- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Keşke KV gelmeseydi
Kendin idare ederdin daha iyimiş
Aman aman amanZaten kayinvalidenin evindeler. Üstüne konu sahibinin annesinde gelip doguma kadar gelip orda kalacakmis. Tam parti ortami olacak yani
Ayy ne çok yüklenmişsiniz konu sahibine küçük bir yerde yaşıyorum annem mecbur kardeşimle ilgileniyor diyor ZORUNDA kalmış beş yıldır gitmedegi eve gitmiş işte .
Konu sahibi en iyisi laf falan sokarsa karşılığını verin gerekirse sesinin kaydını alırım bu çocuklara birşey olursa oğlunla sen uğraşırsın deyin. Madem istemiyor açık açık söylesin istemiyorum diye. Ordan ciksaniz bebekelere birşey olabilir afedersiniz ama eşek gibi yardım edecek . İstemiyorsan oğluna söyle çözüm bulsun yoksa mecbur yemeğimi de yapacaksın bana da bakacaksın deyin
Yani şöyle söyleyeyim bazı insanlar sinsi oluyor milletin içinde mükemmel davranıp kayınvalide ya da gelin o benim kızım gibi yok o benim annem gibi kimse olmayınca da yılan gibi sokuyorlar bu insanlara yapılacak en guzel şey madem kizinim beni çok seviyorsun mecbur bakacaksın demek . Ben olsam hiccc rahatsız olmam yemek yapmıyor mu eşimi ararim o evden kovsun istemediğini söylesin . Evden istemediğini sadece geline bellu ediyor ama kadının gidecek yeri yok .otelde kalacak ya da hasta bakici tutacak parası var mı bakalım . Bunları yapsa bu kv hemen ayılır bayılır ben ona gül gibi bakıyordum diyeIsin garip tarafi gitmesi degil ki. Kadinin hareketleri ortada. Ama anneside oraya gelecek daha. Yani kadin istemedigini belli ettiği halde kalinacak. Ama onu gectim: neden esinden bosanmayi planliyor onu anlamadim.cevap da yazmiyor.
Ben heralde gidip otelde kalirdim bir hafta. Böyle insani cekip sinir olacagima oda servisini kullanirim daha iyi
Yani şöyle söyleyeyim bazı insanlar sinsi oluyor milletin içinde mükemmel davranıp kayınvalide ya da gelin o benim kızım gibi yok o benim annem gibi kimse olmayınca da yılan gibi sokuyorlar bu insanlara yapılacak en guzel şey madem kizinim beni çok seviyorsun mecbur bakacaksın demek . Ben olsam hiccc rahatsız olmam yemek yapmıyor mu eşimi ararim o evden kovsun istemediğini söylesin . Evden istemediğini sadece geline bellu ediyor ama kadının gidecek yeri yok .otelde kalacak ya da hasta bakici tutacak parası var mı bakalım . Bunları yapsa bu kv hemen ayılır bayılır ben ona gül gibi bakıyordum diye
Evet gerçekten öyle . Bence şu an çaresiz kalmış . En güzeli kayıt altına alsın ben olsam ya öyle yaparım ya da hiç takmam ağzımla isterim . Çaresizlik çok zor. Bende kanama sebebiyle iki gün yattım ve sağolsun yengem yardımcı oldu . Zorunlu degildi bu kadının torunu yani insanda biraz vicdan olur ya . Zaten kocasi da anlayışsız bir öküz olmasa annesi de bu kadarına cesaret etmezdiMuhtemelen..öyle veya böyle konu sahibine üzüldüm..zaten cani ile ugrasiyor üstüne elin delisi resmen..Allah kimseyi baskasinin vicdanina muhtac etmesin. Esin ama durumu söylemesi lazim..gerekirse kayit alarak. Iki yüzlü insanlardan zaten nefret ederim
Ayy ne çok yüklenmişsiniz konu sahibine küçük bir yerde yaşıyorum annem mecbur kardeşimle ilgileniyor diyor ZORUNDA kalmış beş yıldır gitmedegi eve gitmiş işte .
