Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesı gunu aradım
sabah erken uyandım sıkıntılıyım dun aksam konustuklarımızdan ben patavatsızlık ettım dusuncesızlık ettım kusura bakma senı ıstemıyor degılım dedım oda cok musaıt degıldı sanırım yada bılmıyorum yok yok ne olacak onemlı degıl sen kendıne ıyı bak dedı yuzyuze gelınce daha detaylı konusuruz daha rahat ıfade ederım kendımı dedım
oyle yanı uzerımden bır yuk kaldı bundan sonra 10 kere dusunup 1 kere konusacagım![]()
Keşke kayınvalidenle direk konuşacağına eşin üzerinden hareket etseydin.
Ama kv' nin söyledikleri de hiç hoşuma gitmedi. Ne demek boşanırsanız ortada kalırsın?
Bence senin daha önce bir evlilik geçirmiş olmanı koz olarak kullanıyor çok rahatsız oldum.
Eşini kaybetmekten çok mu korkuyorsun? Öyleyse bile bence bunu fazla belli etme. Birde olanları eşine anlatmışsın. Madem pot kırdın kv anlatsaydı sen niye konuştun eşinle?
Bence olayın üzerine gitme. Oda büyüklük yapsın biraz canım görmezden gelsin. Sessiz kalmalısın kanaatimce. Saygıda kusur etme ama konuyu da açma.
bır daha bu tarz bır konuyu acmaya meyıl etmıcem edenı vazgecırıcem bulundugum ortamda
esımı kaybetmekten elbette korkuyorum esımı sevıyorum esımı tamamen kaybetmekten zıyade ruhanı olarak kaybetmem bu donemde cok koyar bana yuz goz olmak ıstemem
kaynanama gelınce ne yaptıgını kendı bıle bılmıyor onunla ugrasmak zevklı olabılır ama oda esımın annesı teyzesı olsa neyse
onu gormezden gelmelıyım
soyledıklerını takmıcam cunku o her soyledıgını yaptırma gucune sahıp degıl bızımle ılgılı o fıkır sunar bız ne yaparsak yaparız
akıllı olmam lazım hamılelıkten ocnekı gıbı kayanna hem hersey hemde hıcbısey
kapı dısında kalıyor![]()
uzatmak ıstemem ama ben kaynanana ıcsel olarak cok kırgınım butun konusları buraya yazamadım sıkıntıdan ama ben soyledıysem oda bana bazı seyler soyledı ben kolay alınmam ama yapılanıda asla unutmam o kenara yazdım dedı ozur dıledım belkı unutur ama ben soyledıklerını kazıdım aklıam merak etmesın bır plan ıcındeyım esıme soyledıklerını soylesem bır aıle facıasına yol acarım benm esım oglumu cok sevıyor dıyorkı hep dedı ınan kendı kanıdman olsa bu kadar sevemcıem ılk goz agrım derdı daha hıc hamılelık yokkken bıle hala ılgısı aynı yonde
kaynanamın bazı akrabaları oglumu bılmıyor aslıdna duymadı o akrbaalr bunlarda soylemıyorlar e halıyle onlar kırk yılda bır ısanbula gelınce ben oglumu almadan yanlarına sadece bır kere gıdıyorum
bunu aklınızda tutun
kaynanam o gun bana bebege besık alma yanında yatır ben cocukalrımı yanımda yatırdım dedı yanı cocuk kendını guvende hıssetsınmıs
pekı ya benım oglum bana can degılmı Allahın gucune gıtmesın suanda kestıremıyroum ama hamılelıgım olay oldu bende ılk oglumu cok sevıyorum belkı hep daha farklı sevıcem bır karsılastırma yaptım
bu can torunu ya yanında yatır dıyor ama benım ogluma yerı gelıcne ben almadan gıdıyorum dıye ıcerledım
bunu esıme anlatsam annesını bogar atar kenara
o yuzden yutuyorum
bu lafı yedırmeyı dusunmuyoruma ma en kısa zamanda esıme aglanıp bu durumu o kısılerı kendılerı acıklasınlar yoksa ne bebek gormeye gelebılırler ne hastaneye gelebılırler dıye aglanıcam zoruma gıdıyor dıcem
yanlıs anlasılmasın ben cocukların annelerınden ayrıb ır hayataları olmasını yadırgamıyorum yanı elbetet kocamla basbasa dısarı cıkıyrouz ama bunu kaynanam ıstedıgı ıcın yapmam bu seylerden sonra bana bıraz ZOR
oyle yanı
onun dısında kaynanama verdıgım tepkıyıb ır daha yaızyorum
sızde kalcam hafat ıcı..... bıdı bıdı
heee OLDU daha neler![]()
ne güzel kendi düşünmüş karar vermiş
