kayınvalidemi sevmiyorum

bende sevmıyorum sevmeyede çaba harcamıyorum artık benımde bı oğlum var ilerde kayınvalidemin bana yaptıklarını ben yapmıyayım dıye neye üzülüyorsam not almaya başladım oğlum benden nefret etmesın dıye

sizin için çözüm mesafeli fazla muhabbete gırmeden eşinizede fazla dertyanmadan bı hayat surmek ozaman sevmediğinizi eşinizin gözüne sokmazsınız

Sende kaynanadan çekenlerdensin demek..Allah kolaylık versin kardeşim
evlenmeden önce çooook çektik canımda evlendikten sonra hiç görüşmedik.en son düğünümüzde bile olay çıkardı.en güzel günümüz rezil oldu ama çok şükür mutluyuz kimse ayıramadı bizi.Allah vicdan versin tüm kvlere

Amin canım..Allah ayırmasın eşinle seni inşallah..Ne güzel nazar değmesin çok kaynana var öyle ayıran..benim kaynanamda melek gibidir ya..Eşimle tartışırız bazen hep benim arkamı kollar eşime laf söyler..Benimki numunelik herhalde pek rastlanmıyor böylelerine :)

Ben hâlâ kaynananizi nedem sevmediginizi anlamadim. Ben kaynanami seviyorum. Her yaşlı insan gibi onun da laf sokmalari var ama ne yapayim yaşlı sonuçta. Herkesin evi de ayri olduğu için sorun cikmiyor cok şükür. .

amin canımm benim.ay ne güzel ne kadar çok şanslısın.bende çok isterdim öyle kv olmasını.ama ilk tanıştığımız andan itibaren bakışları,laf çakmalarından korkmuştum sonrası çorap söküğü gibi geldi maalesef.nişanlıyken ufacık tartışsak sevinçten dört köşe olurdu.bak seninki ne güzel seni korurmuş.Allah bozmasın canım nazar değmesin

Ya bu konu tam benlikmis daha simdi esimle tartistik dedim annenide babanida sevmiyorum zorundada degilim diye hem kp kv iksindende nefret ediyorum tek kv laf sokmasiyla ogluna kiyamayip bana sende cok sanslisin benim oglum gibisini bulmussun demesiyle evime gelip her esyama karismasiyla bittmiyo hemde kp derim bana kac kere bagirdigini bilirim esim arkamda dursa sorun yok ama nerde o ana kuzusunda biktim valla ya

mesele eşte bitiyor canım.Allah kolaylık versin

Amin canim sagol aynen hersey getcekten erkekte bitiyor ama benim esim cok farkli daha bizim evimizi bile idare edemez her bi sey aldiginda baba bunu aldim falan herseyi rapor verir babasina bildigin babasi yonetiyo bizim evi babasina bi gun hayir ben bunu yapmak istiyorum bile diyemez titrer babasinin yaninda ben mi abartiyorum bilmem ama bana cok garip geliyor

