- 17 Eylül 2020
- 22
- 36
- 18
- Konu Sahibi Meftun blog
-
Aynı durumu yaşadınız mı yani? Nasıl başa çıkabildiniz peki?E bu benim ex kayinvalidem
Kayınvalide ile çok içli dişli olma gel der düğünden sonra sinek gibi yapıştın der.Ailem izin vermiyor de.Baktin laftan anlamıyor annen konuşsun.Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
İnanın onu da denedim ailem pek doğru bulmuyor diye bu kez başladılar zaman artık eski zaman değil. Öyle düşünmeyin diye. Israrları hiç bitmedi. Artık nişanlıma şikayet etmeye başladı istemiyor bize gelmek diyeKayınvalide ile çok içli dişli olma gel der düğünden sonra sinek gibi yapıştın der.Ailem izin vermiyor de.Baktin laftan anlamıyor annen konuşsun.
Nisanliyken ayrildigimiz için filmin devami yok bende. Tecrübelerimi aktarirdim yoksa. Esiniz dengeyi saglayabilen biriyse sıkıntı olmaz merak etmeyin her şey rayına oturur zamanla, sıkmayın canınızıAynı durumu yaşadınız mı yani? Nasıl başa çıkabildiniz peki?
Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Canım sımdıden boyleyse evlendıkten sonrasını dusunemıyorumMerhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Bana da yapıyorlar.Tecrubeliyim kaynana şehirdisinda ev tutuldu.Vay efendim babam yalnız gondermiyormus.Beni.Ama yalnız gondermeyip nişanlımla gezmeme izin veriyormuş.Esimin dayısının gelini var.O kadar sinir oluyorum ki nisanliyken kaynanasinin evinde kaldi.Mayis'ta düğünleri var.Nisanlisi ile nöbete kaliyorlarmis.Evde yokken nisanlilari birbirlerinden evinde kaliyorlarmis.Benden de bekliyorlar bunu.İnanın onu da denedim ailem pek doğru bulmuyor diye bu kez başladılar zaman artık eski zaman değil. Öyle düşünmeyin diye. Israrları hiç bitmedi. Artık nişanlıma şikayet etmeye başladı istemiyor bize gelmek diye
Duyduklarımı nişanlıma dahi söylemedim üstünü kapadım. Daha şimdiden aramız bozulmasın dedim. Önceden haftada 1 arardım çok söylendiği için 2-3 günde bir aramaya başladım. Bazen art arda ararım değişiyor işte muhabbetimize göre. En son iftara davet etti. Kayınvalidem de biraz hastaydı nişanlım da şehir dışında bu ara. Nişanlım gelince ayarlayalım bi gün hep beraber olalım dedim. Nişanlımı arayıp sen olmadığın için gelmek istemiyor bize diye sitem etmiş bu kez.Merhaba ;
Öncelikle laf götürüp getirine kişilere inanıp tavır almayın bu durum sizi üzer, nisanliniz ile iliskinize yansır.
Nisanlinizin bu konuyu size dile getirmesi pek hoş olmamış fakat gerçekten karsi tarafı aramalarinizin arasi uzun ise belki serzeniste bulunmuştur.
7 yıllık evliyim , kv demi her gün ararım kendi annem gibi. Ama bu kv demden de kaynaklıdır dediginiz gibi beni kızı gibi görür. Her anne hep gidilsin gelinsin ister benim annem de kv dem de ister zamanla bunun orta yolu bulunur merak etmeyin. Çok da kendinizi doldurua getirmeyin. İnsanların yorumlarını kulak arkası etmeyin tabi ama kendiniz tanıyın, kendiniz yorumlayın.
Ayy aynı bizim mesele. Habire bana başkalarını örnek gösteriyor. O kayınvalidesiyle şöyle bu böyle. Vallahi bıktım.Bana da yapıyorlar.Tecrubeliyim kaynana şehirdisinda ev tutuldu.Vay efendim babam yalnız gondermiyormus.Beni.Ama yalnız gondermeyip nişanlımla gezmeme izin veriyormuş.Esimin dayısının gelini var.O kadar sinir oluyorum ki nisanliyken kaynanasinin evinde kaldi.Mayis'ta düğünleri var.Nisanlisi ile nöbete kaliyorlarmis.Evde yokken nisanlilari birbirlerinden evinde kaliyorlarmis.Benden de bekliyorlar bunu.
Valla canım gozunu korkutmak istemem ama bu kadar alıngan biriyle işin zor bide çocuk gibi şikayet ediyorDuyduklarımı nişanlıma dahi söylemedim üstünü kapadım. Daha şimdiden aramız bozulmasın dedim. Önceden haftada 1 arardım çok söylendiği için 2-3 günde bir aramaya başladım. Bazen art arda ararım değişiyor işte muhabbetimize göre. En son iftara davet etti. Kayınvalidem de biraz hastaydı nişanlım da şehir dışında bu ara. Nişanlım gelince ayarlayalım bi gün hep beraber olalım dedim. Nişanlımı arayıp sen olmadığın için gelmek istemiyor bize diye sitem etmiş bu kez.
Kültür memleket farklılığı var mı ? ben daha sağ görüşlü muhafazakar iç Anadolu insanıyım.Esim Egeli benim.Hatta İzmirli.Ayy aynı bizim mesele. Habire bana başkalarını örnek gösteriyor. O kayınvalidesiyle şöyle bu böyle. Vallahi bıktım.
Kıskançlık gibi bir derdi yok da beni kontrolü altında tutmak istiyor sanırım. Ne isterse onu yapayım istiyor kayınvalidem. Nişanlım annesiyle çoğu şeyini paylaşır. Yakın bir ilişkileri var ama hiçbir zaman annesinin söyledikleri yüzünden kavga etmedi benimle. Annem böyle söyledi bilgin olsun tarzında anlattı hep kayınvalidemin söylediklerini de. Ama maalesef Evine karıştırmayacak bir kişilikte de değil şuandaValla canım gozunu korkutmak istemem ama bu kadar alıngan biriyle işin zor bide çocuk gibi şikayet ediyornisanlinin tavrı ne peki aranızdaki sınırı koruyabilecek birimi yani evine karıştırmayacak yeri gelince etrafa rest çekebilecek karekteri var mi birde kv oğlunu senden kıskanıyor mu
Duyduklarımı nişanlıma dahi söylemedim üstünü kapadım. Daha şimdiden aramız bozulmasın dedim. Önceden haftada 1 arardım çok söylendiği için 2-3 günde bir aramaya başladım. Bazen art arda ararım değişiyor işte muhabbetimize göre. En son iftara davet etti. Kayınvalidem de biraz hastaydı nişanlım da şehir dışında bu ara. Nişanlım gelince ayarlayalım bi gün hep beraber olalım dedim. Nişanlımı arayıp sen olmadığın için gelmek istemiyor bize diye sitem etmiş bu kez.
Hayır aynı memleketteyiz. Küçük bi şehir. Kayınvalidem de mesela kocasının ailesiyle pek görüşmez. Bi sorun yoktur aralarında ama çok mesafelidir. Kendi böyle ama benden de üst düzey bir yakınlık bekliyorKültür memleket farklılığı var mı ? ben daha sağ görüşlü muhafazakar iç Anadolu insanıyım.Esim Egeli benim.Hatta İzmirli.
nişanlınin tepkisi ne bu durumaHayır aynı memleketteyiz. Küçük bi şehir. Kayınvalidem de mesela kocasının ailesiyle pek görüşmez. Bi sorun yoktur aralarında ama çok mesafelidir. Kendi böyle ama benden de üst düzey bir yakınlık bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?