- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi sensizhicim
-
evlenmeden önce çooook çektik canımda evlendikten sonra hiç görüşmedik.en son düğünümüzde bile olay çıkardı.en güzel günümüz rezil oldu ama çok şükür mutluyuz kimse ayıramadı bizi.Allah vicdan versin tüm kvlereSende kaynanadan çekenlerdensin demek..Allah kolaylık versin kardeşim
Amin canım..Allah ayırmasın eşinle seni inşallah..Ne güzel nazar değmesin çok kaynana var öyle ayıran..benim kaynanamda melek gibidir ya..Eşimle tartışırız bazen hep benim arkamı kollar eşime laf söyler..Benimki numunelik herhalde pek rastlanmıyor böylelerine :)evlenmeden önce çooook çektik canımda evlendikten sonra hiç görüşmedik.en son düğünümüzde bile olay çıkardı.en güzel günümüz rezil oldu ama çok şükür mutluyuz kimse ayıramadı bizi.Allah vicdan versin tüm kvlere
amin canımm benim.ay ne güzel ne kadar çok şanslısın.bende çok isterdim öyle kv olmasını.ama ilk tanıştığımız andan itibaren bakışları,laf çakmalarından korkmuştum sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef.nişanlıyken ufacık tartışsak sevinçten dört köşe olurdu.bak seninki ne güzel seni korurmuş.Allah bozmasın canım nazar değmesinAmin canım..Allah ayırmasın eşinle seni inşallah..Ne güzel nazar değmesin çok kaynana var öyle ayıran..benim kaynanamda melek gibidir ya..Eşimle tartışırız bazen hep benim arkamı kollar eşime laf söyler..Benimki numunelik herhalde pek rastlanmıyor böylelerine :)
mesele eşte bitiyor canım.Allah kolaylık versinYa bu konu tam benlikmis daha simdi esimle tartistik dedim annenide babanida sevmiyorum zorundada degilom diye hem kp kv iksindende nefret ediyorum tek kv laf sokmasiyla ogluna kiyamayip bana sende cok sanslisin benim oglum gibisini bulmussun demesiyle evime gelip her esyama karismasiyla bittmiyo hemde kp derim bana kac kere bagirdigini bilirim esim arkamda dursa bitet ama tam bi ana kuzusu
ben eşimn aileainden hiçbirini sevmiyorum annesi babası kardeşlerini,,,onları görünce bir tuhaf oluyorum,,,, çünkü benim bir düşüğüme sebeb olduklarını düşünüyorum, (bilmiyorum belki de düşük olucakdı ama onların yüzünden evşmde huzur kalmadı stres yüzünden düşürdüm bebeğimi, bu hamileliğiminde başını yiyorlardı neredeyse,,,, )bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Beeen :)) Çok severim kayınvalidemi allah razı olsun. Birlikte yaşıyoruz 20 aylık evliyim evlendiğimden beri bi kez çamaşır artırmadı iş güç yapmamışın demedi. Eşimin işleri bozuldu ödü kopuyodu bişey istediğimde yapamicak diye hergün bi dolu poşetle gelir çikolatasından çerezine. Pedimi bile o alır. Memlekete gittim 1 hafta dolmadan gel artk özledik diyodu. Bir isterim 5 alır gelir. Allahım onu başımızdan eksik etmesin...
Değerini bil kv den nadir bulunanlardan :)
Bu grrcekten harbi olmusBende sevmiyorum. Bazen içimden yemegine musil katıp motorunu bozmak geliyor
Demi? Evet diğer yazılanları görünce bayağı gidip sarılmam gerek hatta :))
Bilmiyorum ya benm kayınvalidemin tek söylediği ben sana eziyet edeyim rahat huzur vermiyim w nolcak o zaman ödül mü vercekler olmaz öyle şey benmde kızım var niye elin çocuğunu üzeyim diyo :)
Sabahleyin eşimle ben 15 dk daha fazla uyuyalım diye o kalkıp hazırlıyo kahvaltıyı. Sonra da odasına gidiyo niye gidiyomisun dedim olsun sen geçir kocanı diyo. Özel günlerde falan evden gider yalnız bırakır. Bide benm ailem de ona çok çok hürmetli değer verdikleri için yapısal olarak da çok iyi bi insan işte allahIm bozmasın ne diyim :)
Değerini bil, çok anlatma maşallah de ..
Çok iyi anlıyorum seni bende sevmemiştim başlarda çok kötü şeyler yaşadık ama şimdi bana karşı iyi bende kin tutamam unutuyorum hemenbana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?