ben eşimn aileainden hiçbirini sevmiyorum annesi babası kardeşlerini,,,onları görünce bir tuhaf oluyorum,,,, çünkü benim bir düşüğüme sebeb olduklarını düşünüyorum, (bilmiyorum belki de düşük olucakdı ama onların yüzünden evşmde huzur kalmadı stres yüzünden düşürdüm bebeğimi, bu hamileliğiminde başını yiyorlardı neredeyse,,,, )
ama asla ve asla bunu eşime söylemem,, şimdi doğum yapacağım ( sağlıkla huzurla umarım) belki gelecekler, tabiki de gelicekler asla eşime bu konu hakkında yorum yapmam,,, ( hatta yatak odamı onlara veririm)
eşim görümcelerimin eve geleceğini hayal ediyor ( ki hayatta gelmezler) tabiki de gelicekler diyorum,,,
KV bir ameliyat olması gerekiyor eşime annen 70 i geçmeden olsun amelşyatı diye konuşuyorum hatta doktor ayarlıyorum,,,
yani anlayacağın eşime asla onları sevmediğimi söylemiyorum eşimde salak bir insan değil onları sevmediğimi biliyor ama bana bunu söyleyebilecek bir gerekçesi yok elinde,,,
ama bu arada KV bir yıldır hiç aramadım,,, ( kendisi ararsa konuşuyorum,, gayet mesafeli, KV veyaa KP anne yada baba da demiyorum,, ( ilk evlendiğimizde derdim,, ne zamanki düşük yaptım birde baktım içten pazarlıklı demiyorum eskiden içimden geldiğinden derdim, anne & baba),,
eşimin ailesi ile kendi ailem aynı şehirde,, geçen gittiğimde bir ay kaldım aynı şehirde, gitmedim KV me,, maxaret uydurdum geçtim,,, ( aslında hep giderdim ama ne zaman kızları onu evine geldi başka şehirden çağırmadı beni, kızları izin vermiyor çünkü,, )
nasıl olsa artık gittiğimde eşşek gibi gideceğim çünkü bebeğim olucak,, sonuçda onların torunları görmeleri gerekir diye düşünüyorum,,, ben sevmiyebilirm ama çocuğumun babaannesş dedesi, halası,,, çocuğumun hakkını yiyemem,,,,
yani diyeceğim ben çok mesafeliyim eşimin ailesine ve bu hep böyle olucak,, ama evime gelirlerse buyrun diyeceğim, asla ve asla saygı da bir kusur etmeyeceğim,,, çünkğ bu gibi şeyler evliliği içten içe çökertiyor,,, sevme o insanları ama bunu kendine sakla arkadaşınla paylaş, annen ile paylaş,,,
birde bir gğn bşr bayan burada bir konu açmış,,,, KV si le sorunları varmış, ve evine asl agitmiyormuş küsmüş yani,, sonra KV vefat etmiş (kimin önce gideceğini kimse bilemezde),,, ve eşi ile çok büyük problemleri olmuşdui,,, ve kaç yıllık evli,,,
bunu okudukdan sonra dedim ki aman Leble,, küsme, saygıda kusur etme,,, sevmek zorunda değilsin ama bunu da eşinle paylaşma,,,
çook konuşdum,,,,

Değerini bil kv den nadir bulunanlardan :)

hic gelip itmemeleri evliligini ilerde derinden sarsar bence. bi arkadasim sadece bu yuzden bosanmisti. esin hatali olduklarini gorsede annesi babasi neticede. yine git-gel derim ben. ama arana mesafe koy. laf sokarlarsada cevap verme. sende alttan alttan herkes evinde iyidir dersin anlar zaten bence

Değerini bil kv den nadir bulunanlardan :)

Demi? Evet diğer yazılanları görünce bayağı gidip sarılmam gerek hatta :))
Bilmiyorum ya benm kayınvalidemin tek söylediği ben sana eziyet edeyim rahat huzur vermiyim w nolcak o zaman ödül mü vercekler olmaz öyle şey benmde kızım var niye elin çocuğunu üzeyim diyo :)
Sabahleyin eşimle ben 15 dk daha fazla uyuyalım diye o kalkıp hazırlıyo kahvaltıyı. Sonra da odasına gidiyo niye gidiyomisun dedim olsun sen geçir kocanı diyo. Özel günlerde falan evden gider yalnız bırakır. Bide benm ailem de ona çok çok hürmetli değer verdikleri için yapısal olarak da çok iyi bi insan işte allahIm bozmasın ne diyim :)

Ölümlü dünyada değmez.
Sadece bir kaç sözü hareketi battı diyorsun. Sadece bunlardan dolayımı canını verse yinede sevmeyeceksin. Demekki kindarsın, söylediğin gibi değilsin. Somut birşey yok. O kadarcık laf söz her ailede oluyor. Herkes birbirinden nefret etsin o zaman.
De ki küfür etti, hakaret etti, yuvamı dağıtıyor, hak vereyim.
Sende sevilmeyen bir kv olacaksın. Aynısını yaşatmadan öldürmez Allah.

Değerini bil, çok anlatma maşallah de ..

Çok iyi anlıyorum seni bende sevmemiştim başlarda çok kötü şeyler yaşadık ama şimdi bana karşı iyi bende kin tutamam unutuyorum hemen
Sana tavsiyem eğer şimdi bi zararı dokunmuyosa sana eşine daha fazla içindekini büyütme

Sevmiyorum, eşim de biliyor, görüşmüyorum, kafam rahat. Bir tek annesi değil, diğer yakınlarıyla da aynı şekilde. Her biri şimdi pişman, ama benim giden güzel günlerim geri gelmiyor. Sizde yüz vermeyin resmi olun, eşin de ailesine azcık cevap verseymiş canım. Senin yuvan zedeleniyorsa eşinin ailesi yüzünde, bence eşin biraz telaşlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…