- 22 Mayıs 2012
- 11.051
- 30.710
- 798
Konu sahibinin anlatımına göre kadının giyiminden, belki aksanından vs utandığını düşünüyorum. Yine kendisinin anlatımından kadının ona hiçbir zararı yok. Önüne bile yemek getiren birisiymiş. Bu kadar aşağılanmayı haketmiyor bence. Hangimizin bir başkasını aşağılamaya hakkımız var ki? Önce bir kendimize bakmalıyız. Konu sahibi yorumlarımı beğenmedi diye bana bile beddua etti. Mesela onun adına utanmadım ama üzüldüm içi bu kadar pis olduğu için. Banane yani ben neden bir başkası için utanayım. Beni kendi düşüncem ilgilendirir. Saygı veya sevgi kişinin tercihidir ama aşağılamaya hakkı asla ve asla yok.Mesela burada yazmış. Bence çok komik. Eşimin annesini sevmiyorum diye eşimi neden bosayayim ayol kadinla ne işim var sapık miyim ben derim.
Ya insan yeri geliyor kendi annesi babasının bie davranışından utanıyor, kayinvalide diye kutsal değil ki. Uyanıyorsan utaniyordur ne yapsın? O benim kocamı doğurdu diye kendini mi telkin etsin? Milyon tane insan var hepsi de süper anne değil di mi?
Birisi sizi seviyor olabilir, ideal olanı evet onu sevmek ama karşı taraf çok cahil olabilir, çok geri kafalı hatta hadsiz yorumları olabilir.
Yani nasıl sevmezsin diye eleştiren de var. Aşağılıyor diye eleştiren de var. Her şeye saygı duyamayiz yani nasıl duyabilir bir insan her şeye saygı?