Konu sahibi en iyisi laf falan sokarsa karşılığını verin gerekirse sesinin kaydını alırım bu çocuklara birşey olursa oğlunla sen uğraşırsın deyin. Madem istemiyor açık açık söylesin istemiyorum diye. Ordan ciksaniz bebekelere birşey olabilir afedersiniz ama eşek gibi yardım edecek . İstemiyorsan oğluna söyle çözüm bulsun yoksa mecbur yemeğimi de yapacaksın bana da bakacaksın deyin
Evet esek gibi yardım edecek yardım etmek istemiyorsa da açık açık istemiyorum diyecek . Oğlunun gözünde iyi anne olmak için onun yanında gelinine iyi davranıp gidince ikiz gebelik geçiren zaten oldukça telaşlı bir kadına bencilce laf sokmanın canını sıkmanin manası yok . Hem bencil hem de sinsi bir kadın.Eşek gibi yardım edecek kısmına katılmıyorum. Mecbur falan da değil yemeğe bilmemneye.
Aynı mantıkta eşimiz çözüm bulamazsa biz de ona bakmak zorundayız. Yok öyle dava.
Evet esek gibi yardım edecek yardım etmek istemiyorsa da açık açık istemiyorum diyecek . Oğlunun gözünde iyi anne olmak için onun yanında gelinine iyi davranıp gidince ikiz gebelik geçiren zaten oldukça telaşlı bir kadına bencilce laf sokmanın canını sıkmanin manası yok . Hem bencil hem de sinsi bir kadın.
Yani ben bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum kanamam oldu çok çaresizdim babanneme gittim ve yengem yardımcı oldu . Bugüne kadar hiçbir zaman ondan herhangi bir talepte bulunmamisimdir. Kendisi de iş yapmayi pek sevmez . Ama mecburdum gerçekten şimdi konu sahibi de başka imkanı olsa eminim tercih etmezdi . Eğer iki gün sonra kendimi iyi hissetmeyip evime gelmeseydim mecbur kayınvalidem gelecekti ki hiç öyle bir ilişkimiz yok . O durumdayken eminim gözüne gozukmemiştir kayınvalidesi ile olan ilişkisi . Çünkü ne biliyim ya normal insan kendi torunu için yardımcı olur .düşünüyorum kayınvalidem çaresiz kalsa ben tabi ki yemeğini yaparım yanında da olurum bu insanlık vazifesi ne yaşanırsa yaşansın insanın o durumda aklına gelmezOğlunun yanında çok da ciciyi oynadığını sanmıyorum şahsen. 5 yıldır adam akıllı görüşmüyormuş konu sahibi zaten. Adam iyi olmadıklarını biliyordur.
Yani ben bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum kanamam oldu çok çaresizdim babanneme gittim ve yengem yardımcı oldu . Bugüne kadar hiçbir zaman ondan herhangi bir talepte bulunmamisimdir. Kendisi de iş yapmayi pek sevmez . Ama mecburdum gerçekten şimdi konu sahibi de başka imkanı olsa eminim tercih etmezdi . Eğer iki gün sonra kendimi iyi hissetmeyip evime gelmeseydim mecbur kayınvalidem gelecekti ki hiç öyle bir ilişkimiz yok . O durumdayken eminim gözüne gozukmemiştir kayınvalidesi ile olan ilişkisi . Çünkü ne biliyim ya normal insan kendi torunu için yardımcı olur .düşünüyorum kayınvalidem çaresiz kalsa ben tabi ki yemeğini yaparım yanında da olurum bu insanlık vazifesi ne yaşanırsa yaşansın insanın o durumda aklına gelmez
Evet zaten doğuma az kalmış doğumdan sonra orda kalmaması gerekir . Hatta normal şartlarda arası iyi olsa bile kalmaması gerekir bence tam o lohusalık sırasında anne ve kayınvalide sadece kendi doğru bildiğini yapacaklar . En güzeli evine geçmesiÇok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisinizdir.
Konu sahibi 5 yıldır kapımı kapatmıştım diye bi cümle kurdu. Kapanılan kapının işi düşünce açılması durumu yanlış gelen. Konu sahibinin anası da baksa kayınvalidede bakacakmış. Ben görüşmediğim insana bu kadar bel bağlamazdım.
Kv o ilde oturuyor olmasaydı nasıl çözüm bulacaksaydınız yine öyle yapsaydınız ve nefret ettiğiniz birinin evine yerleşmeseydiniz.Biz uzakta oturuyoruz 2 haftada kontorlum var yol yasak bana evim çok uzakta yola gidip gelemem zaten gidip gelsem kalmam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?