• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemi nasıl sevebilirim lütfen yardım!!!

Niye sevmeye calistiginizi anlayamadim gercekten. Sevilmesi mumkun olmayan bir kadinmis kayinvalideniz yani sizin icin :)

eşim bu duruma çok üzülüyor bende onu üzmemek için biraz çabalasam belki benim gibi olup sonra sevenler vardır diye düşündüm

sevemezsın tatlım zorla guzellık olmaz ama esını cok sevıyorsan ve bak cocugunuz da varmıs o zaman bosvermeye kafana takmamaya calısacaksın kayınvalıdenı baska yol yok

eşini sevdiğin için onunla da iyi geçin derim,çok fazla takma bence olduğun gbi davran seni bu şekilde kabul etcektr zamanla o da sever seni bakarsın :128:

Kayınvaliden kötüden ziyade hasta gibi normal bi'insan bunları yapar mı bilmiyorum cidden.
Eşin önce senin haline üzülsün bence zira tatlı annişini sevmiyo, kin besliyo değilsin.
Başkası olsa yüzüne tükürür, evine almaz sen gelmiş nasıl severim diyosun:52:
Sevilecek yanı yok ki sevesin.

oy oyy kaç gündür düşünüyorum bunu,aynı durumdayım sevemiyorum.Zerre kadar hemde...Kendimi ölçüp tartıyorum.Başkasına yaptığım bir şey çok hoşuma gidiyor ama onlara elimi kaldırmak istemiyorum...Şuan hasta kayınvalidem hastanede yatıyor insan bir şey hissetmezmi,mühürlenmiş kalbim sanki...

Demin yazdığım cevaptan sonra düşündüm de: sanırım onca yaşadıklarımızdan sonra,şimdi aynı şeyleri yaşamasak bile,onlara yakınlık göstermekten çekiniyoruz,yine yüz bulup aynı şeyleri yapacaklarına inandığımız için...Yani koruma içgüdüsü bir anlamda...Ben şahsen biliyorum ki azıcık sevgimi göstereyim,mesafemi aşayım,benden çıkmazlar...EE niye huzurumu bozacak bir şeye sebebiyet vereyim ki...Yok yok böylesi daha iyi...ZORLA GÜZELLİK OLMUYOR.SEVEMİYORUM İŞTE....

böyle bi insanı sevmeye ısınmaya ne gerek varki :37: hem eşinde anlamış onun sadece sözde anne olduğunuki sen iyi annelik yptın diye ayaklarının altını öpüyo

* doğumumda hastaneye geldi ben neden böyle hastanede doğum yapmadım diye kp ile kavga etti

Buna çok güldüm.
Niye sevmeye uğraşıyorsunuz ki. Eşinizin hatırına saygılı davranın yeterli. Yaşına hürmeten saygı gösterin diyemiyorum baksanıza neler yapmış. Kendi huzurunuz için nefret de etmeyin ama böylesi zorla da sevilmez.

Mahkemelik olduğun bir kadını niye sevmeye uğraşıyorsun ki...

merhaba arkadaşlar
kv ile aramda ilk evlendiğimiz zamanlarda bazı sorunlar oldu bu sorunlardan dolayı kendisini bir türlü sevemiyorum biz istanbulda oturuyoruz onlar ankara da gitmemek için hep bahaneler uyduruyorum.
* çeyizimi çaldı
* eşimin düğünde taktığı altın seti çaldı
* eşim benimle tanışmadan önce çekip annesine verdiği kredi borcunu düğünden sonra çalışıp ben ödedim
* yıllarca sizin düğün bizi batırdı diyip durdu ama küçük kaynım ilk ay düğün borcu bitmişti dedi ki zaten düğünü eşim yaptı
* takıları bize vermek istemedi parayı aldı altınlardan 5 bin istedi bende altınları vermeyince bana düşman oldu
* gece yarıları saat 1 lerde arayıp eşime ne yapıyorsunuz diye kontrol etmeye başladı
* doğumumda hastaneye geldi ben neden böyle hastanede doğum yapmadım diye kp ile kavga etti
* doğumda yeni doğum yapan bir kadının üvey kızına saçma sapan akıllar vermiş kadın bizim odayı bastı
* 1 haftalık sarılık olmuş erken doğmuş bebeğimi 7 saatlik yola götürmek istedi izin vermedim tartıştık
* bebek mevlüdü yapıcam dedi gittik takıları ve paraları kendi aldı
* kaynım söyledi annesi bizi ayırmak için ilk yıllar hocalara gidiyormuş
..... ve bunun gibi bir sürü şey. son zamanlarda bir gelin daha aldı onunla uğraşıyor beni bıraktı. eşimin annesi sonuçta onun üzüldüğünü anlıyorum ve eşimin üzülmesini istemiyorum. bana yardım edin kızlar bu aileye nasıl ısınabilirim benimle aynı durumda olup atlatmış olanlar lütfen yardım :26:

