- 12 Temmuz 2006
- 57.241
- 218.895
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Meftun blog
-
Kayınvalidenize taviz vermeyin, sık sık gitmek aramak istemediğiniz halde sırf kayınvalide istiyor diye yapmayın.Hayır aynı memleketteyiz. Küçük bi şehir. Kayınvalidem de mesela kocasının ailesiyle pek görüşmez. Bi sorun yoktur aralarında ama çok mesafelidir. Kendi böyle ama benden de üst düzey bir yakınlık bekliyor
Aynı sorunlar bende de var.Ee kızcağız dertlenmiş konusunu anlatmış sevgili Nuranka. Sen gelmiş burda hemen araya kendini sıkıştırıyorsun tecrübeliysen ne yapması gerektiğini söylesene. Birine bir dert anlatırız hemen aaa o da dert mi bak bende de böyle bir dert diyen insanlar gibisiniz yahu.
Oğullarını bunaltiyorlar bildiğiniz gibi değil.Yaklaşık bir yıldır kayınvalidemle yaşıyorum geçici süreliğine. Daha doğrusu o bizle yaşıyor. Sizin kadar çok görmüyor olabilirim
Benim katlanabileceğim tavırlar değil açıkçası. Kendi annemle hergün konuşmazdım çocuğum olmadan önce.
Şimdi de torun görmek için arıyorlar hergün. Onda bile müsait olamadığım açamadığım oluyor.
Bence ne derse desin mesafe koyun tavrınızı bozmayın. Allah aşkına kayınvalide söylendi diye üzülmek ne. Bir de nişanlıyken.
Kötü davranmayın nazik sevecen ama mesafeli.
Oğullarıyla ailesinin çözmesi gereken bir konu. Oğulları sınırı çekecek o zaman. Kimse kimsenin huzurundan sorumlu değil. Herkes yetişkin gibi davranırsa sorunlar aşılır.Oğullarını bunaltiyorlar bildiğiniz gibi değil.
Örnek benim eşim diyor artık annemden anlayış beklemeyi bıraktım senden bekliyorumOğullarıyla ailesinin çözmesi gereken bir konu. Oğulları sınırı çekecek o zaman. Kimse kimsenin huzurundan sorumlu değil. Herkes yetişkin gibi davranırsa sorunlar aşılır.
boşamışAynı durumu yaşadınız mı yani? Nasıl başa çıkabildiniz peki?
Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Benim.kaynanmda nisanlyken oyleydi bi gun aramasam.hic aramyor derdi, simdi evlendim o artik pek aramaz takma kafana , kaynanalari hic bir kuvvet memnun edemez.Ooo bu benim kv. Memnun edemedim Bi türlü. Arıyordum sık sık. Eşime arayıp hal hatır sorup kapatıyor sadece diyormuş. Ee napim Türkiye gündeminden mi konuşayım ne istiyor dedim. Annem davet etmeni bekliyordur dedi. E çalışan kadınım haftada bir arıyorum zaten oturmaya gelin beklerim diyordum.
İçimden geldiği için değil görev olarak görüp arıyordum ama yok kadını memnun edemiyordum.arayımcada sitemli konuşuyordu iyiki arayabildin gibisinden. Eşime annen benden ne istiyor demiştim. Ayaklarını yıkayıp suyunumu içeyim. Hamileliğimde bir kez arayıp Bi ihtiyacın varmı çorba yapayım mı demedi. Çok riskli idi hamileliğim. Eşim kovid oldu aramadı. Ama hep bekledi. Kendi yattı hastanede ben gittim ilgilendim gel bana bende kal dedim gelmedi. Sonra msj atmış ruh hastası sen beni anne olarak görmedin diye. Fırsat bu fırsat eşime gösterip engelledim. Bir sene dir evime adım atamıyor. Ölse ölüsüne gitmem o derece
Onu şimdi böyle alıştırman çok kötü.Su saatten sonra nasıl yaparsın bilmiyorum ama araya mesafeyi koy.Suan sana anlaşılmaz hayal edilmez gelir ama kv yüzünden çok yipranirsin.Kadin oğluna gelin alır gibi seni hayatına arkadaş alıyor haberin yok.Bu arkadaşlık ileride boyut değiştirir her gün ben de ye iç ben geleyim sen gellerle taçlandiginda eşinle sana bir hayat kalmaz.Simdiden saygıyı ön planda tutarak mesafeli ol derimMerhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Kayınvalde kızı gibi görmez önce bunu kabul edin. Sizde onu kendi anneniz olarak göremezsiniz. Bu hayata kimseyi memnun etmek için gelmedik.Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
Öncelikle yetmeye çalışmayın kimseyi pohpohlamayın. İşte böyle naza çekiyorlar sonra. Herkes olana razı olsun. Konuşur konuşur susarlar sonrada hep böyleydi zaten diyerek kabul ederler. Etmezlerse de bu sizin için bir işaret demektir.Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?