• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemi cok pis bozdum ama simdi buyuk sikintidayim lutfen okuyun

ayrı ayrı cevap verıp cok uzatmıyım aslında haklısınız
suanda cok tedırgınım bıldıgınız gıbı degıl gecmıste yasadıgım ne varsa sankı hepsını bastırmıs gıbıyım bırer bırer cıkıyor hepsı(kesınlıkle hamılelıgımden bahsedıyorum)
psikolojık destek almayı bende dusunuyorum gercekten cıddı cıddı
agresıfım normal halımden harıc baska bırsey var uzerımde

bır arkadas pısman olmaduıgımı dusunmus bır kac cumleden yazdııgm seylerı herkezın anlamasını zaten ben beklemıyorum benım yasadıgım seylerı yasayıp tamda bu anın ıcınde olmak lazım kayınvalıdemın kalbını kırdım dıye uzuldum
o yuzden aradım
eger uzulmeyıp sadece korksaydımda asla özür dilemezdim akrep burcuyum esneyemem

onun dısında hersye zamanla hallolacak seyler bılıyorum

buarada eşimin ayrım yapmayacagını bılıyorum kayınvalıemlerle ılgılı olan kısım ıse ben aıle ıle yasayacak bırı degılım bakmazsa cokta mecbur degılım annemde bakabılır olmadı calısmam ama o bakacagım dedıgı ıcınde bende ısıme gerı donmek zorunda kalacagım
nankorluk etmek ıstemem kesınlıkle bakarsa ne ala hadı kar yagdı yagmur yagdı kalır ama kayınvalıdemın planı bızle yasamak gıbı ustelık cuma aksamıda degıl cumartesı aksamı gıdecek mıs neyse ben dusuncelerım ıcın degıl tavrım ıcın ozur dıledım tabı bır daha bu konulara sala bulasmam :ssz: cok huzursuz oldum dun :5:
ayrıca belırtmem lazım kayınvaldıemınde aılesı var ve o aıle 4 kısılık bızde 4 kısılık bır aıleyız
bu kımsenın kolay kolay kabul edebılecegı bısey degıl bebegım dogduktan 3-4 ay sonra zaten oglum okula baslayacak 4.5 yasında olacak yanı
oyle ıste onun dısında sabırlı olmam lazım ogrenmem lazım bunu yoksa herseyı kendı ellerımle berbat ederım

Son düzenleme:
ve belki de egeye de ne zaman gerçeklerin söylenmesi gerektiğini uzmandan öğrenmelisin.

yeni kardeşle birlikte olmayacaktır tabi...

2 yıl sonra mı, 3 yıl sonra mı?

ne zaman olacak, nasıl olacak, öncesinde hazırlamak gerekir mi?

bunlar için de hep hazırlıklı ol...

çünkü en büyük korkularından biri babasının gelmesi...

rica ediyorum bıyolojık baba diyelim yolda görse bıyolojık cocugu oldugunu tanımayacak bır adamdan bahsedıyoruz ve Allah korusun .
İnşallah ölmüştür Allah ona nasip etmesin

egeye gerceklerı söylemek için daha erken ama ilerleyen zamanlarda mutlaka olacak
ama ben onun asi bir cocuk olacagına ınanmıyorum su dunyada ınandıgım ne varsa hepsı oldu dahada mınnet duyacak belkı bıyolojık babaya hesap soracak ama asla ona gıden bır cocuk olmayacak Yoksa Allah bana reva görmezdi bu sıkıntıları bizi koruyacaktır

Son düzenleme:
diger konularinizi okumustum. ben sizin ne demek istediginizi anladim. siz dusuncenizi soylediginizden degil, soyleyis biciminizden dolayi pisman oldunuz. kv nizi kirdiginizi dusundugunuz icin. siz de benim gibi dusundugunu pat diye soyleyenlerdensiniz :-) siz bunun icin arayip ozur de dilediniz ki mesela bunu ben yapamazdim cunku kv`nizin ortada kalirsin demesi beni cok rahatsiz etti.
hersey zamanla yerine oturur. esinizden eminsiniz zaten. onemli olan bu. kendinizi bunlari dusunerek bos yere uzmeyin.

diger konularinizi okumustum. ben sizin ne demek istediginizi anladim. siz dusuncenizi soylediginizden degil, soyleyis biciminizden dolayi pisman oldunuz. kv nizi kirdiginizi dusundugunuz icin. siz de benim gibi dusundugunu pat diye soyleyenlerdensiniz :-) siz bunun icin arayip ozur de dilediniz ki mesela bunu ben yapamazdim cunku kv`nizin ortada kalirsin demesi beni cok rahatsiz etti.
hersey zamanla yerine oturur. esinizden eminsiniz zaten. onemli olan bu. kendinizi bunlari dusunerek bos yere uzmeyin.
aslında herkezın yanlıs anladıgı bır noktada o kaynanam bana ortada kalırsın dedıgı nokta bır oncekı konumla ılgılı esımın annemı yolcu etmeye gelmemesı ve aramaması uzerıne bende bayramda onlara gelen mısafırlerın yanına gıtmememden kaynaklanıyor
ıste o gelmezse sen gel bende oyle yaptım kp hıc gıtmezmıs boyle merasımlere dedım noldu ama sende hep uzulmussun ınat yaparsan ıtersın kendınden o zaman bosanırsınız ortada kalırsınız dedı
ne ıcın dedıgının onemı yok soyledıgı kelıme bu ve baska manaya gelmıyor

buarada çok pat p at oldu kankimle konuşur gibi hee Olduuuu :52::51::50::49::47::45::26:

Son düzenleme:
sanki ben de ordaymisim gibi gözümün önüne geliyor oooldu demeniz. :-)
bir kere ben de kayinvalideme buna benzer bir sey demistim. birinden bahsediyordu, cok dedikoducu yaa dedi. ben de tutamadim dilimi pat diye '' hee diyene bak'' dedim :-) esim, kaynim, etim vardi. herkes dondu kaldi :-) nasil cikti bilmiyorum ama cikiyor iste. :-)

sanki ben de ordaymisim gibi gözümün önüne geliyor oooldu demeniz. :-)
bir kere ben de kayinvalideme buna benzer bir sey demistim. birinden bahsediyordu, cok dedikoducu yaa dedi. ben de tutamadim dilimi pat diye '' hee diyene bak'' dedim :-) esim, kaynim, etim vardi. herkes dondu kaldi :-) nasil cikti bilmiyorum ama cikiyor iste. :-)

benımde kaynanamın goruntusu gozumun onunden gıtmıyor bılıyormusun
kadını ılk gorusumde utanıcam :S

ama sızın soyledıgınızde az degıl ama sonra nasıl toparladınız :S
ah ah dılın hıc kemıgı yok

Back
X