- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.554
- 798
Öyleleri konu sahibi gibilerine düşüyor, gelsin de sana azıcık 2 ders versinAnacım ben önüme yemek getireni bulsam tepemden indirmem aah nerde öyleleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleleri konu sahibi gibilerine düşüyor, gelsin de sana azıcık 2 ders versinAnacım ben önüme yemek getireni bulsam tepemden indirmem aah nerde öyleleri![]()
Gerçekten kendimden şüphe ettirdiniz bir an, üşenmeden dönüp baktım çünkü size yazmadığıma emindim. Gülbeyaz ve ffestinilante dışında kimseye yazmamışım. Ffestinilante, hiç kimse neden sevmiyorsun dememiş diye yazınca, şu şu yorumları gördüğüm için öyle bir yorum yazmıştım diyip siz dahil 3 kişiyi alıntı yapıp örnek vermişim. Neye istinaden şaşırdığımı söylemek için.
Herkes tabi ki kendi penceresinden yazıyor ve ben de genelde fikirleri okumak için biraz meraktan bu siteye giriyorum. Genelde belli bir çizgide ve tahmin ettiğim şekilde giderken çoğu post, farklı beklediğim cevaplar görünce şaşırıyorum bazen. Bu kadar yani kimseyi sırayla sorguya çekmiyorum.
Herkes anne babası gibi olamaz, armut her zaman dibine düşmez. Öyle olsa burda sürekli anne baba eleştiren postlar açılmazdi diye düşünüyorum. YouTube örneği de gayet normal, gözümde direkt cahil bir teyze canlandı ona göre düşündüm.
Dediğim gibi ben diğer üyeye siz dahil 3 kişinin yazısını alıntı yapıp örnek olarak vermişim. Size yazmadım yani, belki okurken yanlış anlamışsınızdır. İlk cümleye, mesela burada bu var diye başladığım için anlaşılır sandım ama demek biraz eksik açıklamışım.Bana yazmadığınıza emin misiniz :) 3.sayfada yorumununuz duruyor. Tekrar bakın isterseniz. Zaten ben de neden sevmiyorsun demedim hatta kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz yazdığımı da okuyabilirsiniz.
Anne babayı eleştirmek başka anne babanın eğitimiyle şekillenmek başka. Ben herkes yüzde yüz anne babasının tıpkısının aynısı olur demiyorum zaten, insan anne babasından tamamen bambaşka olamaz diyorum bu cümleler de farklı birbirinden. Sizinle aynı düşünmek gibi bir mecburiyetimiz yok.
YouTube örneğinizi yine anlamsız buluyorum. Eşinin annesinin şahsi bir yanlışı olmadığı halde hiç tanımayan insanlara yerilmesiyle sokak röportajındaki birinden utanmak nasıl aynı olabilir? Yorum yazarken konu dışına çıkmazsanız daha anlaşılır olur
Evet hak veriyorum ama onun da yemeğimi önüme getirmesine izin vermem. Bayramdan bayrama mesafeli görüşürüm.Dediğim gibi ben diğer üyeye siz dahil 3 kişinin yazısını alıntı yapıp örnek olarak vermişim. Size yazmadım yani, belki okurken yanlış anlamışsınızdır. İlk cümleye, mesela burada bu var diye başladığım için anlaşılır sandım ama demek biraz eksik açıklamışım.
Post sahibi aralarda kv cümlelerinden örnek vermiş, siyaset olmasın da tam x parti lafları yani, aklıma direkt sokak röportajı teyzeler geldiyani çok şükür çevremde öyle insan yok ama eşimin annesi öyle olsa ben de sevmem, saygı duymam. Ama eşim de benim gibi 17sinde evden ayrılsa bambaşka karakteri olsa falan annesi öyle diye onu da aynı kefeye koymam.
Tabi bunlar post sahibinden yine tamamen bağımsız fikirlerim. Ona kalsa buranın %99 ile zaten ortak paydada bir şey bulamam ki, genel hatlarıyla konuşuyoruz hepimiz.
Geri kafalı ya da ileri görüşlü ne farkeder size yaklaşımı iyi olan senede bir iki defa gördüğünüz birine ne bu kin nefret. Oğlu da zamanla anasına benzeyip gidecek kafa olarak onu napacaksınızGeri kafalıdan kastettiğimi örneklerle anlatsam emin olun böyle konusmazdiniz.
Nasıl ya sevdiğimiz herkesin anası/babasını da sevmek zorunda mıyız?Kadının oğlunu sevip almışsınız koca niyetine. Kadından utanıyorsunuz!
Yani konu sahibi konusuna yalan söylerek mi giriş yaptı, neden böyle bir şey yapsın ?O kadar geri kafalı birinin gelininin ayağına kahvaltı götürceğine inanmıyorum açıkçası
Hanımefendi biz 6 sayfa konuştukNasıl ya sevdiğimiz herkesin anası/babasını da sevmek zorunda mıyız?
Yani konu sahibi konusuna yalan söylerek mi giriş yaptı, neden böyle bir şey yapsın ?
Dediğim gibi ben diğer üyeye siz dahil 3 kişinin yazısını alıntı yapıp örnek olarak vermişim. Size yazmadım yani, belki okurken yanlış anlamışsınızdır. İlk cümleye, mesela burada bu var diye başladığım için anlaşılır sandım ama demek biraz eksik açıklamışım.
Post sahibi aralarda kv cümlelerinden örnek vermiş, siyaset olmasın da tam x parti lafları yani, aklıma direkt sokak röportajı teyzeler geldiyani çok şükür çevremde öyle insan yok ama eşimin annesi öyle olsa ben de sevmem, saygı duymam. Ama eşim de benim gibi 17sinde evden ayrılsa bambaşka karakteri olsa falan annesi öyle diye onu da aynı kefeye koymam.
Tabi bunlar post sahibinden yine tamamen bağımsız fikirlerim. Ona kalsa buranın %99 ile zaten ortak paydada bir şey bulamam ki, genel hatlarıyla konuşuyoruz hepimiz.
Bu yaştan sonra kadını değiştiremezsiniz. Bana bir zararı yok demişsiniz o zaman yapmanız gereken şey duymazlıktan gelmek.Bana bı zararı yok. Ama dışardaki kendinden farklı yaşayan tüm insanları cehennemlikmis gibi görüyor.
Seninde sevgine muhtacdi zaten.Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum![]()
Kayinvalidesini seven var mı?Kızlar çok bunaldigim için buraya yazıyorum. Kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum. Kayınvalidem çok kötü biri değil. Yanlız biraz geri kafalı. Bana kötü davranmıyor. Hatta çok düşünüyor bazen. Yemek tabagimi bile hazırlayıp önüme koyuyor. Yanlız ne yaparsa yapsın sevemiyorum. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bazen ondan utanıyorum. Sonra düşününce kendime kızıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Zaten yılda birkaç defa görüyorum. Ama kişilik olarak bana çok ters biri. İçimden sevmek gelmiyor. Off bilmiyorum![]()