kayınvalidemi sevmiyorum

Ben seviyorum ciddi anlamda ya. Ama gerçekten kötü kaynanalar var Eşinizin hatrına saygınızı eksik etmeyin siz

Bende sevmiyorum ama saygidada kusur etmem sonucda benim annemde bir kaynana bu dunya kuralinda bole kaynanalr sevilmez her yapdigi goze batar aynisini annen yapsin ustunde durmazsin ama kaynana yapinca batiyor bize ben onlara karsi adim atarken kendi anneme babama bole yanlis yapilsa cok uzulurum dige dusunup davraniyorum...he kaynanaminda bana cekdirdigini anlatsam hepimiz mendil alir aglarsiniz bana acimakdan..

Yav kardeşim bu kadınlar size ne yaptı şaka bir yana sevmek zorunda değilsin ki , anlar sevilmediğini azaltır ziyaretlerini, canını sıkmaya değmez.

kızlar kaynanam kötü biri değil aslında bana laf sokması felan yok hatta mıllet ne ıyı kaynanan var der o da beni över herkese ama bunlar iyi tarafı
ben çok fesatlık seziyorum sımdı anlatmaya kalksam görün.
ya kısacası nur nimette olsa aynı evde olmuyor ınsan bazen esıne cocuguna katlanamıyor kaldıkı kayınvalıde

Nerden buldun kız böyle kaynanayı...

Vala bilmiyorum dünya tatlısı bi insandır kendisi. Ya tabi zaman zaman zaman bizimde oluyo tartışma falan her evde olduğu gibi ama geçip gidiyor bide benm eşim allah razı olsun beni ezdirmez bi sorun olduğunda diyoki sen bana söyle kendini kötü etme. Ben söyleyince eşim sanki sanki kendi düşüncesiymiş gibi anlatıp durumu çözer :)

Konunu fazla anlayamadım.Üstü kapalı yazmışsın..Ne dedi kayınvaliden sana bu kadar soğuttu kendinden?

Soğutmuş olur bnm de bi hareketi konuşması batar insana bazen öyle .bnm kv de öle bana dokunmayan bin yaşasın Gibi. Aramaz sormz çok nadir arayımca da ya kontörüm yok der yada ay arıysmıyrm edemiyorm der .torununa isim konulack hoca bklyr.kv piknikte eksk kalmaz ayy

Kv gelinleri gelinler kv sevmez
Ben kv seviyordum yani seviyorum ama o beni kanimca sevmiyor axicik sevgisini gorsem inansam beni sevdigine canimi bile veririm ama yok sevmiyyyyy

Bende kayinpederimi sevmem atisiriz arada esim sessiz kalir ne bana karisir ne ona arada kaliyormus kavga ederiz o yuzden anlamdimki sorun bende mi

KV demide KP derimide sevemiyorum daha düğün gününden başladı bizimkisi takılan altınları ve paraları aldıkları için ve bizim en güzel günlerimizi zehir ettikleri için buna ragmen hiçbir saygısızlık yapmadım sadece eşim için saygıda kusur etmiyorum ve üzerime düşen herşeyi yapıyorum içimden gelmesede....

kvmin bana ve eşime yaşattıkları yüzünden nefret ediyorum.öteki dünyada iki elim yakasında.asla unutamam yaptıklarını bize yaşattıklarını.hortlayasıca

Olabilirliği yüksek. Alışılmış.Sıradan . . . Yani çok önemsemeyin . . .Normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…