Merhaba herkese, danışmak istediğim bi konu var, sorun bende mi onlarda mı anlamadım çünkü… Nişanlıyım ben 3 aydır. Kayınvalidemle sürekli görüşüyoruz, irtibat halindeyiz, güzel de gidiyor çok şükür ama gelin görün ki bunlara rağmen hiçbir şekilde yetemiyorum, memnun olmuyorlar. Kayınvalidem Her aradığında davet eder bize gel diye. İki günde bir. Ben de evlenmeden öyle sık gidilmesi taraftarı değilim, ki ailem de karşı bu duruma. Açıklıyorum da bu durumu uygun kelimelerle yine anlayış göstermiyorlar. Evlerine her zaman gitmesem de sürekli arayıp sorarım. Kayınvalidem sorun ediyor bunu işte… Bazen nişanlım arıyor annesi sitem etmiş benim hakkımda, onu hep davet ediyorum gelmiyor. Sormuyor. Aramıyor diye. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Her kandilde, özel günlerde, haftada bir muhakkak ararım ama o hergün arayayım istiyor. Her söylediğinde evine gideyim istiyor. Ben de her söylediğinde siz de gelin diyorum hep ben olmaz inşallah diyor ama yine de benden bekliyor. Bu durumda ne yapabilirim nasıl davranabilirim. Çok stress oluyorum artık. Kafama takıyorum. Ayrıca ortak tanıdıklardan benim hakkımda hoş olmayan birkaç şey söylediğini duydum. Ben kpss çalışıyorum atanmak için o da küçümser tarzda ev kızı çalışmıyor gibi kırıcı şeyler söylemiş. Mesleğe çok önem veren birisi kendisi. Onların söylediklerine ve kayınvalidemin yaptıklarına bakıyorum aşırı ikiyüzlü geliyor. Artık yoruldum ne istiyor benden. Beni kızı gibi görmesi, iyiliğimi istemesi gerekirken neden böyle davranıyor.