kayınvalidemin adını bile duyunca başım ağrıyor yeminle

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
zaten nefret ediyordum en sonunda tartışmalı ayrıldık bir daha öyle gelip evimde 3 ay 4 ay kalmaaz ama bu sene de öğrendimki kızımın doğumgününe gelecekmiş ya kızlar valla duydum ya tamam şimdi marta kadar geçmez günler bana inanın aynı evde 1 hafta bile kalamıyorum artık ne yapsam ne desemde gelmese
zaten evlendiğimizden günden beri onla yaşadım gibi bişi şimdi 1 hafta bile katlanamam. o da öyle bir kadın ki hadi 1 hafta kalacak dur iyi davranayım hadi zatn 1 haftadır desem bu sefer iyi yüzümü görüp o 1 hafta uzar da uzar daha çok kalır surat yapsam benim kendi annem babam kızıyor eşimin zoruna gidiyor ben ne yapacağım bu kaynana cadısıyla ya suratını göresim bile yok

Ne atılır ne satılır eşinin annesi sonuçta.
Dişini sıkcan bir hafta mecbur.

Ne atılır ne satılır eşinin annesi sonuçta.
Dişini sıkcan bir hafta mecbur.
ya kızımın dogumgununu agız tadıyla heyecanla yapacaktım onunla zaten sınır olurum o gun berbat gecer. bide ben hadi atır için katlanırım o yüz bulunca o 1 hafta 1 ay olur

ya kızımın dogumgununu agız tadıyla heyecanla yapacaktım onunla zaten sınır olurum o gun berbat gecer. bide ben hadi atır için katlanırım o yüz bulunca o 1 hafta 1 ay olur
Saygısızlık etmeden görmezden gelmeyi dene.
Umursama yaptıklarını, hareketlerini.
Çok fazla kafaya takıp o günü ne kendine ne eşine ne de kızına zehir etme.

ne yapacan katlanıcaksın mecbur dua et bir hafta kalsın.

Saygısızlık etmeden görmezden gelmeyi dene.
Umursama yaptıklarını, hareketlerini.
Çok fazla kafaya takıp o günü ne kendine ne eşine ne de kızına zehir etme.
ya işte oyle yaptım diyelim hadi 1 hafta için katlanırım o sorun değilde kaynanam benden iyilik görnce yani nötrlük bile olsa yüz bulup kalma süresini uzatır

Bence hiçbir şey söyleme,kayınvaliden ağlar sızlar,eşinin gözünde sen kötü olursun.

Neden kizginsiniz kendisine? Oyle buyuk birsey yoksa agirlayoverin canim neolmus bir hafta cabucak gecer

ilaç iç o gelince olmadı, en azından uzun uzun uyursun, erken yatar geç kalkarsın, zamanı hızlı geçirecek başka aktiteler de bul

Nickin kaynanandan dolayi nolamazzz galiba katlanacan mecbur. Ne yuzune gul ne surat as nötr ol. Yani o yabanciymis gibi

7.gün için plan yap 6.gün söyle
"Anne benim misafirlerim gelecek sen kaçta gideceksin ona göre saat vericem de"
Kibar yolla kovmuş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…