bırakmıs kahve ıcmeye gıttıgımı gorurler
ıc sarpa sarır kı kaynanam benım oglumu nek adar cok sevıdıgımı bılıyor yemıcektır yanı

neyse bakalaım kaynanam ıc dunyasında bana soyledıklerınden psımanlık duyacakmı
gorucez

bır zahmet eve gelırken bebege getırdıklerı hedıyeden bır tanede ogluma getırmek zorunda hıısedecekler kendılerını zaten para sıkıntıları yok
dıger mevzuyu suanda degıl 15 gun sonrakı duygusal doktor kontrolunden sonra yapıcam zaten dr kontrolunde aglıyorum cıkısta kendımı tutmazsam salya sumuk aglarım
ege buyudugnde bu ayrıma ızın vermem canım o zamana kadar soylemeye mecburlar yoksa cocukları annemde bırakmıs kahve ıcmeye gıttıgımı gorurler
ıc sarpa sarır kı kaynanam benım oglumu nek adar cok sevıdıgımı bılıyor yemıcektır yanı

gorucez

kesinlikle canım izin verme ayrıma..o çocuğu bilerek aldılar seni...

bebegım erkekse oglumun ısmıyle aynı ısmı alacagını duydugunda ne yapacak :30:

ya ne cins bu kv...?

ne demek boşanırsınız ortada kalırsın...

siz birbirinizi sevememişsiniz:53::53:

yahu sanki kendi karar verecek...

bunlar denir mi ya..üstelik hamile kadına....

çokk ayıp....:50:

sen gene iyi susmuşsun ...

kayınvalidenle bu tür konuşmaları yapmak için henüz çok erken bence.
doğumuna yakın konuşsanız daha iyi değilmiydi.
o zamana kadar da kayınvaliden üçaşağı beş yukarı niyetini belli ederdi,sen de üstü kapalı bi şekilde nasıl planladığını ima eder geçerdin.eşinde desteklerdi ara ara fikrini.
şimdiden yüzgöz olmak hoş olmamış.o günlere bi varın bakalım,hayat neler getirir götürür bilinmez.
bence sen kayınvalidene başka konularda dolu ve kırgınsın-çocuğunla alakalı-başka bir konuda hırsını almak istemişsin gibi duruyor.
tabiki kayınvalidenin de davranışları hiç hoş değil-ağır konuşmuş.
bi müddet bu konuları kapat bence.zamana bırak.
kayınvaliden çocuğunuza ilgisini eksik etmiyorsa fazla üsteleme.
mutlaka oğlundan olacak torununu ayrı tutacaktır.bunun üzerinde durursan kendini ve evliliğini çok yıpratırsın.
bariz bir ayrım yapmadığı sürece ufak tefek şeyleri görmezden gelmeyi bilmelisin.
önemli olan eşinin tutumu.gerisi dış kapının mandalı bana göre.
yoksa ufacık olan sorunlar bir aile faciasına dönebilir.
dengeleri kurma ve koruma görevi sana düşüyor büyük oranda.
bu nedenle eşini ve ailesini çocuklarla ilgili bir tartışmanın içine sürüklemeden önce çok iyi düşün.
son mesajında yazdığın konuyu ayrı tutuyorum canım.hani bazı aile bireylerinden çocuğunu saklıyormuşsunuz sanırım.
bu kabul edilemez.bir an önce çözün bu sorunu.ama sakince ve sessizce.
sen de fevri hareketlerden kaçın.yanlış anlama ama biraz fevri davrandığını düşünüyorum.
biraz sessize çek kendini.hamileliğine -sağlığına odaklan.

sizin konular biraz karışık cutemom.

önceki konularını da biliyorum...

kayınvaliden sıkıntılı bir tip anlaşılan...

siz böyle giderse boşanırsınız demek haddini aşan bir söz...

ama sen de boşu boşuna mıknatıs gibi tüm sorunları üzerine çekiyorsun...

Senin ilk evliliğin, hamileliğin, ayrılış şekliniz ve oğlunun babasızlığı tam bir travma yaratmış sende ( çok da doğal, yaşadıklarını bu genç yaşda başkası yaşasa belki bir daha ayağa da kalkamazdı)

bu travma nedeniyle, bu eşinle acaba ayrılıp ayrılmayacağınızı sorguluyorsun..