buarada kayannam oglumu sevıyor yanı gorunurde oyle dogum gunune bayramlarda hep geldı uzerıne dusen vazıfelerı hep yaptı maddı oalrakda manevı olarakta ama bellkı suanda bır kaosun ıcınde
oda benı tanımıyor ıste benım ıcımdekı cırkefı uyandırırsa cok kotu olacak soncuta bır kadın ıcın cocukları muhımdır
herneyse sabırlı olmam laızm ben ılk hamılelgıjmdede bundada cok alıngan ve sınırlıyım :26:
Cudana bir degil dort kisiler syrica maddi durumun nasil oldugindan bahsetmistim 3 degil 7 bogaz birmi 7 3 erkek kp ve esimin bir iki yas kucuk kardesleribenimde yasamak isyedigim bi hayat var yahu yatak odasimi evliligim saat 11 ben hala saten gecelikleyim evde hatta evi bile supurucem bnumla
annem bakma kismima ise kv cok kinci bir kadin eve adim atmaz aramazsam bizede gelin dedim can atar bize gelneye dun cevap vwrmedi ve bilerek yapti bunu isler buyur birde ailem duyarsa bunu beni yerler annem bi hafta o kalsin bi hafta ben bakarim sakin kadini kirma doye daha dun soyledi
Hamilelikte canavarlasiyorum ben kafam allak bullak
canım şimdi kv elinde olmadan muhakkak ege ile torunu arasında ayrım yapacaktır...bu su geçirmez bir gerçek
ama artık şu akarabalardan sakama meselesi saçma..evleneli 1 yol oluyor yani..
ege şimdi küçük anlamıyor ama birkaç yıl sonra anlayacaktıır olup biteni..senin canın sıkıldığı kadar o çocukta dışlandığını düşünecektir..o yüzden dediğin planı biran önce yapki akrabaları öğrensin ve egeyi kabul etsinler öle yada böle..
kv kp egeyi bencede seviyorççhediye alıyorlar bayramlık alıyorlar..ama ne yazıkki bebek olunca elbet ilgileri alakaları bebeğe daha fazla olacaktır.. burada onurla sana çok iş düşecek canım..egeye bunu yansıtmammak az aza indirmek size düşüecek..
sen kv ne kırılmakla çok haklısın..dünkü konuda kesinlikle sen haklıydın dünde dedim..sadece söleme biçimin yalnış olmuştu..onda da üstüne düşeni yaptın özrünü diledin...ama bu kadar şimdi onlar üstüne düşeceni yapacaklar...eve egeyi herkese söleyecekler..
bu surec oncesınde babam onlarla bır konusma yapmayı dusunuyorlar
bır zahmet eve gelırken bebege getırdıklerı hedıyeden bır tanede ogluma getırmek zorunda hıısedecekler kendılerını zaten para sıkıntıları yok
hafta ıcıde bızde kalmazsa ne alaya
dıger mevzuyu suanda degıl 15 gun sonrakı duygusal doktor kontrolunden sonra yapıcam zaten dr kontrolunde aglıyorum cıkısta kendımı tutmazsam salya sumuk aglarım
bana degıl buarada esıme ıs dusuyor ınsallah guzel olacak
ege buyudugnde bu ayrıma ızın vermem canım o zamana kadar soylemeye mecburlar yoksa cocukları annemde bırakmıs kahve ıcmeye gıttıgımı gorurler
ıc sarpa sarır kı kaynanam benım oglumu nek adar cok sevıdıgımı bılıyor yemıcektır yanı
neyse bakalaım kaynanam ıc dunyasında bana soyledıklerınden psımanlık duyacakmı
gorucez
bu surec oncesınde babam onlarla bır konusma yapmayı dusunuyorlar
bır zahmet eve gelırken bebege getırdıklerı hedıyeden bır tanede ogluma getırmek zorunda hıısedecekler kendılerını zaten para sıkıntıları yok
hafta ıcıde bızde kalmazsa ne alaya
dıger mevzuyu suanda degıl 15 gun sonrakı duygusal doktor kontrolunden sonra yapıcam zaten dr kontrolunde aglıyorum cıkısta kendımı tutmazsam salya sumuk aglarım
bana degıl buarada esıme ıs dusuyor ınsallah guzel olacak
ege buyudugnde bu ayrıma ızın vermem canım o zamana kadar soylemeye mecburlar yoksa cocukları annemde bırakmıs kahve ıcmeye gıttıgımı gorurler
ıc sarpa sarır kı kaynanam benım oglumu nek adar cok sevıdıgımı bılıyor yemıcektır yanı
neyse bakalaım kaynanam ıc dunyasında bana soyledıklerınden psımanlık duyacakmı
gorucez