bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
ben eşimn aileainden hiçbirini sevmiyorum annesi babası kardeşlerini,,,onları görünce bir tuhaf oluyorum,,,, çünkü benim bir düşüğüme sebeb olduklarını düşünüyorum, (bilmiyorum belki de düşük olucakdı ama onların yüzünden evşmde huzur kalmadı stres yüzünden düşürdüm bebeğimi, bu hamileliğiminde başını yiyorlardı neredeyse,,,, )
ama asla ve asla bunu eşime söylemem,, şimdi doğum yapacağım ( sağlıkla huzurla umarım) belki gelecekler, tabiki de gelicekler asla eşime bu konu hakkında yorum yapmam,,, ( hatta yatak odamı onlara veririm)
eşim görümcelerimin eve geleceğini hayal ediyor ( ki hayatta gelmezler) tabiki de gelicekler diyorum,,,
KV bir ameliyat olması gerekiyor eşime annen 70 i geçmeden olsun amelşyatı diye konuşuyorum hatta doktor ayarlıyorum,,,
yani anlayacağın eşime asla onları sevmediğimi söylemiyorum eşimde salak bir insan değil onları sevmediğimi biliyor ama bana bunu söyleyebilecek bir gerekçesi yok elinde,,,
ama bu arada KV bir yıldır hiç aramadım,,, ( kendisi ararsa konuşuyorum,, gayet mesafeli, KV veyaa KP anne yada baba da demiyorum,, ( ilk evlendiğimizde derdim,, ne zamanki düşük yaptım birde baktım içten pazarlıklı demiyorum eskiden içimden geldiğinden derdim, anne & baba),,
eşimin ailesi ile kendi ailem aynı şehirde,, geçen gittiğimde bir ay kaldım aynı şehirde, gitmedim KV me,, maxaret uydurdum geçtim,,, ( aslında hep giderdim ama ne zaman kızları onu evine geldi başka şehirden çağırmadı beni, kızları izin vermiyor çünkü,, )
nasıl olsa artık gittiğimde eşşek gibi gideceğim çünkü bebeğim olucak,, sonuçda onların torunları görmeleri gerekir diye düşünüyorum,,, ben sevmiyebilirm ama çocuğumun babaannesş dedesi, halası,,, çocuğumun hakkını yiyemem,,,,
yani diyeceğim ben çok mesafeliyim eşimin ailesine ve bu hep böyle olucak,, ama evime gelirlerse buyrun diyeceğim, asla ve asla saygı da bir kusur etmeyeceğim,,, çünkğ bu gibi şeyler evliliği içten içe çökertiyor,,, sevme o insanları ama bunu kendine sakla arkadaşınla paylaş, annen ile paylaş,,,
birde bir gğn bşr bayan burada bir konu açmış,,,, KV si le sorunları varmış, ve evine asl agitmiyormuş küsmüş yani,, sonra KV vefat etmiş (kimin önce gideceğini kimse bilemezde),,, ve eşi ile çok büyük problemleri olmuşdui,,, ve kaç yıllık evli,,,
bunu okudukdan sonra dedim ki aman Leble,, küsme, saygıda kusur etme,,, sevmek zorunda değilsin ama bunu da eşinle paylaşma,,,
çook konuşdum,,,,