şimdi ikinci çocuğunu Allah sağlıkla kucağına nasip edecek inşallah, bunu ilki kadar sevip sevmeyeceğini,

kayınvalidenin, eşinin ayırım yapıp yapmayacaklarını sorguluyor ve korkuyorsun....

kendine çok eziyet ediyorsun bu düşüncelerle...

bu olayları aşman gerekiyor...evet zordur aşmak ama bir şekilde destek alıp aşmalısın..

lütfen şu konulara çok takılıp kalma,

kayınvalidenin karnındaki çocuğa daha fazla titizlenmesi gayet normal..

görünüşte oğlumu seviyorlar demişsin ya,

tamam işte gerisine takılma...

eşit sevmelerini beklemen çok anlamsız...

aşırı beklenti içerisine girersen kendini yıpratırsın..

hani ilk çocuğunun kendine ayrımcılık yapılıyormuş gibi hissetmesini istemiyorsun ya,

bence evinize iki annenin de aynı zamanda gelmesi çıkması bunu pekiştirecek.

anlattığın kadarıyla kayınvaliden de annen de zor insanlar...

annen ilk oğlun eziliyormuş psikolojisine girebilir, her an tartışma çıkabilir..

en doğrusu oğlunu okula yazdır...hem yeni kardeş psikolojisi ile de sosyalleşerek daha rahat atlatır.

yeni bebeğe de sırasıyla baksınlar...

bu sıra hiç şaşmasın ama, bir hafta biri bir hafta biri..

eşitlik olsun..

hatta bence mümkünse ilk 1 yıl sen bak çocuğuna..

ama iş ve ekonomik durumlarınızı bilmiyorum..

kayınvaliden biraz kaprisli sanırım.

onu telefonda arayıp gönlünü alman fena olmaz. ( ama asla özür dileme)

geçenlerde beni yanlış anlamış olabileceğinizi düşündüm.

ve sizi istemeden kırmış olabileceğim düşüncesi beni çok üzdü de..

alttan al...ama ezdirme...

ayrıca kalmasını istiyorum istemiyorum konuları için bence de çok erken.

zaman ne gösterir bilemezsiniz ki...

anı yaşayın biraz...

ve belki de egeye de ne zaman gerçeklerin söylenmesi gerektiğini uzmandan öğrenmelisin.

yeni kardeşle birlikte olmayacaktır tabi...

2 yıl sonra mı, 3 yıl sonra mı?

ne zaman olacak, nasıl olacak, öncesinde hazırlamak gerekir mi?

bunlar için de hep hazırlıklı ol...

çünkü en büyük korkularından biri babasının gelmesi...

gorucez

Çok ama çok karşık anlatmışsın, anladığım kadarıyla ...

Yorumlarından olayı gerdirenin sen olduğunu düşündüm nedense. Kadın konuya rüya ile başladığına göre çokta ciddiye alınacak bir şeyler anlatmıyordu.

Bir doğsun Allah o zamanı hele bir göstersinde elbet bir yol bulunur diyerek konuyu kapatabilirdin. Tamam pişman oldum diyorsun ama

* Erkek olursa oğlumla aynı ismi vereceğimi duyunca ne yapacak.
* Eve gelirken oğluma da hediye getirmek zorunda diyerek

aslında çokta pişman olmadığını düşünüyorum.

Çünkü bunları kadına söylemesen bile içten içe kendini germeye, konuyu sıcak tutmaya devam ediyorsun.

Eğer oğlunla, torunlarını ayırmayacaklarını düşünürsen gerçekten üzülürsün.

O senin oğlun, diğeri onların torunu. Tabi ki çok küçük olduğunu için senin oğlunu da sevmeye devam edecekler ama benim diyen insan eşit tutamaz. Eşit dense bile senin inanmaman lazım gelir. Sen ve eski kocanın çocuğuyla, kendi evlatlarının çocuğu aynı olabilir mi ?

Ben gerçekçi insanların hep daha az üzüldüğünü ve yıprandığını düşünürüm.

Duygusal olarak eşitlik istesende, reel de olmayacağını bilerek kendini alıştırman gerçekten senin için iyi olacaktır.

Son düzenleme:
cutemom seni çok severim ama bence haksızsın.
ne senin annen ne de kv senin çocuklarına bakmaya mecbur değil. canı istemezse bakmaz. çalışan kadınsın alttan alıcan. yoksa ayda en az 1000 tl ye kadın tutup baktırman gerekir. yabancı birinin bakmasıyla kv nin bakması bir olur mu hiç? o yüzden bence ayıp etmişsin. çocuğuma bakın ama yatıya kalmayın denir mi hiç? kadın iyi ki "bakmıyorum o zaman ne haliniz varsa görün" dememiş. ben olsam öyle derdim sanırım. çocuk bakmak kolay mı allah aşkına kadının bütün hayatı çocuk olucak.

kalma meselesine gelince kimse istemez kv ile kalmayı ama ben olsam çocuğum emin ellerde bakılsın da başka şey istemem derdim.

ayrıca kv çok büyük yanlış yapmış boşanır kalırsın demekle, o da ayrı mesele!

Back
X