- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Ne atılır ne satılır eşinin annesi sonuçta.zaten nefret ediyordum en sonunda tartışmalı ayrıldık bir daha öyle gelip evimde 3 ay 4 ay kalmaaz ama bu sene de öğrendimki kızımın doğumgününe gelecekmiş ya kızlar valla duydum ya tamam şimdi marta kadar geçmez günler bana inanın aynı evde 1 hafta bile kalamıyorum artık ne yapsam ne desemde gelmese
zaten evlendiğimizden günden beri onla yaşadım gibi bişi şimdi 1 hafta bile katlanamam. o da öyle bir kadın ki hadi 1 hafta kalacak dur iyi davranayım hadi zatn 1 haftadır desem bu sefer iyi yüzümü görüp o 1 hafta uzar da uzar daha çok kalır surat yapsam benim kendi annem babam kızıyor eşimin zoruna gidiyor ben ne yapacağım bu kaynana cadısıyla ya suratını göresim bile yok
ya kızımın dogumgununu agız tadıyla heyecanla yapacaktım onunla zaten sınır olurum o gun berbat gecer. bide ben hadi atır için katlanırım o yüz bulunca o 1 hafta 1 ay olurNe atılır ne satılır eşinin annesi sonuçta.
Dişini sıkcan bir hafta mecbur.
kocam onlara benzemiyor çok şükürAyıp ayıp deme öyle . Kaynanan kocanı doğurmus onun hatrna katlan
Saygısızlık etmeden görmezden gelmeyi dene.ya kızımın dogumgununu agız tadıyla heyecanla yapacaktım onunla zaten sınır olurum o gun berbat gecer. bide ben hadi atır için katlanırım o yüz bulunca o 1 hafta 1 ay olur
zaten nefret ediyordum en sonunda tartışmalı ayrıldık bir daha öyle gelip evimde 3 ay 4 ay kalmaaz ama bu sene de öğrendimki kızımın doğumgününe gelecekmiş ya kızlar valla duydum ya tamam şimdi marta kadar geçmez günler bana inanın aynı evde 1 hafta bile kalamıyorum artık ne yapsam ne desemde gelmese
zaten evlendiğimizden günden beri onla yaşadım gibi bişi şimdi 1 hafta bile katlanamam. o da öyle bir kadın ki hadi 1 hafta kalacak dur iyi davranayım hadi zatn 1 haftadır desem bu sefer iyi yüzümü görüp o 1 hafta uzar da uzar daha çok kalır surat yapsam benim kendi annem babam kızıyor eşimin zoruna gidiyor ben ne yapacağım bu kaynana cadısıyla ya suratını göresim bile yok
ya işte oyle yaptım diyelim hadi 1 hafta için katlanırım o sorun değilde kaynanam benden iyilik görnce yani nötrlük bile olsa yüz bulup kalma süresini uzatırSaygısızlık etmeden görmezden gelmeyi dene.
Umursama yaptıklarını, hareketlerini.
Çok fazla kafaya takıp o günü ne kendine ne eşine ne de kızına zehir etme.
keşkeee hadi 1 hafta basım ustune ama ya uzarsane yapacan katlanıcaksın mecbur dua et bir hafta kalsın.
keşkeee hadi 1 hafta basım ustune ama ya uzarsa
uzarsa istemedigini belli edersin madem katlanamiyorsun.keşkeee hadi 1 hafta basım ustune ama ya uzarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?