Oncelikle sadece bu yaziyi okudum yorumlari okumadim herzamanki gibi.
Kayinvalideni sevmek zorunda degilsin ama saygi gostermek zorundasin.sana yapilanlari kurup kurup kendini doldurmayarak baslayabilirsin isinmaya!isinmak dediysem can ciger kuzu sarmaligindan bahsetmiyorum en azindan icin sogumali ve normal davranmalisin soyledigin gibi esinin uzulmemesi icin.

doğumumda hastaneye geldi ben neden böyle hastanede doğum yapmadım diye kp ile kavga etti
* doğumda yeni doğum yapan bir kadının üvey kızına saçma sapan akıllar vermiş kadın bizim odayı bastı

ne kaynanaymış

Cnm kendi cocuklari ile iyi olmayan biri sennle hic ii olmaz bosver sevme zorunlulugun yok saygisizlik yapma edebini koru sadece bak zaten uzakmisiniz bu sana yeter de artar bile bide yakin olsaydiniz esin annesinin sanaa yaptiklari icin uzulsun sende ona surekli sole bole die bahsetme ozaman uzulmez anlarim annesi sonucta ama napican herkes anne olamiyor cocugunu cok seven anne de sorun tek bunlar degil yani.

Son düzenleme:
B
merhaba arkadaşlar
kv ile aramda ilk evlendiğimiz zamanlarda bazı sorunlar oldu bu sorunlardan dolayı kendisini bir türlü sevemiyorum biz istanbulda oturuyoruz onlar ankara da gitmemek için hep bahaneler uyduruyorum.
* çeyizimi çaldı
* eşimin düğünde taktığı altın seti çaldı
* eşim benimle tanışmadan önce çekip annesine verdiği kredi borcunu düğünden sonra çalışıp ben ödedim
* yıllarca sizin düğün bizi batırdı diyip durdu ama küçük kaynım ilk ay düğün borcu bitmişti dedi ki zaten düğünü eşim yaptı
* takıları bize vermek istemedi parayı aldı altınlardan 5 bin istedi bende altınları vermeyince bana düşman oldu
* gece yarıları saat 1 lerde arayıp eşime ne yapıyorsunuz diye kontrol etmeye başladı
* 1 haftalık sarılık olmuş erken doğmuş bebeğimi 7 saatlik yola götürmek istedi izin vermedim tartıştık
* bebek mevlüdü yapıcam dedi gittik takıları ve paraları kendi aldı
* kaynım söyledi annesi bizi ayırmak için ilk yıllar hocalara gidiyormuş
..... ve bunun gibi bir sürü şey. son zamanlarda bir gelin daha aldı onunla uğraşıyor beni bıraktı. eşimin annesi sonuçta onun üzüldüğünü anlıyorum ve eşimin üzülmesini istemiyorum. bana yardım edin kızlar bu aileye nasıl ısınabilirim benimle aynı durumda olup atlatmış olanlar lütfen yardım :26:

Böyle bir kv sevmek çok zor...zira sevilmemesi için elinden geleni yapmış.bence bundan sonra sevmeniz biraz imkansız ama eşinizin annesi olduğu için saygı olması lazım..

tüm kötü özelliklerini saymışsınız birde sevmeye sebep aramışsınız.

şakamı bu.

bu kadın sevilir mi?

başkası yazmış gibi okuyun bakalım sevecekmisiniz bu kadını.

:19:

Allah akıl fikir versin kaynananıza birde vicdan.

Kayınvalidesini kim seviyor ki siz sen seveceksin tatlım :34:

illaha da sevmek istiyosan olumlu yönlerini düşün derim
hatta say burada,cidden merak ettim

Merhaba

Sevmek zorunda değilsiniz hiçkimseyi. Siz kendinizi sevin,kendinize saygı duyun,ondan sonra herşey kendiliğinden gelir zaten.

Back
X