- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Bu iyi fikirmiş bak...Denesek mi ki...Bende uyutsam mı diyorum bazen..Bende sevmiyorum. Bazen içimden yemegine musil katıp motorunu bozmak geliyor
Saygısızlığı onlar yapıyo ki zaten hep bir laf sokmaya çalışmacalar...Sevmek zorunda degilsiniz, saygisizlik etmeyin yeter.
Saygısızlığı onlar yapıyo ki zaten hep bir laf sokmaya çalışmacalar...
Ben mesafeyi koruyorumda o benim kıya sahanlığımda hep...kardak kayalıklarında yunanistan türkiye bizde de kaynana ve ben oğluda paylaşılamayan topraklarBir cok kisi yasiyor bu durumu. Siz mesafeyi koymaya calisin ve ne olursa olsun esinizin hatirina saygisizlik etmeyin. Gerektiginde özel günlerde görüsün yeter.
Nerden buldun kız böyle kaynanayı...Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Nerden buldun kız böyle kaynanayı...
Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik ene güzel şanslısınız bizimkide zırnık koklatmaz pinti kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?