• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin adını koymak istemiyorum.

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Merhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...

İkisini de koyma,
Farklı bir isim bulun.
Ya hiç bisekilde para yardım etmiyor, zor hamilelik geciriyorum. Annem el bebek gül bebek gibi baktı . Ama aradı ne isiniz var orda kaç gündür . sana ben bakacam bagrislar,çağrışımlar . eşimle kavga ettik. eşim hic anneci degil ama ilk hani sen bilirsin kızım 2.ye adimi koyariz dese yokkkk.

Esin sana bu konuyu açmadan ona sakın annenin ismini koymak istemiyorum deme. Bekle eşin açsın konuyu. Sende ben x ismi düşündüm hem ilk bebeğimiz bu ismi koyalım de. Baktın eşin sert çıkıyor falan sende ters çık. Beni gebe halimle strese sokma bebek bizim bebeğimiz ya benle bir olur isim düşünürsün yada ben düşünürüm de. Çok üstelerse de isim konusunda koysa bile değiştirmek icin dava açacağını söyle. Bazı adamlar eşinin doğum belgesini alır almaz akıllarına gore isim koyuyorlar. İzin verme. Ben başkasının ismine sinir oluyorum. Ortak karar verilmeli bence kendi anneannenin ismini de koyma. Onu koymak istiyorsan adam da kızına anasının adini ister yani

Ya hiç bisekilde para yardım etmiyor, zor hamilelik geciriyorum. Annem el bebek gül bebek gibi baktı . Ama aradı ne isiniz var orda kaç gündür . sana ben bakacam bagrislar,çağrışımlar . eşimle kavga ettik. eşim hic anneci degil ama ilk hani sen bilirsin kızım 2.ye adimi koyariz dese yokkkk.
Dünya iyisi bile olsa benim doğuracağım çocuğa kendi istediğim ismi koyarım net.
Sen karar vereceksin buna eşinle.
Ne dandik gelenekler var arkadaş.
Gerçi ben hiçbir geleneğe saygı duymam ya neyse.
Azıcık cadı oluverin siz de ya hu.
Siz böyle yazdıkça forumdaki tek cadı benmişim gibi geliyor :D

Dünya iyisi bile olsa benim doğuracağım çocuğa kendi istediğim ismi koyarım net.
Siz böyle yazdıkça forumdaki tek cadı benmişim gibi geliyor :KK70:

gelenekler, atalar, eskiler, adetler kelimelerini duyduğum anda tüylerim ürperiyor. saygıyı geçtim bahsine tahammülüm yok. yalnız değilsiniz :KK50:

İnsan neden torununa kendi ismini vermek ister.

Kendi adlarını çocuklarına koyanlar kadar sinir bozucu.

Esin sana bu konuyu açmadan ona sakın annenin ismini koymak istemiyorum deme. Bekle eşin açsın konuyu. Sende ben x ismi düşündüm hem ilk bebeğimiz bu ismi koyalım de. Baktın eşin sert çıkıyor falan sende ters çık. Beni gebe halimle strese sokma bebek bizim bebeğimiz ya benle bir olur isim düşünürsün yada ben düşünürüm de. Çok üstelerse de isim konusunda koysa bile değiştirmek icin dava açacağını söyle. Bazı adamlar eşinin doğum belgesini alır almaz akıllarına gore isim koyuyorlar. İzin verme. Ben başkasının ismine sinir oluyorum. Ortak karar verilmeli bence kendi anneannenin ismini de koyma. Onu koymak istiyorsan adam da kızına anasının adini ister yani
Tatlım kocam anneannemin ismini kabul etti karışmıyor ,
Kaynanam istemiyor. kendi anneside vefat etmiş , Allaha rahmet eylesin ne diyim .Eşim anneni annemin ismini koyma dedi.
Altın takmam eblat ayrımı yapmam dedi e bende evlatların adını koymamış bende ayrilmiyim dedim. kizi babaannesinin adini koydu hatta. bende anneannemi istiyorum cok ısrar ederse beni yonlendirirmisiniz
Nasil tepki veriyim hersey guzel olsun ama.

9 ay sen taşıyorsun sen koy bence hemde canın ne istiyorsa. Allah hayırlı ugurlu etsin

Ne kendi anneannenizin ,nede k.validenizin adını bebeğe düşünmeyin.
Bıraksınlar artık bu eski moda işleri..
Siz böyle yazdıkça forumdaki tek cadı benmişim gibi geliyor :KK70:
gelenekler, atalar, eskiler, adetler kelimelerini duyduğum anda tüylerim ürperiyor. saygıyı geçtim bahsine tahammülüm yok. yalnız değilsiniz :KK50:
İnsan neden torununa kendi ismini vermek ister.

Kendi adlarını çocuklarına koyanlar kadar sinir bozucu.
Anneanemin ismini istiyorum .. aslında eşim annemin adını istiyor ama annesinin huyunu biliyor. benimde Anneannemin vefati ustune geldi bu.olayin buna. karar verdik . Annem cok fedakarlık yaptı bizim icin herseyimizi o aldi elimizden o tuttu. halada sımsıkı tutuyor. Kayinvalidem hep annen alsin baban alsin diye itekledi bizi. simdi kalkmış cocugun ismini istiyor..

Yapacağın şey doğumdan sonra kocanla nüfus müdürlüğüne gidip, çocuğa kimlik çıkarttırmak. Sonuçta iş orada bitiyor.

Back
X