kayınvalidemi sevmiyorum

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler

Valla kelin merhemi olsa başına sürermiş derler ya...bende sevmiyorum işte sevmiyorum...5 yıldır evliyim birkac yaptığı seyler var heleki o aklınca laf sokmaları çıldırtıyo..o söylüyo ben söylüyorum artık perdeyi patlattım..bende aramıyorum bayramdan bayrama kandilden kandile...sanki anacım çöle düştüm buda karşıma çıkan kutup ayısı..

Sevmek zorunda degilsin , Saygi duy yeter..

Esinin hatirina fazla bulasma bence , arana mesafeyi koy ama kaynana yuzunden evliligin bozulmasin ..

gençken bana yapmadığını bırakmadı ne doğumlarımda ne zor anımda hep yalnız bıraktı sahiplenmedi üstüne üstlük bana iğne ucu kadar iyiliği dokunmazken beni kullanmaya kalkardı

Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...

Bir cok kisi yasiyor bu durumu. Siz mesafeyi koymaya calisin ve ne olursa olsun esinizin hatirina saygisizlik etmeyin. Gerektiginde özel günlerde görüsün yeter.
Ben mesafeyi koruyorumda o benim kıya sahanlığımda hep...kardak kayalıklarında yunanistan türkiye bizde de kaynana ve ben oğluda paylaşılamayan topraklarben gitmiyorum ki çalışmaktan..maşallah o hafta 7 o sekiz buraya geliyo minnak eltiylen..

Nerden buldun kız böyle kaynanayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…