Kayinvalidemi hic sevmiyorum nefret ediyorum

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
5 yil boyunca burnumdan getirdi o kadar fena ki mecburen eline mahkum kaldım 5 yıldır çocuk tedavisi gördüm rabbim nasip etti verdi malesef annem şehir dışında olduğu için son haftalarım olduğu için kaynananda kal ben 1 hafta sonra gelirim dedi emanet etti burnumdan getirdi iki lokma ekmek veriyo başıma kakıyor eşim geliyor arada konusmaya karışıyor hamileliğim çok ağrılı geciyor sanki ondan yardım istiyorumda bana olmadık lafları söylüyor çok şikayet ediyorsun cekeceksin diyor ağrılardan ziyade doktorun bana verdiği ilaç çok kötü yaptı hem bulantı.hem ishal üzerine kasik agrisi eklenince mahvoldum ılacin yan etkileriymiş ben kendi derdimle uğraşıyorum kadın ordan sen söylesin sen böylesin demeye başladı sabah çıldırttı resmen beni sabah bir kahvaltı hazırladı dışarı çıktı akşam üçte geldi sonra uyudu kendim bir şey yapamıyorum ayağa bile kalkamıyorum ağırlastim.bebekler ayağa kalktıkça baskıyı artırıyor sen sürekli yatıyorsun diye şikayet ediyor biktim artık yeminle insan değil şeytan su 1 hafta geçse de annem gelsin diye dua ediyorum

Hamilelik hem çok keyifli hem çok zor bir dönem. Sona gelmissiniz psikolojik olarak da stres artışı yaşıyorsunuz sanırım. Bu yazdıklarını dışında size hakaret yaptığını ettiğini başınıza kalkiyorsa haklısınız. Ama sanki biraz da hamileliğin verdiği stresle fazla mi alinganlik yapıyorsunuz

İlk önce umarım sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Sonrasında bu kadar kin nefret dolu olmak sizi strese sokar bu da sağlınızı olumsuz etkiler. Bebeğe istemeden de olsa zarar verirsiniz. Annenizi arayın ve durumu güzelce anlatın . Şikayet etmeden sakince ağır bir hamilelik olduğunu ve annenize acil ihtiyacınız olduğunu söyleyin

Madem bu kadar sıkıntılı anneniz neden 1 hafta önce gelmedi
Kardeşim de hamile oda ağırlaştı hastahaneye kaldırdılar küçük bebek te var bakacak kimse yok mecburen gitti 1 haftalığına yoksa teslim etmezdi asla hatta halam ben bakarım dedi ama çok yüksek katta ve asansör olmadığı için gidemedim eline düştüm diye yapmadığı kalmiyor

Size illa biri bakmak zorunda mı?

Söyledim annemde az kaldı sabret diyor kimse anlamıyor herkes kendini düşünüyor sabahtan beri kalkamıyorum ağrıdan odaya bile gelmedi bir yandan acıktım yemekte yapmıyor resmen işkence cektiiryor eşim izinliydi yıllık iznini kullandı bitti izin alamıyor malesef olmadi babamı arayacağım evim uzak olmasa babamda kalırdım yolu yasakladı doktorum gidemediğim icon mecburen kaldım

Eviniz yok mu sizin? Geçin evinize konu kapansın
Evim 1.5 saatlik uzakta ben ilçedeyim bu ilde arabayı yasakladı bana doktor son haftalarım olduğu için bir de ikiz olduğu için yardım edecek biri lazım bana kendi başına bir şey yapamıyorum ki zaten suyumu bile doldururken bebekler baskı yapio ağrıdan ölüyorum

1 hafta dışardan yemek söyleseniz evinizde kalksanız daha rahat edersiniz

İyi hoş söylüyorsunuz da bu nefret
Doğumunuzu bile etkiler yalnız . Bu kadar stres hic iyi degil. Hamılelıhınız hem problemli geçiyor hem de aşırı stres altındasınız . Bu daha kötü sizin için

O zaman eşinize söyleyeceksiniz gitmeden kahvaltımı öğle yemeğimi hazırla diye. Suyu da yanınıza koyacak ve maalesef bir hafta böyle idare etmeye çalışacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…