- 9 Aralık 2009
- 17.206
- 54.929
- 1.123
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Vala yeminle söylüyorum babamların kömürünü
sevmem ama saygıdada kusur etmem çünkü eşimin hatırı var saygımı hürmetimi gösterriimBen seviyorum ciddi anlamda ya. Ama gerçekten kötü kaynanalar var Eşinizin hatrına saygınızı eksik etmeyin siz
Nerden buldun kız böyle kaynanayı...
Konunu fazla anlayamadım.Üstü kapalı yazmışsın..Ne dedi kayınvaliden sana bu kadar soğuttu kendinden?bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Hahahaha ay alemsin yakvmin bana ve eşime yaşattıkları yüzünden nefret ediyorum.öteki dünyada iki elim yakasında.asla unutamam yaptıklarını bize yaşattıklarını.hortlayasıca
biz ölmeden ölmez oHahahaha ay alemsin yakız hortlayasıca ne öldümü kayinvaliden
Olabilirliği yüksek. Alışılmış.Sıradan . . . Yani çok önemsemeyin . . .Normal bir durum.bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
Sende kaynanadan çekenlerdensin demek..Allah kolaylık versin kardeşimbiz ölmeden ölmez oölünce hortlasın işte sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?