- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
- Konu Sahibi oyunbozan8
-
Yok hayır ayni evde degilizkayınvalidenle birlikte mi oturuyorsun
Cunku ben herkesi toplayip getiricem dedi tabi dedim simdi hayir diyor ve eltimin arkasindan hic kimseyi istemedi evini acmadi diye herkese anlatti bende dahil yorumsuz kaldim su anda da sanki ben istememisim gibi bi duruma dondu arkamdan ne dediğini bilmiorum anlatmak istediğim o yaniEvine gelen misafirlerin kayınvalidenle bağlantısını anlayamadım.Gelmek isteyene buyur gel de geç.
Bende anlayamadigim için kizdigimdan gitmistim zaten canimda beni rahatsiz eden sanki ben kimseyi getirme demisim cnk eltim icin herkese evinin kapisini acmyor diye bir cok laf yapti belki eltim getirme dememisti kendisi yapior bunuaman cnm dert ettıgın şeye bak.boşver gelmesınler. valla açıkcası banada pek gelen olmadı ben sevındım bıle bu duruma.eşimin akrabalarıyla fazla samımı olmayı doğru bulmadım kendımce.belkıde ısınamadığım ıçın hıçbırıne..o gelsın bu gıtsın ıstemedım yanı
bence sende boşver ...sadece mevlute gelme demelerıne şaşırdım anlamadım doğrusu bu tavrı
O ben getiririm dedigi icin aslında ve daha once biz anneanne ve babaanneyi davet ettik kv o gunlerde hep mazeret uretti insalari getirtmedi anlatmak istediğim bu yani tavrini anlamiyorumKayınvalidene niye soruyorsunki? Eşinle konuşup uygun bi zamanda davet et
sürekli olarak sana geleceğiz olayına çok inanma. İnsanlar muhabbet etmek için lafa böyle giriyor. Ayy size de gelemedik aman da şöyle böyle.. Bu insanlara ne zaman isterseniz buyurun gelin, bi gün öncesinden haber verirseniz hazırlık yapayım gibi şirinlikler yap :) Kayınvalideni bende anlamadım. Ama evin ayrı oldu için çokta müdahale ettirme bence. dışardaki düğün dernek işine benimkide gelmenize gerek yok yormayın kendinizi filan der bende pek önemsemem gidesimde gelmez ztn. Sen eşinle orta yolu bul, onun annem ne derse o demesi ilginç.. Bence misafirden öte bu konu önemli
Kayınvaliden görüşüyor mu sık sık akrabalarınızla?
canım öncelikle evliliğin hayırlı olsun :) bende arkadaşlara katılıyorum gelmek isteyen gelir sende buyur etmişsin.ama çokda ayak alışkanlığı sağlama insanlarda sonra rahatın kaçar.ayrıca bırak evinin kapısını açmıyor desinler .o kapının içinde senin huzurun mutluluğun yerindemi boşverrrrr gerisini
ben o kadar bıkmıştım ki senin gibi de değil zil çalıyor çalıyor açmıyordum kapıyı
benim durumuma düşme
Belkide haklisin bos laflarda olabilir gelicez demeleri beni sinir eden durum kv anlayamadigim tavirlari bi oyle dior bi boyle ve sanki iste etrafa benide kotu anlatiyormus gibi düşünüyorum. .esim konusundaysa eski konuma bakarsan anlayabilirsiniz cok fazla problemimiz var. Tam duzeliyor derken bambaska yeni sorunlarimiz var.
Diğer gelinin kıskanacağını falan mı düşünüyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?