- 18 Şubat 2018
- 13.590
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.814
- 598
- 45
- Konu Sahibi mavikelebek43
-
İyi gelin misiniz?Öyle desen milletin içinde kötü gelin olurum
Ay kusura bakmayın ama gülerken bağırdım resmen sinirden ya ne insanlar var. Evet kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama öksüz yetim gibi de evlendirmemeli ya. O kadar da değil. Çocuğunuz evlenirken aman naparsa yapsın diye düşünebilir misiniz cidden? Bişeylerin ucundan tutup destek olmaz mısınız?Benim kaynanam düğünümde tahta hediyelik eşya hediye etti sadece yani sizinki yemek vermiş tv almış benimki hediye gelen paraları çaldı gitti
İşte insanlık burada devreye giriyor ben kendi çocuklarıma elimden gelenin fazlasını yaparım mesela ama insan olmayana da zorla birsey yaptıramıyorsun zorla güzellik olmuyorAy kusura bakmayın ama gülerken bağırdım resmen sinirden ya ne insanlar var. Evet kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama öksüz yetim gibi de evlendirmemeli ya. O kadar da değil. Çocuğunuz evlenirken aman naparsa yapsın diye düşünebilir misiniz cidden? Bişeylerin ucundan tutup destek olmaz mısınız?
O zaman misafir gibi devam etsinler hayatlarına. Oğlumun kızımın evi ne istersem yaparım yok yani öyle. Destek olmadılar köstek olmasınlar. Ben kardeşim evlense bırak çocuğumu ona bile koştururumİşte insanlık burada devreye giriyor ben kendi çocuklarıma elimden gelenin fazlasını yaparım mesela ama insan olmayana da zorla birsey yaptıramıyorsun zorla güzellik olmuyor
Bileziklerinizi kim aldı, gökten mi düştü onlar?Çünkü ben onu bileziklerimle geri ödedim
Yapmak zorunda degiller bizde esimle yaptık herseyi ne guzel simdi evliligimizde söz hakki degiller eşinin ailesi hakkında ne düşünürsen düşman cekersin uzakmissin da evliliğini huzursuz etme gundeme getirip evlenmissin evinde mutlusun annesi sonucta ondan vazgeçecek hali yok esinin olaylari buyutmeyin kimseyle iyiyken kötü olmayinMerhaba
Esinin ve ailesinin hakkinda olumlu düşün sevecen ol ama mesafeni de tamamen indirme su sacma sapan dusunceler yerine kitap oku duzelirHanımlar ben buraya linçlemeniz için yazmadım fikir almak için yazdım evet düşüncem yanlış ama mani olamıyorum buna mesela iyi bi fikir verebilirsiniz yada bi tavsiye
Ailen yaptıklarını da borç olarak yaptı yani :) Ee tencere dibim kara senin ki benden kara durumu olmuş bu. Sizin aileniz de bir şey yapmamış oluyor o zaman...Çünkü ben onu bileziklerimle geri ödedim
Ne kadar cahilce bir üslup.Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin,kimselere muhtaç etmesin inşaallahHayır hiç birini yapmamış eşim kendi çalışıp okumuş yurdunun parasını vermedi yurt zaten parasızdı din üzerine bi yurt
Kendinize başka koca bulsaydiniz keşkeÇünkü benim gördüğüm hep böyleydi tanıdıklarımda ve kardeşlerimde hep böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?