- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
-
Kardeşim de hamile oda ağırlaştı hastahaneye kaldırdılar küçük bebek te var bakacak kimse yok mecburen gitti 1 haftalığına yoksa teslim etmezdi asla hatta halam ben bakarım dedi ama çok yüksek katta ve asansör olmadığı için gidemedim eline düştüm diye yapmadığı kalmiyorMadem bu kadar sıkıntılı anneniz neden 1 hafta önce gelmedi
Kardeşim de hamile oda ağırlaştı hastahaneye kaldırdılar küçük bebek te var bakacak kimse yok mecburen gitti 1 haftalığına yoksa teslim etmezdi asla hatta halam ben bakarım dedi ama çok yüksek katta ve asansör olmadığı için gidemedim eline düştüm diye yapmadığı kalmiyor
Söyledim annemde az kaldı sabret diyor kimse anlamıyor herkes kendini düşünüyor sabahtan beri kalkamıyorum ağrıdan odaya bile gelmedi bir yandan acıktım yemekte yapmıyor resmen işkence cektiiryor eşim izinliydi yıllık iznini kullandı bitti izin alamıyor malesef olmadi babamı arayacağım evim uzak olmasa babamda kalırdım yolu yasakladı doktorum gidemediğim icon mecburen kaldımİlk önce umarım sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Sonrasında bu kadar kin nefret dolu olmak sizi strese sokar bu da sağlınızı olumsuz etkiler. Bebeğe istemeden de olsa zarar verirsiniz. Annenizi arayın ve durumu güzelce anlatın . Şikayet etmeden sakince ağır bir hamilelik olduğunu ve annenize acil ihtiyacınız olduğunu söyleyin
Evim 1.5 saatlik uzakta ben ilçedeyim bu ilde arabayı yasakladı bana doktor son haftalarım olduğu için bir de ikiz olduğu için yardım edecek biri lazım bana kendi başına bir şey yapamıyorum ki zaten suyumu bile doldururken bebekler baskı yapio ağrıdan ölüyorumEviniz yok mu sizin? Geçin evinize konu kapansın
1 hafta dışardan yemek söyleseniz evinizde kalksanız daha rahat edersinizKardeşim de hamile oda ağırlaştı hastahaneye kaldırdılar küçük bebek te var bakacak kimse yok mecburen gitti 1 haftalığına yoksa teslim etmezdi asla hatta halam ben bakarım dedi ama çok yüksek katta ve asansör olmadığı için gidemedim eline düştüm diye yapmadığı kalmiyor
İyi hoş söylüyorsunuz da bu nefretEvim 1.5 saatlik uzakta ben ilçedeyim bu ilde arabayı yasakladı bana doktor son haftalarım olduğu için bir de ikiz olduğu için yardım edecek biri lazım bana kendi başına bir şey yapamıyorum ki zaten suyumu bile doldururken bebekler baskı yapio ağrıdan ölüyorum
O zaman eşinize söyleyeceksiniz gitmeden kahvaltımı öğle yemeğimi hazırla diye. Suyu da yanınıza koyacak ve maalesef bir hafta böyle idare etmeye çalışacaksınızSöyledim annemde az kaldı sabret diyor kimse anlamıyor herkes kendini düşünüyor sabahtan beri kalkamıyorum ağrıdan odaya bile gelmedi bir yandan acıktım yemekte yapmıyor resmen işkence cektiiryor eşim izinliydi yıllık iznini kullandı bitti izin alamıyor malesef olmadi babamı arayacağım evim uzak olmasa babamda kalırdım yolu yasakladı doktorum gidemediğim icon mecburen kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?