Vardır tabi ama %90 ı geçen ay evlenmiştir
Yani canım malesef iyi olanda azınlıktadır teyzeler doğru durmuyo :)o kadar vahim yani
maşallah ne güzel..ben de severim esimin ailesini.baştan biraz sorun olmuştu ama toparladık.bizden kaç kişi var acaba?Ben 2 yıllık evliyim, kayınvalidemi ve eşimin tüm ailesini çok seviyorum onlar da beni çok seviyorlar öz kızlarından ayırmıyorlar. Allah nazardan saklasın da :)
ben de severim kayınvalidemi :)forumda hep kv kp sorunları var.merak ettim ,hiç iyi geçinen yok mu acaba eşinin ailesiyle
Bende 4 aylıkevlıyım ama basta nasısa ole gıdıo bende cok sevıom benm kayın vadem cok cekmus kaynadan ben yappmm dıo kayın peferm seker gıbı adam kayınlaarıma laf yok onlrda cok ıyıler ılk gelnm belkı ondn xr.........................
maşallah canım bunları benim kv de yapıyor hakkını yiyemem. maddi manevi esirgemez ama benimle nişanlandığımdan beri kavgayı bırakmıyoBenim kayınvalidem şekerdir her gören bayılır Allah o yönden yüzümü güldürdü şükürler olsun giderim iş yaptırmaz bi tencere yemek yapar verir hediyeler alır inanın annem bile gıcık eder ama o etmez melek gibi yüzü de nurlu zaten şimdi oraya gidiyoruz bukadar övdüm inşallah nazar değmez
Benim kayınvalidem şekerdir her gören bayılır Allah o yönden yüzümü güldürdü şükürler olsun giderim iş yaptırmaz bi tencere yemek yapar verir hediyeler alır inanın annem bile gıcık eder ama o etmez melek gibi yüzü de nurlu zaten şimdi oraya gidiyoruz bukadar övdüm inşallah nazar değmez
ne güzel.ben çektim o da çeksin dememiş kvniz.Bende 4 aylıkevlıyım ama basta nasısa ole gıdıo bende cok sevıom benm kayın vadem cok cekmus kaynadan ben yappmm dıo kayın peferm seker gıbı adam kayınlaarıma laf yok onlrda cok ıyıler ılk gelnm belkı ondn xr
maşallah canım bunları benim kv de yapıyor hakkını yiyemem. maddi manevi esirgemez ama benimle nişanlandığımdan beri kavgayı bırakmıyohem severim hem döverim kafasında galiba. bana pahalı elbiseler alır mesela ama lafınıda sokar bende bazen idare ediyorum bazen bende laf söylüorum bazende ben bi şey söylemeden küsüyo
Yok vala yemk yapar gtrr koye gıdık gecen su soouk ben yım bulsklr fln dıodaben yapıom gene xdne güzel.ben çektim o da çeksin dememiş kvniz.
Ben 4senedir evliyim ayrıca kayinvalidemle altli üstü oturuyoruz. Çok seviyorum kendilerini şimdi bide hamileyim kendi annem bu kadar ilgilenmiyor bazen kendi ailemë kızıyorum. Babam hiç özledim diyip gelmez annem de haftada bi gelir bazen 2 3 saat durur gider çünkü evde abimle ilgilenmesi gerekir. Nasıl olsa ben evliyim eşimin ailesi çok iyi diye rahat davranır. Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin. Ama ben kayinvalide konusundaki çok sansliyim hastaneye bile hiç yalnız göndermiyor sağolsun her konuda hep yanımda yaşlanInca ona seve seve bakicammm
Yok vala yemk yapar gtrr koye gıdık gecen su soouk ben yım bulsklr fln dıodaben yapıom gene xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?